DikiyLaserPiuPiu 6 157 Опубликовано: 8 апреля, 2023 20230408_200830.mp4 1 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DikiyLaserPiuPiu 6 157 Опубликовано: 8 апреля, 2023 ДВК 82-й Після минулих гровів вирішив Ріпен не використовувати, не бачу особливої різниці. Шишло пухне дуже жирне і пахуче 3 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DikiyLaserPiuPiu 6 157 Опубликовано: 9 апреля, 2023 Знайшов сємки, які попалися в другана шишках у минулому році (росло в ауті). По приколу замочив їх, майже всі проклюнулись) Обладнав галявинку неподалік, просто розчистив від сорняків та позакидував у землю. Ну то таке, серйозно за ними дивитись ніхто не буде, звісно. Просто цікаво, чи виросте з них хоч одна нормальна. 1 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DikiyLaserPiuPiu 6 157 Опубликовано: 10 апреля, 2023 ДВК 84-й 2 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DikiyLaserPiuPiu 6 157 Опубликовано: 11 апреля, 2023 5 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DikiyLaserPiuPiu 6 157 Опубликовано: 11 апреля, 2023 ДВК 86-й 3 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DikiyLaserPiuPiu 6 157 Опубликовано: 13 апреля, 2023 (изменено) ДВК 87-й Сьогодні коцнув 3 гілочки із самих хащів на пробу. Изменено 13 апреля, 2023 пользователем DikiyLaserPiuPiu 4 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DikiyLaserPiuPiu 6 157 Опубликовано: 14 апреля, 2023 Конопляно-шишечні джунглі Мені от цікаво. У мене персональний рекорд у цьому боксі - 391 грам з куща. Це ж монстрелло виглядає так, наче тут на півкіло чи навіть більше наросло Шишло досить тверде і плотне, каменіє з кожним днем) Сьогодні гляну, шо там з трихомами, і від цього вже буду танцювати далі. Не думав, шо автік може вирости такий огромезний. У мене фотіки всі і то менші були А тут майже без лст навіть(підв'язував вже на цвітінні штук 7-8 гілок, дрібниці для такого куща) ше і стриг нещадно, і така кобиляка вимахала Вже хочеться захарвити цю красуню, але дотримаю до кондиції 6 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DikiyLaserPiuPiu 6 157 Опубликовано: 15 апреля, 2023 Попелюшка виросла така, як треба! Дунув півгодини тому 2 плотних напаси через бонг, хвилин через 10 навалило так, шо ледве цигарку докурив 1 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DikiyLaserPiuPiu 6 157 Опубликовано: 15 апреля, 2023 Все-таки автік є автік. Ефект дуже приємний, але не такий довготривалий, як від фотіків. Добре перло десь годину, і ще години дві підпирало) Враховуючи, що курив не до кінця дозрілі низи(голови ще сохнуть), можна впевнено сказати - продукт буде топовий. Через тиждень намітив харв, за пару днів почну промивку. Ще 1-2 рази плотно нагодую і почну. 1 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DikiyLaserPiuPiu 6 157 Опубликовано: 15 апреля, 2023 Сьогодні коцнув ще, по 3 гілочки з кожного куща. Різниця просто вражаюча) 1 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DikiyLaserPiuPiu 6 157 Опубликовано: 16 апреля, 2023 2 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DikiyLaserPiuPiu 6 157 Опубликовано: 16 апреля, 2023 ДВК 90-й Через тиждень намітив харв, рубатиму обидва кущі одразу 3 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DikiyLaserPiuPiu 6 157 Опубликовано: 17 апреля, 2023 (изменено) Деякі голови вже не витримують вагу шишла, коли бокс відкриваю- аж вивалюються Цього разу хочу спробувати відманікюрити куща до сушки. Та і мабуть сушитиму у розібраному вигляді, по гілках, бо кущара здоровезний, якщо цілком повісити - то сохнути буде пару тижнів, мабуть) Изменено 18 апреля, 2023 пользователем DikiyLaserPiuPiu оновив інформацію. 2 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DikiyLaserPiuPiu 6 157 Опубликовано: 18 апреля, 2023 (изменено) Докупив сьогодні отакі приколи. Гель бімба, хоч і дорогий. Навіть при двох відкритих боксах штину немає. Пш+ ще не пробував. На цвітінні фідінг підкисляє, доводиться рівняти баланс. Изменено 18 апреля, 2023 пользователем DikiyLaserPiuPiu 1 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DikiyLaserPiuPiu 6 157 Опубликовано: 18 апреля, 2023 Бамбуковий ліс. Мені вже страшно уявити, скільки часу я буду цього монстра розбирати та манікюрити 2 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DikiyLaserPiuPiu 6 157 Опубликовано: 19 апреля, 2023 Далі буде @smalinet як і обіцяв, Бро)хоч і трохи пізніше, але все ж таки 1 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
smalinet 10 530 Опубликовано: 19 апреля, 2023 @DikiyLaserPiuPiu хех, через недельку припомню их вкус и эффект, как в гости попаду. Хорошая травень, ровного заранее А вы с друганом меня чего-то подтолкнули, решил тоже харв пораньше запилить на недельку, попробовать ранний сбор как по эффекту Да и после нескольких циклов индюхи хочется чего-нибудь такого энергично. Ну ты меня по любому понимаешь) Ох, бро, сотрешь пальцы маникюрить. А у себя раз так вышло, планирую параллельно сушить в тенте и цикл новый запускать, тк не так уж много вышло и обработать раз плюнуть. 1 Актуальный Отстирай меня полностью или скажите «Сыыыр» Washing Machine (Ripper Seeds)/LED 180W/AN/coco/40х40завершен волшебные грибочки Баклахинг/Tapalpa Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DikiyLaserPiuPiu 6 157 Опубликовано: 19 апреля, 2023 В 19.04.2023 в 16:19, smalinet сказал: @DikiyLaserPiuPiu хех, через недельку припомню их вкус и эффект, как в гости попаду. Хорошая травень, ровного заранее А вы с друганом меня чего-то подтолкнули, решил тоже харв пораньше запилить на недельку, попробовать ранний сбор как по эффекту Да и после нескольких циклов индюхи хочется чего-нибудь такого энергично. Ну ты меня по любому понимаешь) Ох, бро, сотрешь пальцы маникюрить. А у себя раз так вышло, планирую параллельно сушить в тенте и цикл новый запускать, тк не так уж много вышло и обработать раз плюнуть. Показать больше Цього разу Крітікал Куш запхаю у 60*60, щоб не було грову-клону дуже зайшов мені, та і горіх майже 2 роки лежить, 1 лишився) У мене трихоми зараз всюди майже молоко, є ще місцями мутнуваті. Проба мені зайшла, і з Горили теж норм обидва автіка 50/50 індіка/сатива. Знаєш, Бро, помітив, що від чистої індюхи дуже лінивий став, навіть ходити не хочеться зайвий раз) а тут ефект приємніший, не такий "ватний" мозок і тіло. оце навіть на форумі шось писати є натхнення так як рубати буду обидва кущі в один день(точніше, вночі з суботи на неділю), то манікюрити будемо по свіжому, Кохана - Горилу, я - Сіндереллу Буде подвійний Барні цього разу, на ЛСД вже давно око намітив) у планах дати рослинам місяць веги і далі 12/12. Репорти будуть обов'язково 2 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
smalinet 10 530 Опубликовано: 19 апреля, 2023 В 19.04.2023 в 16:31, DikiyLaserPiuPiu сказал: Цього разу Крітікал Куш запхаю у 60*60, щоб не було грову-клону дуже зайшов мені, та і горіх майже 2 роки лежить, 1 лишився) У мене трихоми зараз всюди майже молоко, є ще місцями мутнуваті. Проба мені зайшла, і з Горили теж норм обидва автіка 50/50 індіка/сатива. Знаєш, Бро, помітив, що від чистої індюхи дуже лінивий став, навіть ходити не хочеться зайвий раз) а тут ефект приємніший, не такий "ватний" мозок і тіло. оце навіть на форумі шось писати є натхнення так як рубати буду обидва кущі в один день(точніше, вночі з суботи на неділю), то манікюрити будемо по свіжому, Кохана - Горилу, я - Сіндереллу Буде подвійний Барні цього разу, на ЛСД вже давно око намітив) у планах дати рослинам місяць веги і далі 12/12. Репорти будуть обов'язково Показать больше У моей трихомы непонятные, частично поэтому собираю. Большая часть прозрачная, потом янтарь и потом мутные. Вот решил мозг не ломать и собрать, а там уже будет понятно по вкусу какая сатива больше пойдет - недозрелая или зрелая. Вот и мне не хватает дневной травы, а то Куш курнул раз - норм, весело; курнул два- всё, день пропал. Да, с помощниками хорошо такую плантацию стричь , молодцы О, вот и я планирую месяц веги и цвет. Ну-с, снова вместе пойдем и может даже одновременно закончим, у меня тоже индюха будет Сорт уж потом спойлерну, как орех прорастет (суеверия ) 1 Актуальный Отстирай меня полностью или скажите «Сыыыр» Washing Machine (Ripper Seeds)/LED 180W/AN/coco/40х40завершен волшебные грибочки Баклахинг/Tapalpa Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DikiyLaserPiuPiu 6 157 Опубликовано: 19 апреля, 2023 В 19.04.2023 в 16:57, smalinet сказал: Ну-с, снова вместе пойдем и может даже одновременно закончим, у меня тоже индюха будет Сорт уж потом спойлерну, как орех прорастет (суеверия ) Показать больше Хочу вкластися у 3 місяці, ну +- хоча б) давай, Бро, чекатиму 1 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DikiyLaserPiuPiu 6 157 Опубликовано: 19 апреля, 2023 ДВК 93-й Сьогодні останній світловий день у обох раст. Ще кілька годин, і для них настане 3-добова ніч, після чого ХАРВ Горилла ДВК 65-й 3 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
WeedStreet 1 513 Опубликовано: 20 апреля, 2023 В 05.04.2023 в 15:39, DikiyLaserPiuPiu сказал: Афікс Твін сьогодні пів-дня на повторі) Показать больше поверніть мені мій 2009 1 | Purple #1 | Dutch Passion | Photo | Fem | Coco | Organic | завершен Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DikiyLaserPiuPiu 6 157 Опубликовано: 20 апреля, 2023 В 20.04.2023 в 14:53, WeedStreet сказал: поверніть мені мій 2009 Показать больше теж не проти, на Гоа Гіла їздили до Криму) ех, були ж часи 1 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DikiyLaserPiuPiu 6 157 Опубликовано: 20 апреля, 2023 Займався питанням запаху при відкритих боксах. Коли закриті - штиняє тільки, коли вимикаються лампи і у раст починається ніч. Пахне десь півгодини, але це не головна проблема була. Так як горщики великі, по 25 літрів, то полив двох кущів займає 2,5-3 години. Це від записів у щоденник до замірів дренажу. Весь цей час обидва бокси відкриті, і на цвітінні штин пиздець просто. Раніше палив палички постійно, кажись перебивало, але сидів, як їжачок у тумані. Врешті-решт вирішив спробувати гель-нейтралізатор Ona, читав багато позитивних відгуків про нього. Купив банку на 400 грамів. У перший день штин перебивало охуєнно, взагалі не відчувалося. На другий день - знову запах. Поліз на сайт гроу-шопу. Побачив там вентилятор спеціальний на банку,за майже 1800 гривень(у сосну в'їбались чи шо), та дійшов висновку, шо банку треба ставити на потоці повітря, тоді буде ефект. Де я тільки її не ставив Потім додумався - протягнув залишки гофри з виходу малого боксу трохи вбік, та поставив там банку. Ніштяк, брази направив потік у середину кімнати, при відкритій кришці за пару секунд у кімнаті штину як і не було, аромат гельчику. Може комусь стане у нагоді) чому так через сраку гофру протягнув? бо інакше не зможу відкрити двері на балкон 3 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения