Перейти к публикации

ДИКИЙ АУТДОР 2022. ДОБРИВА BIOBIZZ Репорт Завершен

Рекомендованные сообщения

.

• Like +1 10

Поделиться сообщением

• 3 months later...
Начало гроурепорта

Прошу адміна перенести цей репорт в розділ "Завершені". Дякую всім за увагу! Зустрінемось в наступному сезоні.

Изменено пользователем JahSoul

Поделиться сообщением

• 3 months later...
Конец гроурепорта
  В 09.10.2022 в 07:51, JahSoul сказал:

Здоров братики! :rasta_peace:

Десь рік часу регулярно читаю ДжаФорум, пройшовся по аутдор репортах. Так скажем людей подивився, пора і себе показати :rasta_biggrin: Готувався до аутдору ще з зими, але тут прийшла війна і на якийсь час я поставив все на паузу. Не знав як складеться доля... ну але зібравшись з духом таки вирішив відкрити сезон. Роботу основну втратив, зайнятись не було чим, а від новин голова пухла. Думаю собі, почну сезон, займуся своїм улюбленим хоббі, відволічуся від негативу. Також завів Ютуб канал про те як я вирощую і навіть залив сезон 2021 туди. Прийшла черга заливати сезон 2022. Хочу привести на канал ще нових глядачів, а де їх можна знайти як не тут, тому і репорт паралельно веду. Але не знаю чи дозволить адміністрація залишити ссилку на канал... :embarased: Щоб було все чесно, я готовий залишати ссилку на ДжаФорум під кожним відео нового сезону, головне щоб адміни дозволили залишити ссилку на мій канал.

МІЙ КАНАЛ НА ЮТУБІhttps://www.youtube.com/channel/UCKfZXMnB6ybUkevrxylaXfA

Коротше, ближче до суті.

Про галявину: болотиста місцевість, кругом очерет і кропива. Поруч потічок з водою, який не пересихає до липня, великий плюс для мене. Також буду в цьому сезоні готувати лунки, заміню місцевий грунт на той що купив. Як потім виявилось грунт який купив був не якісний... Висоли появлялись через декілька тижнів, як трохи підсохла галявина.

Добрива: органічні Biobizz - Grow, Bloom, TopMax, Algamic.

Сємки: перша партія - Sweet Seeds плюс пару ноунеймів. Фотік - Red Hot Cookies. Автіки - Runtz XL, Red Strawberry Banana, Amnesia Haze. Також взяв на тест сємки ноунейм, Auto Jack Ripper і Auto Bruce Banner по дві штучки кожного. Ну і магаз бонусом закинув дві сємки крос Do-si-dos * Killer Kush.

Вже декілька років практикую висадку пророщених сємок прямо на галявині. Сємки замочив 26.04.2022, прийшов висаджувати 30.04.2022. На той час ноунейм сємки вже мали дуже хороший корінчик, а от фірмові сємки тільки пару міліметрів... Але всі в землю пішли в один час. Також всіх накриваю тепличками з 1.5 літрових пляшок.

Пару фоток прикріплю.

ep01_1.jpg

ep01_2.jpg

ep01_3.jpg

ep01_4.jpg

Показать больше  

Бро, підписуюсь)) У мене завжди автомати малі виростають, рано саджу))

• Like +1 1

Поделиться сообщением

/

• Like +1 1

Поделиться сообщением

В 09.10.2022 в 15:03, JahSoul сказал:

@gans30 Дякую за підтримку бро. Трохи відкрию завісу майбутнього)) Цього року засуха пздц весна-літо... тому з автіками також не дуже круто получилось :rasta_sad:

Показать больше  

Так бро, в нас 49ш травень холодний, Червень пекло і сухо... Вже раніше середини травня в грунт автомати не буду саджати.. Фасти й фотіки в квітні...

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Десь рік часу регулярно читаю ДжаФорум, пройшовся по аутдор репортах. Так скажем людей подивився, пора і себе показати :rasta_biggrin: Готувався до аутдору ще з зими, але тут прийшла війна і на якийсь час я поставив все на паузу. Не знав як складеться доля... ну але зібравшись з духом таки вирішив відкрити сезон. Роботу основну втратив, зайнятись не було чим, а від новин голова пухла. Думаю собі, почну сезон, займуся своїм улюбленим хоббі, відволічуся від негативу. Також завів Ютуб канал про те як я вирощую і навіть залив сезон 2021 туди. Прийшла черга заливати сезон 2022. Хочу привести на канал ще нових глядачів, а де їх можна знайти як не тут, тому і репорт паралельно веду. Але не знаю чи дозволить адміністрація залишити ссилку на канал... :embarased: Щоб було все чесно, я готовий залишати ссилку на ДжаФорум під кожним відео нового сезону, головне щоб адміни дозволили залишити ссилку на мій канал.

МІЙ КАНАЛ НА ЮТУБІhttps://www.youtube.com/channel/UCKfZXMnB6ybUkevrxylaXfA

Коротше, ближче до суті.

Про галявину: болотиста місцевість, кругом очерет і кропива. Поруч потічок з водою, який не пересихає до липня, великий плюс для мене. Також буду в цьому сезоні готувати лунки, заміню місцевий грунт на той що купив. Як потім виявилось грунт який купив був не якісний... Висоли появлялись через декілька тижнів, як трохи підсохла галявина.

Сємки: перша партія - Sweet Seeds плюс пару ноунеймів. Фотік - Red Hot Cookies. Автіки - Runtz XL, Red Strawberry Banana, Amnesia Haze. Також взяв на тест сємки ноунейм, Auto Jack Ripper і Auto Bruce Banner по дві штучки кожного. Ну і магаз бонусом закинув дві сємки крос Do-si-dos * Killer Kush.

Вже декілька років практикую висадку пророщених сємок прямо на галявині. Сємки замочив 26.04.2022, прийшов висаджувати 30.04.2022. На той час ноунейм сємки вже мали дуже хороший корінчик, а от фірмові сємки тільки пару міліметрів... Але всі в землю пішли в один час. Також всіх накриваю тепличками з 1.5 літрових пляшок.

Пару фоток прикріплю.

ep01_1.jpg

ep01_2.jpg

ep01_3.jpg

ep01_4.jpg

Показать больше  

Аяяй,так і знав що рано чи пізно ти з'явишся на форумі)

Дивлюся всі твої відео,дуже подобається твій контент лайтовий в одночас інформативний)

• Like +1 1

Поделиться сообщением

В 13.10.2022 в 20:08, Schweppes сказал:

Аяяй,так і знав що рано чи пізно ти з'явишся на форумі)

Дивлюся всі твої відео,дуже подобається твій контент лайтовий в одночас інформативний)

Показать больше  

/

• Like +1 1

Поделиться сообщением

В 14.10.2022 в 06:55, JahSoul сказал:

Дякую, бро за приємні слова :rasta_peace: Радий що комусь допоможу своїми відео і відповідями. Треба всім разом розвивати кулькуру 420 в Україні)
А який в тебе нік в Ютубі? Залишав коменти?

Показать больше  

Нік деанонить мене)

Через це коменти не залишав,але з нетерпінням чекаю нові випуски)

• Like +1 1

Поделиться сообщением

.

• Like +1 3

Поделиться сообщением

:rasta_peace: судя по написанному тобой,опыт аутдора у тебя не большой.Не знаю что ты покажешь дальше,но осмелюсь дать тебе несколько советов,судя из уже увиденного и прочитаного.

Начну с высадки.Для меньшей потери ростков,делай россаду,хотяб тройку дней после сброса каски,используя метод двойного стаканчика.В идеале 10-15 дней под лампой,но это по возможности,(у меня это подоконник).Если нет возможности,и все таки будешь садить семкой,то обращай внимание на погоду.В часности имею ввиду парнички,в твоем случае они лишние,кстати в них должны быть отверстия для вентиляции.На мой взгляд,лучше себя показала высадка в прикопанный стаканчик/бутылку без дна,с покупным грунтом,слегка притрушенным сверху сухой травой.Нижняя прикопанная часть не дает личинкам жуков,капустянке и т.д.схавать корешок,а три см выступающие над поверхностью окружающего грунта,уберегут от стригуна.
Второй совет по поводу удобрений.Это конечно дело хозяйское,но смысла в дорогих удобрах в ауте особого нет.Лучше взять хороший грунт,который на первый месяц обеспечит растение всеми необходимыми элементами.А в дальнейшем использовать либо гуано животных,птиц,либо недорогие соли из садовых магазов.Можно добавить микоризы и стимуляторов корнеобразования,но это уже по желанию.

П.с. у всех конечно свои условия и ситуации,я поделился наблюдениями из собственного опыта.

• Like +1 6

Поделиться сообщением

В 18.10.2022 в 08:31, Хотабыч сказал:

:rasta_peace: судя по написанному тобой,опыт аутдора у тебя не большой.Не знаю что ты покажешь дальше,но осмелюсь дать тебе несколько советов,судя из уже увиденного и прочитаного.

Начну с высадки.Для меньшей потери ростков,делай россаду,хотяб тройку дней после сброса каски,используя метод двойного стаканчика.В идеале 10-15 дней под лампой,но это по возможности,(у меня это подоконник).Если нет возможности,и все таки будешь садить семкой,то обращай внимание на погоду.В часности имею ввиду парнички,в твоем случае они лишние,кстати в них должны быть отверстия для вентиляции.На мой взгляд,лучше себя показала высадка в прикопанный стаканчик/бутылку без дна,с покупным грунтом,слегка притрушенным сверху сухой травой.Нижняя прикопанная часть не дает личинкам жуков,капустянке и т.д.схавать корешок,а три см выступающие над поверхностью окружающего грунта,уберегут от стригуна.
Второй совет по поводу удобрений.Это конечно дело хозяйское,но смысла в дорогих удобрах в ауте особого нет.Лучше взять хороший грунт,который на первый месяц обеспечит растение всеми необходимыми элементами.А в дальнейшем использовать либо гуано животных,птиц,либо недорогие соли из садовых магазов.Можно добавить микоризы и стимуляторов корнеобразования,но это уже по желанию.

П.с. у всех конечно свои условия и ситуации,я поделился наблюдениями из собственного опыта.

Показать больше  

/

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 2 weeks later...

/

• Like +1 6

Поделиться сообщением

Мені здається, що зараз вже трохи не актуально вести репорт, треба або все одним махом, або частіше викладати світлини)

• Like +1 2

Поделиться сообщением

В 03.11.2022 в 11:56, валерджан сказал:

Мені здається, що зараз вже трохи не актуально вести репорт, треба або все одним махом, або частіше викладати світлини)

Показать больше  

/

• Like +1 1

Поделиться сообщением

/

• Like +1 6

Поделиться сообщением

/

• Like +1 4

Поделиться сообщением

• 2 weeks later...

/

• Like +1 5

Поделиться сообщением

• 2 weeks later...

/

• Like +1 5

Поделиться сообщением

• 3 weeks later...

/

• Like +1 8

Поделиться сообщением

• 1 month later...

Десь рік часу регулярно читаю ДжаФорум, пройшовся по аутдор репортах. Так скажем людей подивився, пора і себе показати :rasta_biggrin: Готувався до аутдору ще з зими, але тут прийшла війна і на якийсь час я поставив все на паузу. Не знав як складеться доля... ну але зібравшись з духом таки вирішив відкрити сезон. Роботу основну втратив, зайнятись не було чим, а від новин голова пухла. Думаю собі, почну сезон, займуся своїм улюбленим хоббі, відволічуся від негативу.

Коротше, ближче до суті.

Пару фоток прикріплю.

ep01_1.jpg

ep01_2.jpg

ep01_3.jpg

ep01_4.jpg

Показать больше  

Привіт

Бачу що ти шариш в аутдорі. 

Я в цьому році вирішив поексперементувати і вирішив спробувати швидкі фотіки (до цього пару разів працював з автіками) . Семки висадив в стакани 9 березня,  а 9 квітня пересадив вже ростки (сантиметрів по 20) в землю.  вночі у нас 8-9, в день 15-17 то я не зарано??! знаю що фотіки менш схильні до стресів,  але невпевнений чи холод на ранній стадії якось повліяє? 

Д'якую

Поделиться сообщением

В 12.04.2023 в 07:56, ViktorK сказал:

Привіт

Бачу що ти шариш в аутдорі. 

Я в цьому році вирішив поексперементувати і вирішив спробувати швидкі фотіки (до цього пару разів працював з автіками) . Семки висадив в стакани 9 березня,  а 9 квітня пересадив вже ростки (сантиметрів по 20) в землю.  вночі у нас 8-9, в день 15-17 то я не зарано??! знаю що фотіки менш схильні до стресів,  але невпевнений чи холод на ранній стадії якось повліяє? 

Д'якую

Показать больше  

/

• Like +1 1

Поделиться сообщением

В 12.04.2023 в 13:18, JahSoul сказал:

Вітаю, бро)

Фотіки справді більш стійкіші до стресів. Якщо в тебе вже тепло вночі так як говориш 8-9 градусів, значить все норм, повинні рости і розвиватись правда вони ше трохи можуть тупити, через перепади температури, але думаю все буде добре з ними. Прийде стабільне тепло і сонце, то попруть в розвиток активніше. Якщо є можливість - зроби парнички з пластикових бутилок, візьми 5 літрові, щоб рослинам більше місця було і не забудь зробити пару дирок для вентиляції.

Expand   Показать больше  

Д'якую друже. 

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас

Чат Джа

Чат Джа

Пожалуйста, введите ваше отображаемое имя

• Создать...