Перейти к публикации
  • 0

Заміна електроду в PH-метрі

Вопрос

Підкажіть, будь-ласка, наскільки довго живе електрод у Milwaukee? ph-55 у мене девайс. Купляв рік тому. Читав, що з часом всі пш-метри починають показувати неправдиво. Не хочеться поливати расти з кривим пш))

• Like +1 1

Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. :demon2:завершений.

LSD (Barney's Farm) :demon2: завершений.  Critical Kush (Barney's Farm):demon2:завершений.

Всім мирного неба!!:plane(ulet):

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0

@DikiyLaserPiuPiu сравниваю показатели иногда с новым пх-метром и смотрю если после калибровки на растворе сильно отличаются значит нужно менять. У меня не этого бренда пх-метр но тоже со сьемной частью и выглядит похоже. А если ты его калибруешь и он нормально показывает, нормально держит то зачем что то менять. У меня обычно 3-4 пх-метра т.к. по другому тяжело определить вышел ли какой то из строя.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
2 минуты назад, CannabisDoomOcculta сказал:

@DikiyLaserPiuPiu сравниваю показатели иногда с новым пх-метром и смотрю если после калибровки на растворе сильно отличаются значит нужно менять. У меня не этого бренда пх-метр но тоже со сьемной частью и выглядит похоже. А если ты его калибруешь и он нормально показывает, нормально держит то зачем что то менять. У меня обычно 3-4 пх-метра т.к. по другому тяжело определить вышел ли какой то из строя.

я калібрую раз на місяць, та зберігаю електрод у розчині KCL 3,0 моль/літр. час від часу перевіряю на калібрувальних розчинах, але ж наскільки вони точні, теж невідомо:drujba:

• Like +1 1

LSD (Barney's Farm) :demon2: завершений.  Critical Kush (Barney's Farm):demon2:завершений.

Поделиться сообщением

• 0
7 часов назад, ХаПаZz сказал:

5 в 1 або 7 в одному

ні, бро, у мене тільки пш і температуру показує. чорний корпус із зеленими вставками. Milwaukee ph-55 Martini. Жовтий у мене китаєць десь валяється, користувався ним на початку першого грову. Але він дуже сильно брехав, навіть після калібровки, тому я ним не користуюсь взагалі.

В розчині  калійхлору не зберігаю, як на мене це нічого не дає крім зміщення калібровки

чесно кажучи, перший раз таке чую. звідки інформація? якщо є, кинь посилання, будь-ласка, почитаю. такі речі мені цікаво знати)

вартість насадки буде 700-800грн.

враховуючи, що новий Мілуокі, такий, як у мене, зараз коштує 2000+, то, я думаю, є сенс в разі потреби замінити електрод, а не купляти новий девайс.

Легче жовтими запастися.

тут вже лотерея, бро. буває, що попадаються прилади, які норм працюють і більш-менш точно показують, але це один з трьох, в кращому випадку. На мою думку, краще придбати хоч і дорогий, але точний прилад і підтримувати його в робочому стані (регулярні калібровки, правильне зберігання і т.д.)

IMG_20210721_205936.thumb.jpg.cff0cc1d9f7ef32f51a42983350a3c4e.jpg

:drujba:

Изменено пользователем DikiyLaserPiuPiu
  • Like +1 1

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...