HunterGrow 111 Опубликовано: 23 апреля, 2024 Дякую бро, насіння чудової якості, вже проростають. Також фото нашого місцевого сорту, сьогодні висадив в аут. Регуляр. 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 424 Опубликовано: 23 апреля, 2024 2 години тому, HunterGrow сказав: Дякую бро, насіння чудової якості, вже проростають. Також фото нашого місцевого сорту, сьогодні висадив в аут. Регуляр. Бро, З початком аута 2024 1 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Chris 2 Опубликовано: 27 апреля, 2024 Доброго друзі,посиль отримав,приємно вражений бонусами,ну що затім казати,я скоро десять років на цьому форумі купляю,брав у багатьох, але по бонусах цей брідер краще усіх, проростання і якість якось напишу,я раз на рік з'являюся тут,купив і потерявся, але за якість треба буде написати, бо росте, вона практично уся гарно росте,а якість стафу то головне, бо бачу купу відгуків, але за якість не один не написав,да семок, що гарно росте і піпец гарнюче і пахуче я можу дарма насипати, але що там виросте,я х.. знає,а тут же ж головне,ти від трьох до сьоми місяців іпешся,стаф має бути соответствующим, добре, побачимо, миру усім нашим 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 424 Опубликовано: 28 апреля, 2024 9 годин тому, Chris сказав: Доброго друзі,посиль отримав,приємно вражений бонусами,ну що затім казати,я скоро десять років на цьому форумі купляю,брав у багатьох, але по бонусах цей брідер краще усіх, проростання і якість якось напишу,я раз на рік з'являюся тут,купив і потерявся, але за якість треба буде написати, бо росте, вона практично уся гарно росте,а якість стафу то головне, бо бачу купу відгуків, але за якість не один не написав,да семок, що гарно росте і піпец гарнюче і пахуче я можу дарма насипати, але що там виросте,я х.. знає,а тут же ж головне,ти від трьох до сьоми місяців іпешся,стаф має бути соответствующим, добре, побачимо, миру усім нашим Привіт Бро! Також вважаю що відгуках найголовніше це проростаємість та кінцевий результат який має відповідати вирощеному сорту. 1 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
13thSm0ke 278 Опубликовано: 29 апреля, 2024 Бро, дякую) все пришло) Успіхів!!!! Тобі) і твоєму ділу) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 424 Опубликовано: 29 апреля, 2024 4 хвилини тому, 13thSm0ke сказав: Бро, дякую) все пришло) Успіхів!!!! Тобі) і твоєму ділу) Привіт Бро! Дякую, нехай радує 1 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ZamSiFar 13 Опубликовано: 1 мая, 2024 Отличный продавец, отправил быстро, все в наличии. 2 из 2 прорасли, все четко 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
maleka 579 Опубликовано: 1 мая, 2024 коли зацвітають твої ранники? 1 https://jahforum.org/gallery/album/328-autdor/ Репорт АутДор https://jahforum.org/topic/4030-3-aww-ot-bro-djura-i-ot-bro-shaitanchika-4-miksa/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 424 Опубликовано: 1 мая, 2024 2 хвилини тому, maleka сказав: коли зацвітають твої ранники? Привіт Бро! Ранніки рег мікс приблизно з половини - кінець липня, фемки залежить від сортів, в основному індика швидше сативні пізніше. 1 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mnogopuk 8 Опубликовано: 9 мая, 2024 Все четко и красиво.очень отзывчивый и щедро сыпит,если подниму-отпишусь 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 569 Опубликовано: 25 мая, 2024 Чую серцем - скоро харвест... Вже не за горами) 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Travnik450 14 Опубликовано: 26 мая, 2024 Все чітко та швидко! Дякую, бро! Замочив, не встиг за фоткати!) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 424 Опубликовано: 26 мая, 2024 10 годин тому, Louvre сказав: Чую серцем - скоро харвест... Вже не за горами) Так Бро, вже скоро, по можливості зроби ще фото перед харвом, 1 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
13thSm0ke 278 Опубликовано: 27 мая, 2024 Gagarin auto Едут в аут) качество семок, проростаемость все отлично, благодарочка 🤝 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 424 Опубликовано: 27 мая, 2024 17 хвилин тому, 13thSm0ke сказав: Едут в аут) Вдалого безстресового переїзду Бро 1 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 569 Опубликовано: 27 мая, 2024 В 26.05.2024 в 08:31, sim сказал: Так Бро, вже скоро, по можливості зроби ще фото перед харвом, Вибачай, Бро, загальний план зробити не зможу, бо дуже пошкодив рослини бустером для цвітіння( погоріло майже все віялове листя, особливо на Jack Herer... Добре, що хоч віялове. Але якщо Northern Light на момент обприскування вже майже сформував суцвіття, то Jack Herer був у стані передцвіту і їй добряче так дісталося. Замість нормальних бошок, тепер один "попкорн", але насипало того "попкорну" дуже рясно і щільно. Плюс до всього цього додалися постійні відключення світла. Вони почали гермитися і доводиться "дівчат за яйця смикати", якби не кумедно це речення звучало) Не дуже вони гарно перед харвом виглядають, а я не люблю - коли не гарно. Тому загальний план не сфотографую, а от бошки після тримінгу обов'язково задокументую у світлинах. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 424 Опубликовано: 27 мая, 2024 54 хвилини тому, Louvre сказав: Плюс до всього цього додалися постійні відключення світла. На жаль часи не стабільні для цієї справи у індорі, тому багато хто переходить на аут, але і це не всім підходить по різних обставинах, залишається тільки надія на зміну обставин у кращу сторону, але чи скоро це буде, мало кому відомо. 2 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 424 Опубликовано: 29 мая, 2024 Поповнення асортименту у списку Індика+ 34. Mimosa x Orange Punch - в наявності Висота: Indoor/Outdoor: ~ 80-110 см ТГК: 21 - 23 % Урожай: Indoor/Outdoor: 500 г/м2 / до 700 г/м2 Вид: Indica 60% /Sativa 40% Цикл: ~ 70 днів 2 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 569 Опубликовано: 11 июня, 2024 В 27.05.2024 в 11:54, Louvre сказал: а от бошки після тримінгу обов'язково задокументую у світлинах Бро, як і обіцяв трохи фото) На фото з вагами маківка центральної коли. На загальну вагу не звертай уваги, бо сама кришка 10 гр, а чиста вага маківки 7 гр 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 424 Опубликовано: 13 июня, 2024 В 11.06.2024 в 16:43, Louvre сказал: Бро, як і обіцяв трохи фото) На фото з вагами маківка центральної коли. На загальну вагу не звертай уваги, бо сама кришка 10 гр, а чиста вага маківки 7 гр Результат не великий, але отриманий досвід цінний. 1 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 569 Опубликовано: 13 июня, 2024 5 часов назад, sim сказал: Результат не великий, але отриманий досвід цінний. Саме так) Головне тут не в кількості, а в якості самого продукту. Якістю цілком задоволений!) За старою звичкою закурив сигарету після того як курнув NL (бо після барижного дусту завжди догонявся тютюном), ось закурив сигарету і думаю, а нашо ти її куриш? Тебе ж і без сигарети гарно накриває) Затушив ту тютюнову заразу... І почалося, та не зразу, трохи поступово, але все яскравіше і яскравіше. Думаєш, ну наче всьо ось він пік вже настав, а вона все накриває і накриває далі) Це вже не пріход, це якійсь приплив!))) То багато голови, то її замало, а потім по потилиці теплим покривалом ще далі накривало й накривало. І це тільки підсохла, толком ще не встиг пролічити. По накуру сподобалася, але вдень краще не буду більше курити, бо дуже ліниво все стає щось робити) Краще увечері. Дяка Бро! 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
musician 44 Опубликовано: 22 июня, 2024 Все отримав бро, дуже вдячний, розбагатію віддячу обов'язково, всім миру🇺🇦✌️ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 821 Опубликовано: 24 июня, 2024 Отличные автики у бро) Pineapple Express 8 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 424 Опубликовано: 25 июня, 2024 15 часов назад, MrHaze сказал: Отличные автики у бро) Pineapple Express Бро, скільки їм від проросту приблизно ? Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 821 Опубликовано: 25 июня, 2024 2 часа назад, sim сказал: Бро, скільки їм від проросту приблизно ? 60 дней бро ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас