DikiyLaserPiuPiu 6 127 Опубликовано: 26 апреля, 2023 Сказати, що я вражений - це нічого не сказати. Ніколи не думав, що реально такого монстра підняти у моєму боксі. Такого плотного харву у мене ще не було. Тепер у мене новий особистий рекорд: 712 грамів! Досі не можу повірити, просто фантастично!! Це вийшло з двох кущів трохи більше кіло. Охуєть. 6 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
karut 191 Опубликовано: 26 апреля, 2023 Кущі-рекордсмени, з харвом! Не забудься трохи по ефектам та органолептичним властивостям розписати! Горилу Кукис я піднімав, цікаво, яка Попелюшка?! 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DikiyLaserPiuPiu 6 127 Опубликовано: 26 апреля, 2023 4 години тому, karut сказав: Кущі-рекордсмени, з харвом! Не забудься трохи по ефектам та органолептичним властивостям розписати! Горилу Кукис я піднімав, цікаво, яка Попелюшка?! дякую, бро!) ще до кінця не розпробував. перший раз курю гібриди 50/50 індіка/сатива. В цілому, ефект приємний, не розмазує, як чиста індюха) через пару тижнів буде біль-менш зрозуміло 1 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DikiyLaserPiuPiu 6 127 Опубликовано: 26 апреля, 2023 Ну шо, підведемо підсумки. Gorilla Cookies Auto (Fast Buds) Цикл - 69 днів від скидання каски до харву. Бокс - 60*60*160 Результат - 352 грами. Cinderella Jack Auto (Dutch Passion) Цикл - 97 днів від скидання каски до харву. Бокс - 80*80*160 Результат - 712 грамів. Разом з двох кущів - 1064 грами. Не гров, а саме задоволення!! До зустрічі у нових репортах Пі.Ес.: перший раз на власні очі бачу кіло шишла. Досі не віриться, що це все моїми власними силами вирощене)) 8 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Барт 237 Опубликовано: 27 апреля, 2023 6 часов назад, DikiyLaserPiuPiu сказал: 1064 грами. Ти хто? Боженька? 700гр. З автомата. Це якийсь баг в матриці життя)) Вітаю Бро, це дійсно можно записувати в рекорди 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
karut 191 Опубликовано: 27 апреля, 2023 Ніколи не користувався Integra Boost. Вона теж тримає вологу в 62%, чим відрізняється від Boveda, я так розумію це аналог? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
karut 191 Опубликовано: 27 апреля, 2023 2.7 гр/Вт та 1191 гр/кв.м! Це пздц!!! Подібних результатів я не бачив! Ото Попелюшка, як в казці!!! Молодець, бро! 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DikiyLaserPiuPiu 6 127 Опубликовано: 27 апреля, 2023 3 години тому, Барт сказав: Ти хто? Боженька? 700гр. З автомата. Це якийсь баг в матриці життя)) Вітаю Бро, це дійсно можно записувати в рекорди я взагалі розраховував грамів на 300-350 максимум)) мабуть, особливість сорту. бачив кілька репортів по цьому сорту, у пациків теж дебелі виростали пальми 1 година тому, karut сказав: Ніколи не користувався Integra Boost. Вона теж тримає вологу в 62%, чим відрізняється від Boveda, я так розумію це аналог? таке саме, бро) боведу не знайшов, користуюсь Інтегрою ше з першого грову, хороша штука 1 година тому, karut сказав: 2.7 гр/Вт та 1191 гр/кв.м! Це пздц!!! Подібних результатів я не бачив! Ото Попелюшка, як в казці!!! Молодець, бро! переніс банки у схрон, сижу дивлюсь на них і досі своїм очам не вірю)) курити будемо довго 3 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
karut 191 Опубликовано: 27 апреля, 2023 Зашли фотки Датчам, може шось відсиплять на тест! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
karut 191 Опубликовано: 27 апреля, 2023 я тут купував. може колись треба буде Boveda 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DikiyLaserPiuPiu 6 127 Опубликовано: 27 апреля, 2023 1 хвилину тому, karut сказав: я тут купував. може колись треба буде Boveda добре, зберіг до закладок, дякую бро) 1 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DikiyLaserPiuPiu 6 127 Опубликовано: 27 апреля, 2023 Запрошую до нових репортів: Critical Kush (Barney's Farm) LSD (Barney's Farm) 1 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DikiyLaserPiuPiu 6 127 Опубликовано: 27 апреля, 2023 @kostiaБро, репорт не планувався, але так вийшло) якщо можна - прошу перенести до завершених репортів. Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kostia 28 328 Опубликовано: 27 апреля, 2023 @DikiyLaserPiuPiu с удовольствием бы перенёс но форум чё то лагает,написал в обратную связь уже 2 недели нет ответа,у меня исчезла строка ЗАВЕРШИТЬ РЕПОРТ вообще((((( 1 не барыжу ,по почте не отсылаю))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DikiyLaserPiuPiu 6 127 Опубликовано: 27 апреля, 2023 1 хвилину тому, kostia сказав: @DikiyLaserPiuPiu с удовольствием бы перенёс но форум чё то лагает,написал в обратную связь уже 2 недели нет ответа,у меня исчезла строка ЗАВЕРШИТЬ РЕПОРТ вообще((((( ого..ну добре, хай побуде тут поки що Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DikiyLaserPiuPiu 6 127 Опубликовано: 27 апреля, 2023 4 години тому, karut сказав: Зашли фотки Датчам, може шось відсиплять на тест! Надіслав їм фото на конкурс щойно) 1 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
синоптик 4 937 Опубликовано: 27 апреля, 2023 7 минут назад, DikiyLaserPiuPiu сказал: Надіслав їм фото на конкурс щойно) яке? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DikiyLaserPiuPiu 6 127 Опубликовано: 27 апреля, 2023 4 хвилини тому, синоптик сказав: яке? ще в обробці у них 5 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
karut 191 Опубликовано: 27 апреля, 2023 35 хвилин тому, DikiyLaserPiuPiu сказав: Надіслав їм фото на конкурс щойно) На фотоконкурс, фото місяця? Шкода квітень закінчується, в травні ще що-небудь закінь їм 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DikiyLaserPiuPiu 6 127 Опубликовано: 27 апреля, 2023 2 хвилини тому, karut сказав: На фотоконкурс, фото місяця? Шкода квітень закінчується, в травні ще що-небудь закінь їм та якось не подумав.. хоча прикольних фоток багато, можна оцю у наступному, наприклад: 1 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
karut 191 Опубликовано: 27 апреля, 2023 Може самі здогадаються, та поставлять на наступний місяц! Та в тебе купа фоток, мені ще подобаються, як ти дістав з бокса її та фотка де Попелюшка вже в банках, та купа їх в тебе. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
smalinet 10 511 Опубликовано: 27 апреля, 2023 Бро, с такими урожаями пора толик повышать и на концентраты перескакивать Ну-с кило ты взял, теперь ждём кило с куста 2 Актуальный Отстирай меня полностью или скажите «Сыыыр» Washing Machine (Ripper Seeds)/LED 180W/AN/coco/40х40завершен волшебные грибочки Баклахинг/Tapalpa Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DikiyLaserPiuPiu 6 127 Опубликовано: 27 апреля, 2023 2 хвилини тому, smalinet сказав: на концентраты перескакивать думаю про гаш, бро) 2 хвилини тому, smalinet сказав: кило с куста потім 2, потім 5... 1 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
smalinet 10 511 Опубликовано: 27 апреля, 2023 1 минуту назад, DikiyLaserPiuPiu сказал: думаю про гаш, бро) Хорошая тема, особенно с учетом того, что мешки стоят недорого и потом только лёд из морозилки нужен. У тебя шишла много, можешь попробовать как арабы поизвращаться - только трихомы и самые вкусные шишки. Просто пробовал гашиш в том же Египте - дома такое качество хрен найдешь (только самому делать), но при этом сами шишки они не курят, а вот гаш курят. И поэтому в целом не удивительно, тк шишло в гарик переводят. 6 минут назад, DikiyLaserPiuPiu сказал: потім 2, потім 5... Как Гидра - один куст срубил, два вылезли 1 Актуальный Отстирай меня полностью или скажите «Сыыыр» Washing Machine (Ripper Seeds)/LED 180W/AN/coco/40х40завершен волшебные грибочки Баклахинг/Tapalpa Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DikiyLaserPiuPiu 6 127 Опубликовано: 27 апреля, 2023 2 хвилини тому, smalinet сказав: Как Гидра - один куст срубил, два вылезли треба бокс броньований, бо порвуть 1 Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) Рекордний гров. завершений. LSD (Barney's Farm) завершений. Critical Kush (Barney's Farm)завершений. Всім мирного неба!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас