Перейти к публикации

Бабки в теме


Рекомендованные сообщения

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

В Одесі затримано двох пенсіонерок, 63-х та 70-ти років, які підозрюються у тому, що постачали наркотики  канабіс на півдні України. 

"З помешкань та транспортних засобів громадянок було вилучено більше п’яти кілограмів канабіса, що був закуплений для подальшої роздрібної торгівлі, ваги, телефони та інші речові докази злочинної діяльності. Обшуки проводилися й у кола "наближених" до фігуранток осіб, у яких також вилучили аналогічні наркотичні засоби в менших об’ємах"

Бабуськи не гровили, барижили

557807e45f097fb9d9448736735056342af16694.jpg

  • Like +1 2

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Жалко бабуль, надеюсь их пощедят и не запракторят за граты( Для ЗСУ там пусть носки и шапки вяжуть вдома, пыд домашнім арестом, або маскувальні сітки для техніки!

А ті кто дають вироки, ті хто носить погони, й депутати, пусть ці суки спробують на 2 тисячі прожити ГАНДОНИ, В Країні пачка солі( 90 ГРН)  цукор( 30 ) МОВЧУ ЗА КОМУНАЛКУ,  що далі буде хз.( І ЦЕ БЛЯТЬ САМА УСПІШНО ПО АГРО ПРОМИСЛОВОСТІ КРАЇНА, ЗАЙДІТЬ ПОДИВІТЬСЯ ПОЧОМУ ОВОЧІ, СЦУКА ТАКЕ ВРАЖЕННЯ БЛЯТЬ ЩО Я НЕ В УКРАЇНІ ЖИВУ А ДЕСЬ БЛЯТЬ НА СТАНЦІІ АКАДЕМІКА ВЕРНАДЬСКОГО У АНТАРКТИДІ!

Зато ці суки дуже вправно кожен сезон на мальдівах бували, беруть хабарі а як вони базарять с копами рядовими, це жесть блять, надалі сидять під Україньским куполом(

ЯКЩОБ НЕ ВІЙНА Й МОЯ ВОЛЯ НА ЦЕ БУЛА, РАЗПОСТУВ БИ БЛЯТЬ МІШКИ НА БАЗАР ТАСКАТИ БИДЛЮКІВ МУСАРЬСКИХ, СТАЄ СУКА В ЛІФТІ ДЕСЬ С ТОБОЙ ДВУХМЕТРОВА БИДЛЯКА ВІДІЖРАНА НА НАШИХ МОЗОЛЯКАХ Й ЛУПЕ БУЛЬКАМИ НА ТЕБЕ ( ДУМАЮЧИ ЩО ВІН САМИЙ РОЗУМНИЙ)  СУКА ДЕРЖАВУ КОТРИЙ РІК ОБЖИРАЮТЬ, СИДЯЧІ ВДОМА СИЛОВИКИ ХУЕВІ, ЦЕ НЕ ПРОВСІХ, ЦЕ ПРО ТВАРИН БЕЗ ПРИНЦИПІВ ЯКІ ОБИЖРАЮТЬ ТЕБЕ, МЕНЕ ВЖЕ НЕ ПЕРШИЙ РІК, У НАС МЕНТІВ БІЛЬШЕ НІЖ ЗВИЧАНИХ ЛЮДЕЙ В КРАЇНІ, І ВСІ ЛЮБЛЯТЬ ДОБРЕ СУКА ПОЖЕРТИ, А ЗАМІСТЬ ЩОБ РОБИТИ СВОЮ СПРАВУ БІЛЬШІСТЬ З НИХ ТРИМАЄ БІЗНЕС, ТА ВИКОРИСТОВУЮ СЛУЖБОВІ МОЖЛИВОСТІ У ВЛАСНИХ ІНТЕРЕСАХ.

БУДЬ ВОНИ ПРОКЛЯТІ СУКИ МЕНТІВСЬКІ, ГНИДИ ЯКІ СВОЮ СЛУЖБУ ПЕРЕТВОРИЛИ НА ВЛАСНІ ІНТЕРЕСИ ВІД ЯКИХ СТРАЖДАЮТЬ І НЕ ДОЕДАЮТЬ ЗВИЧАЙНІ ЛЮДИ!

!!!!!!!!!!!!  СЛАВА УКРАЇНІ !!!!!!!!!!!!   СЛАВА   ЗСУ  !!!!!!!!!

  • Like +1 4

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Ну так был референдум - люди проголосовали За легалайз. Вот и результат, все как обычно.

До 24го душили бизнес, 15го марта президент сказал отменяем налоги делаем самую свободную экономику, на сегодня проверки возобновляют, налоговое давление будут усиливать. Так во всем.

  • Like +1 2

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
×
×
  • Создать...