JahSoul 260 Опубликовано: 9 октября, 2022 . 10 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
JahSoul 260 Опубликовано: 9 января, 2023 (изменено) Прошу адміна перенести цей репорт в розділ "Завершені". Дякую всім за увагу! Зустрінемось в наступному сезоні. Изменено 9 января, 2023 пользователем JahSoul Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gans30 7 213 Опубликовано: 9 октября, 2022 6 часов назад, JahSoul сказал: Здоров братики! Десь рік часу регулярно читаю ДжаФорум, пройшовся по аутдор репортах. Так скажем людей подивився, пора і себе показати Готувався до аутдору ще з зими, але тут прийшла війна і на якийсь час я поставив все на паузу. Не знав як складеться доля... ну але зібравшись з духом таки вирішив відкрити сезон. Роботу основну втратив, зайнятись не було чим, а від новин голова пухла. Думаю собі, почну сезон, займуся своїм улюбленим хоббі, відволічуся від негативу. Також завів Ютуб канал про те як я вирощую і навіть залив сезон 2021 туди. Прийшла черга заливати сезон 2022. Хочу привести на канал ще нових глядачів, а де їх можна знайти як не тут, тому і репорт паралельно веду. Але не знаю чи дозволить адміністрація залишити ссилку на канал... Щоб було все чесно, я готовий залишати ссилку на ДжаФорум під кожним відео нового сезону, головне щоб адміни дозволили залишити ссилку на мій канал. МІЙ КАНАЛ НА ЮТУБІ - https://www.youtube.com/channel/UCKfZXMnB6ybUkevrxylaXfA Коротше, ближче до суті. Про галявину: болотиста місцевість, кругом очерет і кропива. Поруч потічок з водою, який не пересихає до липня, великий плюс для мене. Також буду в цьому сезоні готувати лунки, заміню місцевий грунт на той що купив. Як потім виявилось грунт який купив був не якісний... Висоли появлялись через декілька тижнів, як трохи підсохла галявина. Добрива: органічні Biobizz - Grow, Bloom, TopMax, Algamic. Сємки: перша партія - Sweet Seeds плюс пару ноунеймів. Фотік - Red Hot Cookies. Автіки - Runtz XL, Red Strawberry Banana, Amnesia Haze. Також взяв на тест сємки ноунейм, Auto Jack Ripper і Auto Bruce Banner по дві штучки кожного. Ну і магаз бонусом закинув дві сємки крос Do-si-dos * Killer Kush. Вже декілька років практикую висадку пророщених сємок прямо на галявині. Сємки замочив 26.04.2022, прийшов висаджувати 30.04.2022. На той час ноунейм сємки вже мали дуже хороший корінчик, а от фірмові сємки тільки пару міліметрів... Але всі в землю пішли в один час. Також всіх накриваю тепличками з 1.5 літрових пляшок. Пару фоток прикріплю. Бро, підписуюсь)) У мене завжди автомати малі виростають, рано саджу)) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
JahSoul 260 Опубликовано: 9 октября, 2022 / 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gans30 7 213 Опубликовано: 9 октября, 2022 40 минут назад, JahSoul сказал: @gans30 Дякую за підтримку бро. Трохи відкрию завісу майбутнього)) Цього року засуха пздц весна-літо... тому з автіками також не дуже круто получилось Так бро, в нас 49ш травень холодний, Червень пекло і сухо... Вже раніше середини травня в грунт автомати не буду саджати.. Фасти й фотіки в квітні... 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Schweppes 29 Опубликовано: 13 октября, 2022 В 09.10.2022 в 10:51, JahSoul сказал: Здоров братики! Десь рік часу регулярно читаю ДжаФорум, пройшовся по аутдор репортах. Так скажем людей подивився, пора і себе показати Готувався до аутдору ще з зими, але тут прийшла війна і на якийсь час я поставив все на паузу. Не знав як складеться доля... ну але зібравшись з духом таки вирішив відкрити сезон. Роботу основну втратив, зайнятись не було чим, а від новин голова пухла. Думаю собі, почну сезон, займуся своїм улюбленим хоббі, відволічуся від негативу. Також завів Ютуб канал про те як я вирощую і навіть залив сезон 2021 туди. Прийшла черга заливати сезон 2022. Хочу привести на канал ще нових глядачів, а де їх можна знайти як не тут, тому і репорт паралельно веду. Але не знаю чи дозволить адміністрація залишити ссилку на канал... Щоб було все чесно, я готовий залишати ссилку на ДжаФорум під кожним відео нового сезону, головне щоб адміни дозволили залишити ссилку на мій канал. МІЙ КАНАЛ НА ЮТУБІ - https://www.youtube.com/channel/UCKfZXMnB6ybUkevrxylaXfA Коротше, ближче до суті. Про галявину: болотиста місцевість, кругом очерет і кропива. Поруч потічок з водою, який не пересихає до липня, великий плюс для мене. Також буду в цьому сезоні готувати лунки, заміню місцевий грунт на той що купив. Як потім виявилось грунт який купив був не якісний... Висоли появлялись через декілька тижнів, як трохи підсохла галявина. Добрива: органічні Biobizz - Grow, Bloom, TopMax, Algamic. Сємки: перша партія - Sweet Seeds плюс пару ноунеймів. Фотік - Red Hot Cookies. Автіки - Runtz XL, Red Strawberry Banana, Amnesia Haze. Також взяв на тест сємки ноунейм, Auto Jack Ripper і Auto Bruce Banner по дві штучки кожного. Ну і магаз бонусом закинув дві сємки крос Do-si-dos * Killer Kush. Вже декілька років практикую висадку пророщених сємок прямо на галявині. Сємки замочив 26.04.2022, прийшов висаджувати 30.04.2022. На той час ноунейм сємки вже мали дуже хороший корінчик, а от фірмові сємки тільки пару міліметрів... Але всі в землю пішли в один час. Також всіх накриваю тепличками з 1.5 літрових пляшок. Пару фоток прикріплю. Аяяй,так і знав що рано чи пізно ти з'явишся на форумі) Дивлюся всі твої відео,дуже подобається твій контент лайтовий в одночас інформативний) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
JahSoul 260 Опубликовано: 14 октября, 2022 В 13.10.2022 в 23:08, Schweppes сказав: Аяяй,так і знав що рано чи пізно ти з'явишся на форумі) Дивлюся всі твої відео,дуже подобається твій контент лайтовий в одночас інформативний) / 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Schweppes 29 Опубликовано: 14 октября, 2022 4 часа назад, JahSoul сказал: Дякую, бро за приємні слова Радий що комусь допоможу своїми відео і відповідями. Треба всім разом розвивати кулькуру 420 в Україні) А який в тебе нік в Ютубі? Залишав коменти? Нік деанонить мене) Через це коменти не залишав,але з нетерпінням чекаю нові випуски) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
JahSoul 260 Опубликовано: 16 октября, 2022 . 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 10 202 Опубликовано: 18 октября, 2022 судя по написанному тобой,опыт аутдора у тебя не большой.Не знаю что ты покажешь дальше,но осмелюсь дать тебе несколько советов,судя из уже увиденного и прочитаного. Начну с высадки.Для меньшей потери ростков,делай россаду,хотяб тройку дней после сброса каски,используя метод двойного стаканчика.В идеале 10-15 дней под лампой,но это по возможности,(у меня это подоконник).Если нет возможности,и все таки будешь садить семкой,то обращай внимание на погоду.В часности имею ввиду парнички,в твоем случае они лишние,кстати в них должны быть отверстия для вентиляции.На мой взгляд,лучше себя показала высадка в прикопанный стаканчик/бутылку без дна,с покупным грунтом,слегка притрушенным сверху сухой травой.Нижняя прикопанная часть не дает личинкам жуков,капустянке и т.д.схавать корешок,а три см выступающие над поверхностью окружающего грунта,уберегут от стригуна. Второй совет по поводу удобрений.Это конечно дело хозяйское,но смысла в дорогих удобрах в ауте особого нет.Лучше взять хороший грунт,который на первый месяц обеспечит растение всеми необходимыми элементами.А в дальнейшем использовать либо гуано животных,птиц,либо недорогие соли из садовых магазов.Можно добавить микоризы и стимуляторов корнеобразования,но это уже по желанию. П.с. у всех конечно свои условия и ситуации,я поделился наблюдениями из собственного опыта. 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
JahSoul 260 Опубликовано: 18 октября, 2022 В 18.10.2022 в 11:31, Хотабыч сказав: судя по написанному тобой,опыт аутдора у тебя не большой.Не знаю что ты покажешь дальше,но осмелюсь дать тебе несколько советов,судя из уже увиденного и прочитаного. Начну с высадки.Для меньшей потери ростков,делай россаду,хотяб тройку дней после сброса каски,используя метод двойного стаканчика.В идеале 10-15 дней под лампой,но это по возможности,(у меня это подоконник).Если нет возможности,и все таки будешь садить семкой,то обращай внимание на погоду.В часности имею ввиду парнички,в твоем случае они лишние,кстати в них должны быть отверстия для вентиляции.На мой взгляд,лучше себя показала высадка в прикопанный стаканчик/бутылку без дна,с покупным грунтом,слегка притрушенным сверху сухой травой.Нижняя прикопанная часть не дает личинкам жуков,капустянке и т.д.схавать корешок,а три см выступающие над поверхностью окружающего грунта,уберегут от стригуна. Второй совет по поводу удобрений.Это конечно дело хозяйское,но смысла в дорогих удобрах в ауте особого нет.Лучше взять хороший грунт,который на первый месяц обеспечит растение всеми необходимыми элементами.А в дальнейшем использовать либо гуано животных,птиц,либо недорогие соли из садовых магазов.Можно добавить микоризы и стимуляторов корнеобразования,но это уже по желанию. П.с. у всех конечно свои условия и ситуации,я поделился наблюдениями из собственного опыта. / 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
JahSoul 260 Опубликовано: 30 октября, 2022 / 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
валерджан 16 651 Опубликовано: 3 ноября, 2022 Мені здається, що зараз вже трохи не актуально вести репорт, треба або все одним махом, або частіше викладати світлини) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
JahSoul 260 Опубликовано: 3 ноября, 2022 В 03.11.2022 в 13:56, валерджан сказав: Мені здається, що зараз вже трохи не актуально вести репорт, треба або все одним махом, або частіше викладати світлини) / 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
JahSoul 260 Опубликовано: 6 ноября, 2022 / 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
JahSoul 260 Опубликовано: 13 ноября, 2022 / 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
JahSoul 260 Опубликовано: 21 ноября, 2022 / 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
JahSoul 260 Опубликовано: 30 ноября, 2022 / 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
JahSoul 260 Опубликовано: 20 декабря, 2022 / 8 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ViktorK 0 Опубликовано: 12 апреля, 2023 В 09.10.2022 в 10:51, JahSoul сказал: Здоров братики! Десь рік часу регулярно читаю ДжаФорум, пройшовся по аутдор репортах. Так скажем людей подивився, пора і себе показати Готувався до аутдору ще з зими, але тут прийшла війна і на якийсь час я поставив все на паузу. Не знав як складеться доля... ну але зібравшись з духом таки вирішив відкрити сезон. Роботу основну втратив, зайнятись не було чим, а від новин голова пухла. Думаю собі, почну сезон, займуся своїм улюбленим хоббі, відволічуся від негативу. Коротше, ближче до суті. Про галявину: болотиста місцевість, кругом очерет і кропива. Поруч потічок з водою, який не пересихає до липня, великий плюс для мене. Також буду в цьому сезоні готувати лунки, заміню місцевий грунт на той що купив. Як потім виявилось грунт який купив був не якісний... Висоли появлялись через декілька тижнів, як трохи підсохла галявина. Добрива: органічні Biobizz - Grow, Bloom, TopMax, Algamic. Сємки: перша партія - Sweet Seeds плюс пару ноунеймів. Фотік - Red Hot Cookies. Автіки - Runtz XL, Red Strawberry Banana, Amnesia Haze. Також взяв на тест сємки ноунейм, Auto Jack Ripper і Auto Bruce Banner по дві штучки кожного. Ну і магаз бонусом закинув дві сємки крос Do-si-dos * Killer Kush. Вже декілька років практикую висадку пророщених сємок прямо на галявині. Сємки замочив 26.04.2022, прийшов висаджувати 30.04.2022. На той час ноунейм сємки вже мали дуже хороший корінчик, а от фірмові сємки тільки пару міліметрів... Але всі в землю пішли в один час. Також всіх накриваю тепличками з 1.5 літрових пляшок. Пару фоток прикріплю. Привіт Бачу що ти шариш в аутдорі. Я в цьому році вирішив поексперементувати і вирішив спробувати швидкі фотіки (до цього пару разів працював з автіками) . Семки висадив в стакани 9 березня, а 9 квітня пересадив вже ростки (сантиметрів по 20) в землю. вночі у нас 8-9, в день 15-17 то я не зарано??! знаю що фотіки менш схильні до стресів, але невпевнений чи холод на ранній стадії якось повліяє? Д'якую Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
JahSoul 260 Опубликовано: 12 апреля, 2023 В 12.04.2023 в 10:56, ViktorK сказав: Привіт Бачу що ти шариш в аутдорі. Я в цьому році вирішив поексперементувати і вирішив спробувати швидкі фотіки (до цього пару разів працював з автіками) . Семки висадив в стакани 9 березня, а 9 квітня пересадив вже ростки (сантиметрів по 20) в землю. вночі у нас 8-9, в день 15-17 то я не зарано??! знаю що фотіки менш схильні до стресів, але невпевнений чи холод на ранній стадії якось повліяє? Д'якую / 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ViktorK 0 Опубликовано: 13 апреля, 2023 В 12.04.2023 в 16:18, JahSoul сказал: Вітаю, бро) Фотіки справді більш стійкіші до стресів. Якщо в тебе вже тепло вночі так як говориш 8-9 градусів, значить все норм, повинні рости і розвиватись правда вони ше трохи можуть тупити, через перепади температури, але думаю все буде добре з ними. Прийде стабільне тепло і сонце, то попруть в розвиток активніше. Якщо є можливість - зроби парнички з пластикових бутилок, візьми 5 літрові, щоб рослинам більше місця було і не забудь зробити пару дирок для вентиляції. Д'якую друже. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас