Goldan 2 944 Опубликовано: 10 октября, 2023 На відео вище, 1:30 хв саторі, і пару фоток крітюліка скидаю) далі буде... 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Travnik450 14 Опубликовано: 14 декабря, 2023 Вітаю! Нещодавно отримав чергову посилку від бро sim. Дуже сподобались його фасти, особливо Горілла Герл, я такого ще не пробував. Все як завжди прийшло швидко і з бонусами. Дякую, бро, і бажаю натхнення тобі в твоїй праці. Всім гарного врожаю!!! 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 404 Опубликовано: 14 декабря, 2023 32 хвилини тому, Travnik450 сказав: Вітаю! Нещодавно отримав чергову посилку від бро sim. Дуже сподобались його фасти, особливо Горілла Герл, я такого ще не пробував. Все як завжди прийшло швидко і з бонусами. Дякую, бро, і бажаю натхнення тобі в твоїй праці. Всім гарного врожаю!!! Привіт Бро! Радий що все сподобалось. Скоро виставлю оновлений асортимент, вже є у наявності свіжі; Фото фемPower PlantOG KushAfgani #1Hindu KushSweet cheeseRuntz muffinLSDSkunk # 1CheesecakeSkunkJack 47W.CheesecakeАвто фемPineapple ExpressBlack JackCinderellaWater melon Zkittlez Також є авто регуляр Афган куш. Успішного грову Бро. 5 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 404 Опубликовано: 14 декабря, 2023 Також оприділяюсь по сортах на роздачу під репи авто фемки, та можливо фото і ранніки фемки. 5 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
brodyaga13 17 Опубликовано: 20 января Привіт всім шанувальникам травички. Порадьте будь ласка лютих автіків та раннікив від сіма? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 404 Опубликовано: 20 января Привіт Бро! Якщо є бажання можеш протестувати, під фотозвіт та кінцеву дегустацію, посилання по роздачі додаю. 1 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
brodyaga13 17 Опубликовано: 20 января Дякую,бро. Роздача, гарне діло. Але відмовлюсь, не хочу бути винним, мені легше купити. З місцем обмежений, тому, хочу взяти, найміцніші сорти. Ще раз дякую, Бро 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 404 Опубликовано: 28 января В 20.01.2024 в 23:39, brodyaga13 сказав: Дякую,бро. Роздача, гарне діло. Але відмовлюсь, не хочу бути винним, мені легше купити. З місцем обмежений, тому, хочу взяти, найміцніші сорти. Ще раз дякую, Бро Бро, тільки ти знаєш свої обставини та що тобі потрібно, тому вибір завжди за тобою. 2 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
GROVNIY 10 Опубликовано: 5 февраля Привiт Бро!Потрiбнi буби в аут, можна актуальний прайс? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 404 Опубликовано: 6 февраля 9 годин тому, GROVNIY сказав: Привiт Бро!Потрiбнi буби в аут, можна актуальний прайс? Привіт Бро! Прайс та наявність на першій сторінці цієї теми. 2 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
GROVNIY 10 Опубликовано: 14 февраля Прийшли гостинцi вiд Бро sim Дякую за бонуси!!! 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 404 Опубликовано: 15 февраля 11 година тому, GROVNIY сказав: Прийшли гостинцi вiд Бро sim Дякую за бонуси!!! Привіт Бро! Нехай росте та радує 2 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 525 Опубликовано: 25 февраля Привіт Бро! Дякую за Ред Мандарин, а також інші смаколики) Окрема дяка за бонус Афган Куш! Хай Щастить! 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 525 Опубликовано: 3 марта Привіт Бро! Дякую за Ред Мандарин, а також інші смаколики) Окрема дяка за бонус Афган Куш! Хай Щастить! Такий текст разом з фото додав ще тиждень тому, але чомусь це повідомлення потрапило в прихованні… Так і не зрозумів, де я порушив правила. Але головне, що горішки вже отримав. Тепер, аби з гровом пощастило. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 404 Опубликовано: 4 марта 12 години тому, Louvre сказав: Привіт Бро! Дякую за Ред Мандарин, а також інші смаколики) Окрема дяка за бонус Афган Куш! Хай Щастить! Такий текст разом з фото додав ще тиждень тому, але чомусь це повідомлення потрапило в прихованні… Так і не зрозумів, де я порушив правила. Але головне, що горішки вже отримав. Тепер, аби з гровом пощастило. Привіт Бро! Чомусь сповіщення не приходять на пошту про допис у темі,(раніше все приходило, нічого не змінював у налаштуваннях) випадково зайшов на останню сторінку і побачив твої повідомлення. Авто рег афган куш раджу окремо продегустувати, це з моїх старих запасів вдалось відновити насіння. Раніше він у мене був у ТОПі. 1 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
mzlo1026 1 053 Опубликовано: 4 марта Привіт бро! Маєш ще автіки під репорт? Фото з минулого року прикладаю, репорти з минулих років можеш глянути на сторінці 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 404 Опубликовано: 4 марта 16 хвилин тому, mzlo1026 сказав: Привіт бро! Маєш ще автіки під репорт? Привіт Бро! Так, роздача ще актуальна, тема по роздачі за посиланням https://jahforum.net/topic/84256-rozdacha-nasinnya-avto-fem-foto-fem-foto-fem-rannik/?tab=comments#comment-1951574 1 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
brodyaga13 17 Опубликовано: 4 марта Привіт, козаки - запорожці, хто курив фаст саторі і критікал куш фаст. Від сіма? Як вони дубасять добре? 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 404 Опубликовано: 4 марта 1 година тому, brodyaga13 сказав: Привіт, козаки - запорожці, хто курив фаст саторі і критікал куш фаст. Від сіма? Як вони дубасять добре? Бро, прошлого сезону точно брали, можливо хтото і продегустував. 1 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 525 Опубликовано: 4 марта 11 часов назад, sim сказал: Авто рег афган куш раджу окремо продегустувати, це з моїх старих запасів вдалось відновити насіння. Раніше він у мене був у ТОПі. Афган він такий) Значить я не прогадав з вибором бонусу. Вже подумки курю та ще раз дякую! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Favoritetips 2 Опубликовано: 9 марта Добрый вечер.Хочу сделать заказик. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kostia 28 327 Опубликовано: 10 марта 11 часов назад, Favoritetips сказал: Добрый вечер.Хочу сделать заказик. он сейчас не может зайти на форум ,если есть желание преобрести орешки ищи его в телеге она есть в теме о продаже ниже ассортимента бро. 2 не барыжу ,по почте не отсылаю))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 404 Опубликовано: 11 марта В 10.03.2024 в 07:33, kostia сказав: он сейчас не может зайти на форум ,если есть желание преобрести орешки ищи его в телеге она есть в теме о продаже ниже ассортимента бро. Бро, дякую за допомогу по відновленню доступу на форум. 4 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
musician 44 Опубликовано: 12 марта Дуже задоволений покупкою, все прийшло швидко, на пошті лишні питання не ставлять, приємно здивував бонус, буду рекомендувати тебе бро всім знайомим, всім гарного врожаю, та мирного неба🤙🍀 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
День 5 Опубликовано: 16 марта Привіт друже я хочу взяти рекпост тести 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас