OldMike 12 Опубликовано: 28 июля, 2023 Приветствую всех братьев по разуму...точнее по его изменённому состоянию Сделал заказ и получил товар - чётко и в срок. Сотрудничеством остался доволен. От добра добра не ищут, поэтому в следующий раз знаю к кому обратиться. Большое спасибо! 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 405 Опубликовано: 2 августа, 2023 В 28.07.2023 в 10:52, OldMike сказав: Приветствую всех братьев по разуму...точнее по его изменённому состоянию Сделал заказ и получил товар - чётко и в срок. Сотрудничеством остался доволен. От добра добра не ищут, поэтому в следующий раз знаю к кому обратиться. Большое спасибо! Привіт Бро! Звертайся при потребі, чим зможу тим допоможу 3 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldMike 12 Опубликовано: 2 августа, 2023 5 часов назад, sim сказал: Привіт Бро! Звертайся при потребі, чим зможу тим допоможу Приветствую Бро Вчера - первого августа малявка Gorilla Glue сбросила каску! Пока в горшочке. Там чернозём и до трети объёма речной песок с измельчённой соломой. Сегодня целый день на солнце, но под затеняющей сеткой. Хожу постоянно поглядываю на неё. Вот она красуня : 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Gandhi 240 Опубликовано: 2 августа, 2023 Привіт Бро! Це одна з твоїх- ран.регмікс. Якби не пригнув вимахала би до трьох метрів. Зацвіла кілька днів тому. Цікаво було б знати що за сорт, якщо це можливо визначити по фото 8 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 405 Опубликовано: 2 августа, 2023 7 хвилин тому, Gandhi сказав: Цікаво було б знати що за сорт, якщо це можливо визначити по фото Привіт Бро! На жаль я не памятаю які сорти замішував, робив експерименти з різними, стабілізувати не вдалось із за браку місця та часу, тому йдуть як мікс бонусом. 4 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Gandhi 240 Опубликовано: 2 августа, 2023 1 минуту назад, sim сказал: Привіт Бро! На жаль я не памятаю які сорти замішував, робив експерименти з різними, стабілізувати не вдалось із за браку місця та часу, тому йдуть як мікс бонусом. Ну ок, буде таємничою незнайомкою 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Goldan 2 944 Опубликовано: 4 августа, 2023 Ред мандарін, качество фоток херня, но рослини топчік Воно того варте, Швидко набирають массу, тріхом наганяє, а запах це просто кайф в чистому виді🔝 одна Рослина 80 см ростом, друга 55см, по запаху реально мандарини відчувається, якщо ще буде смак такий же... Не дивлячись на те, що проскакують автіки, такому гурманству бути і на слід. сезонАж цікаво, як проявить себе раннік👀 Більше всього є крит кушів твоїх і ог куши) Жаль що лиш 2 горили получилось виростити ну і лиш 1 шт саторі, але на дегустацію вистачить цих двох сортів, буду расскачувати поки ще є часу на веге щоб не тільки на пробу 10 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Goldan 2 944 Опубликовано: 4 августа, 2023 Крітуліки та ог куши. 10 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Aligator 0 Опубликовано: 12 августа, 2023 Привет SIM. Хочу купить семена на следующий год. для аутодора, подскажи плиз, можно эти взять или появятся посвежее. Заранее благодарю. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 405 Опубликовано: 12 августа, 2023 4 години тому, Aligator сказав: Привет SIM. Хочу купить семена на следующий год. для аутодора, подскажи плиз, можно эти взять или появятся посвежее. Заранее благодарю. Привіт Бро! Скинув оновлений список в приватні повідомлення. Через декілька днів буде ще поповнення асортименту. 2 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Goldan 2 944 Опубликовано: 15 августа, 2023 Ред мандарин 27 дней цветения Первое время поливал на цвете, последнюю неделю нету возможности ухаживать) то что наросло, практически без удобр на цветения. 2 дня назад, с голодухи общипал на пробу пару шиш с куста малого мандарина, не смотря на такого раннего строка цветения-очень даже не плохо- все остались довольными и очень помогло скрасить вечер Додержать бы ещё 3-4 недельки Недавно перебил и досушил шишку, сделал ссыпуху с неё, ух бля с одного мокрово убило меня нафиг🤣🤣😉😏🙃🙃 По раннику мандарину вошел в предцвет, Остальные растения (критические-ог куши, горила, сатори) кто-то на предцвете , кто- то думает ещё🤣 Поздняя высадка и отсутствие удобр на цвет, и невозможность полива последнюю неделю тормозит этап перехода на цвет, ну и плюс к этому заметил что на стадии предцвета лучше дать растению вытягиваться вверх, а я нагинал что тоже тормозит переход на цвет) По семенам доволен по всем параметрам, тут уже косяки с моего боку, но я никуда не спешу Итак доволен результатом поздней высадки, всё пучком С уверенностью могу сказать, что у тебя достойный семенной материал и отличная линейка с сортами, прайс/список наличия сортов всё грамотно расставлено по полочкам-что удобно для покупателя)) Рекомендую браткам с форума, впереди самое интересное начинается)) Я в предвкушении опробовать сорта, помню ты говорил что критический куш ранник самый крепкий,ух А саторик то отдельная тема, единственная сатива в этом сезоне у меня🤤 9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Goldan 2 944 Опубликовано: 15 августа, 2023 Фото высадки 2-недельной рассадой 2 июля и фото сегодня. перестал поить их, нельзя позволить им больше роста в высоту) (критические-ог куши, 2 горилы герл и 1 сатори) 8-9 дней как на сушняках они) 11 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 405 Опубликовано: 16 августа, 2023 14 години тому, Goldan сказав: По семенам доволен по всем параметрам С уверенностью могу сказать, что у тебя достойный семенной материал и отличная линейка с сортами, прайс/список наличия сортов всё грамотно расставлено по полочкам-что удобно для покупателя)) Привіт Бро! Надіюсь у вересні появиться більше вільного часу для оновлення списку асортименту та можливо додаткової інформації по сортах. Полянки у тебе 3 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 525 Опубликовано: 11 сентября, 2023 Вітаю! А яка різниця у fast version між 1. Red mandarine - Вид: Indica 55%/ Sativa /45%, ТГК 18-20% та 3. Red mandarin - Вид: 55% Indica / 45% Sativa,ТГК 17-20% ? 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 405 Опубликовано: 12 сентября, 2023 В 11.09.2023 в 21:41, Louvre сказав: Вітаю! А яка різниця у fast version між 1. Red mandarine - Вид: Indica 55%/ Sativa /45%, ТГК 18-20% та 3. Red mandarin - Вид: 55% Indica / 45% Sativa,ТГК 17-20% ? Привіт Бро! Це помилка дубль. Весь асортимент фастів який є у наявності FAST VERSION FEM :1. Red mandarine 2. Black Jack 3. Jack 47 4. Satori 5. Gorilla Girl 6. Critical candi 7. Critical kush 8. S.A.D 9. Marmalade 10. OG Kush 11. Indigo Berry Kush12. Cream 4713. Killer Kush 4 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 525 Опубликовано: 12 сентября, 2023 39 минут назад, sim сказал: Привіт Бро! Це помилка дубль. Весь асортимент фастів який є у наявності FAST VERSION FEM :1. Red mandarine 2. Black Jack 3. Jack 47 4. Satori 5. Gorilla Girl 6.7. Critical candi 8. Critical kush 9. S.A.D 10. Marmalade 11. OG Kush 12. Indigo Berry Kush13. Cream 4714. Killer Kush Дякую Бро! Просто трохи вище прочитав позитивний відгук саме на Ред мандарин, тож трохи розгубився , який саме обрати в майбутньому на перспективу) Тепер все стало на свої місця. Хай щастить! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
AlexVal 2 Опубликовано: 15 сентября, 2023 Привет, Бро! Брал у тебя ряд семян. Бокс маленький. Поэтому из четырёх видов поднял только автик SAD. Я влюбился в этот сорт. LST-шил. Мощно, красиво, добротно, ВКУСНО. Остальные виды, и фотики и автики хорошо себя показали у знакомых гроверов. Короче. Рекомендую!! 🤝 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Goldan 2 944 Опубликовано: 16 сентября, 2023 Ряд твоих крит, ог куш, 2 горилы, 1 сатори и в конце ред мандарин ранник на 14 сентября 23415475_VID_20230914_1233002.mp4 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
jumbojet 1 122 Опубликовано: 20 сентября, 2023 виросла gorilla glue auto, 50 широта, 1м+, діб, достигла(молоко з медом) 10 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Goldan 2 944 Опубликовано: 30 сентября, 2023 Привет, пока что так, Ред мандарин - вообще песня Уходу бы ещё дать, а то около месяца даже поливов не давал 10 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 405 Опубликовано: 10 октября, 2023 В 30.09.2023 в 17:37, Goldan сказав: Привет, пока что так, Ред мандарин - вообще песня Уходу бы ещё дать, а то около месяца даже поливов не давал Привіт Бро! Полянка казка )) Судячи по рослинності десь поблизу є вода, вночі підвищена вологість повітря, це трошки допомагає не робити харв завчасно )) але і зятягувати не варто, похолодання, та розвиток плісняви можуть зробити свою погану справу. 2 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Goldan 2 944 Опубликовано: 10 октября, 2023 Привіт) поблизу немає води, аут камищовий, можливо підгрунтні води і водогість) на цвітіні поливав лише раз, але як то файно росте Це ранніки пізньою висадкою, тому по строкам зацвітіння не можу дати ясної відповіді коли входить в цю фазу) але то ягадаю вчастно висадженні рослини пересадкою на початку мая і зацвіли би десь 15-30 авг) піздніші за всіх-крітульки) Але орієнтуватись по моєму відгуку не можна, але скажу одне... Перш за все, ред мандарін-це пісня! дуже швидко цвіте,тобто массу наганяє і с 3 насіннь, що 2 автіка, що раннік-вони того більш чим варті! тут і краса виділяє цей сорт, с самого початку цвітіння виділяється зщо шиш ростуть фіолетового коліру, і не дивлячись на те що у вересні не було дощів до вчорашнього дня, куст залишався весь час сочним і зеленним, гарно трисає засуху і нагнав при тому массу крупні гарні фіол. шиш, топчик! що хочу сказати ще, цей сорт любить рост стандартний, тобто без тренування, крупні шиш, шикарна пильця! Не обривав зі всіх рослин в ауті ні листочку, і не раджу, це допомогає перенести спеку без поливів, а після дощів, допомогають наганяти крупні шиш) буду рубити сьогодні чи завтра мандарин, і скину фото сюди🤌♥️на сьогоднішній день мандарину +- 46-47днів цвітіння, це б потримати хочеться, але через 2 дні приїздає в село пацюк один, тому хочаб верха зніму-підстрахуюсь, і самі ранні крітуліки 2-3шт, 2-3ог куша, щоб зменшити ризик,(ці кущі зацвіли 21-24 авг) решту буду тримати, хоча там і на данному этапі сочні🔥 Все сподобалось, і я би сказав що великим плюсом с того, що піздно зацвіли у мене, так як якщо би зацвіли 15 авг, там особо і рубати не будо чого, а так витягнулись і нагнали росту, урожай буде добротним за що гарна подяка! плесінь мене не турбує ні одної с твоїх рослин, а ні гусінь і шкідники, одне погано що з того понеділка по прогнозу почнуться дощі, тому і хочу зарубати самі смаковиті🍓 В цілому дуже хочеться дотримати маусимально наскільки можливо, і с впевненністью скажу що у тебе урожайні сорти, які переносять засуху і тд,🤌 Навіть саторі, дуже хочу дотримати до кінця місяця, вона зацвіла +-27-28 авг, одна єдина сатіва домінант у мене в ауті.. а теж вже крупні шиш і липка дівчина) Не знаю чому так мало активності на твоїй вітці, але я раджу хлопцям спробувати і твою працю на слід. сезон, воно того варте! Особливо мандарін виділяється від всіх, врожайний, смачний, скоро ще опробую ранніка, має бути топчик! Я би швидше купив у тебе мандаріна, чим від ориг. сід банку, достойну працю зробив по доступній ціні З мене фоточки сьогодні чи завтра с харву Кстаті, штин стоїть хороший від рослин, ну і у мене там штук 30 росте твоїх рослин, не менше)) Жаль що саторі підняв лиш одну штучку, запоров решту насіння на пророщуванні, та дешевим грунтом для рассади) Ну і скоро підуть дегустації, саме цікавіше попереду🙏 Але не можу я не поділитись гарними фотками мандаріну, цього смаколику шишкастогозаодно дам зрозуміти людям, чого так багато тексту в данній темі 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Goldan 2 944 Опубликовано: 10 октября, 2023 VID_20231010_165653.mp4 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Goldan 2 944 Опубликовано: 10 октября, 2023 Обскубав листя мандаріну лапухів, для просвітуРекомендую цю красуню по феншую, очі радує для істинних гурмманів.. навіть запах відчутний мандвріну, солоденькийтакий приємний 47 днів цвітіння +- точно не скажу, але не менше цього строку днів, але без уходу на цвітінні) 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Goldan 2 944 Опубликовано: 10 октября, 2023 Ог кушики, кстаті , один поки що с фіолетовим трохи відтінком шиш, але решту можливо ще проявлять себе 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас