Crocodildo 121 Опубликовано: 16 марта, 2023 Шалом, колєги. Чув про топінг, але не дуже хочу проїбати. 15 днів від каски. Авто скітлкукіз від Барні. Де його різати, чи рано ? І як на свій вік виглядає? Горщик 11л 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
1 АндрейСынВолоди 1 453 Опубликовано: 16 марта, 2023 Бро, ладно би фотік... Не знущайся з автомата!) 1 Посмішка - це крива, яка випрямляє все! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 hitmanyak 572 Опубликовано: 16 марта, 2023 36 минут назад, Crocodildo сказал: Шалом, колєги. Чув про топінг, але не дуже хочу проїбати. 15 днів від каски. Авто скітлкукіз від Барні. Де його різати, чи рано ? І як на свій вік виглядає? Горщик 11л Я б не резал, а гнул его и ростягивал ветки на все ведро вот у меня тоже автик барни Mimosa x orange punch 23 дня Ну и жду чтоб чтото подобное виросло как прошлий гров тоже барни Purpul punch В поте правда неудобно гнуть(но можно!) Обе расти на 10 литров кокосе у меня На 15 дней очень даже неплохо по размерам, но цвет чтото ее светдоватий( деф азота), ну хз точно, ето у меня вечно передоз азота может. Или то лампа так свеит у тебя? 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Crocodildo 121 Опубликовано: 16 марта, 2023 28 хвилин тому, hitmanyak сказав: Я б не резал, а гнул его и ростягивал ветки на все ведро вот у меня тоже автик барни Mimosa x orange punch 23 дня Ну и жду чтоб чтото подобное виросло как прошлий гров тоже барни Purpul punch В поте правда неудобно гнуть(но можно!) Обе расти на 10 литров кокосе у меня На 15 дней очень даже неплохо по размерам, но цвет чтото ее светдоватий( деф азота), ну хз точно, ето у меня вечно передоз азота может. Или то лампа так свеит у тебя? битовий лед. годую адвансами по крiсу 45 хвилин тому, АндрейСынВолоди сказав: Не знущайся з автомата!) без сенсу ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 FungiMan 2 572 Опубликовано: 16 марта, 2023 1 час назад, Crocodildo сказал: І як на свій вік виглядає? Хорошо 1 час назад, Crocodildo сказал: Де його різати, чи рано ? Бро, автики лучше гнуть, не такой большой стресс как при топинге, та и при нормальной растяжке и выхлоп будет хороший. Был бы фотик тогда можно без проблем, а тут лучше это не делать 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Crocodildo 121 Опубликовано: 16 марта, 2023 6 хвилин тому, FungiMan сказав: автики лучше гнуть але ще рано гнути ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 АндрейСынВолоди 1 453 Опубликовано: 16 марта, 2023 11 минут назад, Crocodildo сказал: без сенсу ? Вважаю що так. Якби це була чиста сатива можливо і продуктивно було б топунути. Посмішка - це крива, яка випрямляє все! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 bioaccessory 3 096 Опубликовано: 16 марта, 2023 я зазвичай роблю перший топ в кінці третього початку четвертого тиждня виглядає норм, рубай десь на четвертому поверсі Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 CannabisDoomOcculta 6 932 Опубликовано: 16 марта, 2023 @Crocodildo Автоцвіти топати не рекомендують, це великий стресс для рослини і як варіант може почати цвісти - буде крлик. У мене наприклад не високий бокс то іноді авто топаю, якщо бачу що у перспективі підлетить до лампи та якщо гнути не варіант. 2 >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Crocodildo 121 Опубликовано: 16 марта, 2023 Тільки що, CannabisDoomOcculta сказав: не рекомендують то нехай росте. думав бiльше виросте ххаха )))) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 БадМан 1 433 Опубликовано: 16 марта, 2023 Я свої 5 копійок вставлю теж. Бро, по висоті бачу шо ти проходиш нормально (бо в тебе палатка). Я б взагалі ніяк не чіпав автік. Хіба шо, коли бокові гілки підростуть - трошки б їх відігнув в сторони, і все, хай собі росте, природа своє візьме. Часто таке буває, що в гонитві за більшим врожаєм отримуєш навіть менше. Нічого не нав'язую, це лише моє бачення. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 БадМан 1 433 Опубликовано: 16 марта, 2023 1 час назад, Crocodildo сказал: то нехай росте. думав бiльше виросте ххаха )))) Тю, не побачив цей комент. Так, хай росте:) Взагалі я так для себе помітив, менше робиш маніпуляцій - більше отримуєш від рослини. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 hitmanyak 572 Опубликовано: 16 марта, 2023 28 минут назад, БадМан сказал: Тю, не побачив цей комент. Так, хай росте:) Взагалі я так для себе помітив, менше робиш маніпуляцій - більше отримуєш від рослини. Да нифига, ростягуешь больше веса в конце не раз убедился в етом, прошлий гров експеримент делал одну ростянул вторую не(сорт один) разница в 50-60 грам. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 CannabisDoomOcculta 6 932 Опубликовано: 16 марта, 2023 @БадМан бро, сорі за цікавість, якщо не помиляюсь ти колись казав що працюєш з єкс-форумчанином Чирокі у тому числі у розрізі продажу насіння. Та дивлюся на форумі він більше не продає посадочний матеріал, цікаво чим закінчилась ця історія? Бо мабуть роздач і репортів у нього було найбільше і так різко все затихло. >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 БадМан 1 433 Опубликовано: 16 марта, 2023 6 минут назад, CannabisDoomOcculta сказал: @БадМан бро, сорі за цікавість, якщо не помиляюсь ти колись казав що працюєш з єкс-форумчанином Чирокі у тому числі у розрізі продажу насіння. Та дивлюся на форумі він більше не продає посадочний матеріал, цікаво чим закінчилась ця історія? Бо мабуть роздач і репортів у нього було найбільше і так різко все затихло. Ох, бро, як почалося, так і скінчилося. Я не знаю як в нього справи, сподіваюся що все норм. Не зійшлися ми характерами з ним. Та й я тоді головою дірявою був. Але шо ж, вже є як є. 17 минут назад, hitmanyak сказал: Да нифига, ростягуешь больше веса в конце не раз убедился в етом, прошлий гров експеримент делал одну ростянул вторую не(сорт один) разница в 50-60 грам. А от у мене протилежний досвід. Найбільші мої харви були коли я мінімально чіпав марічку 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 OG420THC 6 565 Опубликовано: 17 марта, 2023 (изменено) А я их рэжy Можно но не всем если стимы есть Ебаш, А так Растяжки в помощь Бро Изменено 17 марта, 2023 пользователем OG420THC Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Migelxl 16 624 Опубликовано: 17 марта, 2023 23 часа назад, Crocodildo сказал: Шалом, колєги. Чув про топінг, але не дуже хочу проїбати. 15 днів від каски. Авто скітлкукіз від Барні. Де його різати, чи рано ? І як на свій вік виглядає? Горщик 11л Бра, то є дуже великий стрес для авто, найкращій засіб це лст для авто... Але ще техніка FIM . На мою думку, як що її застосувати, вона не дуже зашкодить Стим для наших Любимых))) тут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Crocodildo 121 Опубликовано: 17 марта, 2023 59 хвилин тому, Migelxl сказав: Але ще техніка FIM я то не зрозумiв шо з тим робити. тупо рiзати верх? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Migelxl 16 624 Опубликовано: 17 марта, 2023 15 минут назад, Crocodildo сказал: я то не зрозумiв шо з тим робити. тупо рiзати верх? Як шо топінг це нагуй верхівку і не можна передбачити поведінку дівчини , що вона - загальмує, чи буде рости, то FIM то легке підрізана верхівка, яка деякий час не може зрозуміти що трапилося, але потім починає рости. Та поки вона не розуміє , бокові вже на висоті)))) Стим для наших Любимых))) тут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Crocodildo 121 Опубликовано: 17 марта, 2023 7 хвилин тому, Migelxl сказав: Як шо топінг це нагуй верхівку і не можна передбачити поведінку дівчини , що вона - загальмує, чи буде рости, то FIM то легке підрізана верхівка, яка деякий час не може зрозуміти що трапилося, але потім починає рости. Та поки вона не розуміє , бокові вже на висоті)))) Покажи пліз на фото цьому Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Migelxl 16 624 Опубликовано: 17 марта, 2023 6 минут назад, Crocodildo сказал: Покажи пліз на фото цьому Пфффффф, бра, ну в тебе ж не яндекс , гуглані..... Будь ласка)))) 1 Стим для наших Любимых))) тут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Migelxl 16 624 Опубликовано: 17 марта, 2023 Запитання: fuck i missed 1 Стим для наших Любимых))) тут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Crocodildo 121 Опубликовано: 17 марта, 2023 7 хвилин тому, Migelxl сказав: Запитання: fuck i missed знайшов 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Migelxl 16 624 Опубликовано: 17 марта, 2023 14 минут назад, Crocodildo сказал: знайшов Только он в это видио показывает сначала фим а потом топинг , не перепутай Стим для наших Любимых))) тут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Crocodildo 121 Опубликовано: 17 марта, 2023 8 хвилин тому, Migelxl сказав: он в это видио показывает сначала фим а потом топинг , не перепутай Дякую ;) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Migelxl 16 624 Опубликовано: 17 марта, 2023 13 минут назад, Crocodildo сказал: Дякую ;) Нема за що Стим для наших Любимых))) тут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Вопрос
Crocodildo 121
Шалом, колєги. Чув про топінг, але не дуже хочу проїбати.
15 днів від каски. Авто скітлкукіз від Барні.
Де його різати, чи рано ?
І як на свій вік виглядає? Горщик 11л
Поделиться сообщением
31 ответ на этот вопрос
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас