elhuron325 80 Posted March 5 В общем взял семок одного сорта, одну из них в индоре тестирую , 30 день от каски он совсем не пахнет - в ауте его сожрут т.к. нет резкого запаха отпугнуть насекомых , думаю его сожрут полностью неделе на третьей . Бразы , поделитесь опытом кто что юзал от вредителей!!! Просто это автик - там листы беречь желательно ... Share this post Link to post Share on other sites
JahSoul 147 Posted March 5 Я за свій досвід помітив шо наші рослинки люблять хавати на перших порах слимак і равлик. Це прям делікатес для них, хз чо так Тому використовую захист від них. Раджу цей засіб, провірений не одним аутом, працює на всі 100%. Посипаєш кругом растіхи, недуже густо але і не мало, замикаєш таким чином кільце, і ніяка залупа їх не з'їсть. Share this post Link to post Share on other sites
elhuron325 80 Posted March 5 2 минуты назад, JahSoul сказал: Я за свій досвід помітив шо наші рослинки люблять хавати на перших порах слимак і равлик. Це прям делікатес для них, хз чо так Тому використовую захист від них. Раджу цей засіб, провірений не одним аутом, працює на всі 100%. Посипаєш кругом растіхи, недуже густо але і не мало, замикаєш таким чином кільце, і ніяка залупа їх не з'їсть. Дякую тобі ) ще один знайомий ось це порадив Share this post Link to post Share on other sites
Гномер 2 Posted March 5 так. я теж так роблю але не цим припаратом. хоча робив парник з бутилки 2.5л відрізав горловину і накривав. на перших порах це допомагає в рості. вони не люблять прямого сонячного світла. росте швидше що важливо на старті ще також їдять миші заєць але не так як равлик він взагалі зїбашить усе як що не знайомий з цим.також бобер як що рослини поруч він їх їбане його ніщо не зупинить їсти починає на цвітінні до того чомусь вони йому не цікаві. Особистий досвід. 1 Share this post Link to post Share on other sites
JahSoul 147 Posted March 5 @elhuron325 так він тобі за фунгіцид пише... Ти ж про інсектицид питаєш. Зовсім різні речі. 1 Share this post Link to post Share on other sites
elhuron325 80 Posted March 5 2 минуты назад, JahSoul сказал: @elhuron325 так він тобі за фунгіцид пише... Ти ж про інсектицид питаєш. Зовсім різні речі Bayer ініціатор ще взяв думаю простестувати , таблетка в лунку від підземних шкідників - склад інсектицид +нпк+ калмаг https://www.cropscience.bayer.ua/Products/Insecticides/Iniziator.aspx Share this post Link to post Share on other sites
elhuron325 80 Posted March 7 Первые подснежники повылазили Share this post Link to post Share on other sites
Лазаренко 3,271 Posted March 7 В 05.03.2023 в 19:55, elhuron325 сказал: он совсем не пахнет - в ауте его сожрут т.к. нет резкого запаха отпугнуть насекомых , думаю его сожрут полностью неделе на третьей . ты хоть такого больше никому не рассказывай )) В 05.03.2023 в 20:27, Гномер сказал: вони не люблять прямого сонячного світла ....ты тоже Share this post Link to post Share on other sites
Лазаренко 3,271 Posted March 7 В 05.03.2023 в 19:55, elhuron325 сказал: от вредителей!!! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nomat 64 Posted March 10 В 07.03.2023 в 13:44, Лазаренко сказал: ты хоть такого больше никому не рассказывай )) ....ты тоже В 07.03.2023 в 13:45, Лазаренко сказал: Хороший препарат, хоть и вонючий. Ну и прилепатель тоже желательно использовать. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Лазаренко 3,271 Posted March 10 Только что, Nomat сказал: прилепатель вроди он есть в составе. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nomat 64 Posted March 11 10 часов назад, Лазаренко сказал: вроди он есть в составе. Есть, но если добавить еще, то дольше препарат будет держатся на растении, дожди и роса не так быстро смывают его. Ну и обрабатывать желательно два раза в месяц. 1 Share this post Link to post Share on other sites
elhuron325 80 Posted March 11 Спс за советы , би 58 оч дешёвый, мин заказ в 20 упаковок встал ))) Share this post Link to post Share on other sites
Лазаренко 3,271 Posted March 11 Только что, elhuron325 сказал: Спс за советы , би 58 оч дешёвый, мин заказ в 20 упаковок встал ))) та в любом садовом магазине возьми и не заморачивайся Share this post Link to post Share on other sites
elhuron325 80 Posted March 14 Нурелл Д взял ещё , кореш в реале тестил говорит над кустом даже пролетать никто не хочет Share this post Link to post Share on other sites
Catarsees 35 Posted March 14 On 3/11/2023 at 9:17 AM, elhuron325 said: Спс за советы , би 58 оч дешёвый, мин заказ в 20 упаковок встал ))) я один раз использовал больше не хочу. Почитай про вещество в составе -- его реально надо в хим костюме обрабатывать и вонь потом слышишь на деляне эту месяц и там желательно вообще не ходить. Хоть вредителей не видел но таким препаратом больше не хочу никого травить точно. Share this post Link to post Share on other sites
Recommended Posts