DikiyLaserPiuPiu 6 161 Опубликовано: 29 июля, 2022 Підкажіть, будь-ласка, наскільки довго живе електрод у Milwaukee? ph-55 у мене девайс. Купляв рік тому. Читав, що з часом всі пш-метри починають показувати неправдиво. Не хочеться поливати расти з кривим пш)) 1 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 CannabisDoomOcculta 7 601 Опубликовано: 29 июля, 2022 @DikiyLaserPiuPiu сравниваю показатели иногда с новым пх-метром и смотрю если после калибровки на растворе сильно отличаются значит нужно менять. У меня не этого бренда пх-метр но тоже со сьемной частью и выглядит похоже. А если ты его калибруешь и он нормально показывает, нормально держит то зачем что то менять. У меня обычно 3-4 пх-метра т.к. по другому тяжело определить вышел ли какой то из строя. 1 >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 DikiyLaserPiuPiu 6 161 Опубликовано: 29 июля, 2022 2 минуты назад, CannabisDoomOcculta сказал: @DikiyLaserPiuPiu сравниваю показатели иногда с новым пх-метром и смотрю если после калибровки на растворе сильно отличаются значит нужно менять. У меня не этого бренда пх-метр но тоже со сьемной частью и выглядит похоже. А если ты его калибруешь и он нормально показывает, нормально держит то зачем что то менять. У меня обычно 3-4 пх-метра т.к. по другому тяжело определить вышел ли какой то из строя. я калібрую раз на місяць, та зберігаю електрод у розчині KCL 3,0 моль/літр. час від часу перевіряю на калібрувальних розчинах, але ж наскільки вони точні, теж невідомо 1 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 DikiyLaserPiuPiu 6 161 Опубликовано: 30 июля, 2022 (изменено) 7 часов назад, ХаПаZz сказал: 5 в 1 або 7 в одному ні, бро, у мене тільки пш і температуру показує. чорний корпус із зеленими вставками. Milwaukee ph-55 Martini. Жовтий у мене китаєць десь валяється, користувався ним на початку першого грову. Але він дуже сильно брехав, навіть після калібровки, тому я ним не користуюсь взагалі. 7 часов назад, ХаПаZz сказал: В розчині калійхлору не зберігаю, як на мене це нічого не дає крім зміщення калібровки чесно кажучи, перший раз таке чую. звідки інформація? якщо є, кинь посилання, будь-ласка, почитаю. такі речі мені цікаво знати) 7 часов назад, ХаПаZz сказал: вартість насадки буде 700-800грн. враховуючи, що новий Мілуокі, такий, як у мене, зараз коштує 2000+, то, я думаю, є сенс в разі потреби замінити електрод, а не купляти новий девайс. 7 часов назад, ХаПаZz сказал: Легче жовтими запастися. тут вже лотерея, бро. буває, що попадаються прилади, які норм працюють і більш-менш точно показують, але це один з трьох, в кращому випадку. На мою думку, краще придбати хоч і дорогий, але точний прилад і підтримувати його в робочому стані (регулярні калібровки, правильне зберігання і т.д.) Изменено 30 июля, 2022 пользователем DikiyLaserPiuPiu 1 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Вопрос
DikiyLaserPiuPiu 6 161
Підкажіть, будь-ласка, наскільки довго живе електрод у Milwaukee? ph-55 у мене девайс. Купляв рік тому. Читав, що з часом всі пш-метри починають показувати неправдиво. Не хочеться поливати расти з кривим пш))
Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров.
завершений.
LSD (Barney's Farm)
завершений. Critical Kush (Barney's Farm)
завершений.
Всім мирного неба!!
Поделиться сообщением
3 ответа на этот вопрос
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас