gambino 3 900 Опубликовано: 11 мая, 2023 Всім ку, починаю тест репорт по Apple Fritter x RS-11 (Force of Nature Genetics) дякую за @Barabashka69за посівний матеріал . також в репорті буде ще 2 сорта : Gazupa Garlic budder(humboldt seeds) 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gambino 3 900 Опубликовано: 12 мая, 2023 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gambino 3 900 Опубликовано: 12 мая, 2023 Домівка для малюків це звичайний переробрений шкаф з кількома отворами для вентиляції .Бокс вже випробуваний та відколібрований .Виглядає ось так : 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gambino 3 900 Опубликовано: 12 мая, 2023 По освітленю буду використовувати – Mars Hydro TS 1000 Full Spectrum LED Grow Light 150W 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Barabashka69 3 517 Опубликовано: 12 мая, 2023 А що трапилось з Pure Michigan x RS-11, там дві позиції їхали на тест?! І напевно малось на увазі Gazzurple. ПОПЕРЕДЖАЄМО, ЩО КОЛЕКЦІОНУВАННЯ НАСІННЯ ЕКЗОТИЧНИХ СОРТІВ КАНАБІСУ ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ B69.STORE Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Barabashka69 3 517 Опубликовано: 12 мая, 2023 18 хвилин тому, gambino сказав: Mars Hydro TS 1000 Full Spectrum LED Grow Light 150W Це світло на 1 рослину, як там мають рости 4 фотоперіоди без поняття. На цвіті ефективно перекриває не цілих 0,4м2, і це по паспортних даних, тобто 60х60см. бокс максимум. ПОПЕРЕДЖАЄМО, ЩО КОЛЕКЦІОНУВАННЯ НАСІННЯ ЕКЗОТИЧНИХ СОРТІВ КАНАБІСУ ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ B69.STORE Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gambino 3 900 Опубликовано: 12 мая, 2023 39 минут назад, Barabashka69 сказал: Це світло на 1 рослину, як там мають рости 4 фотоперіоди без поняття. На цвіті ефективно перекриває не цілих 0,4м2, і це по паспортних даних, тобто 60х60см. бокс максимум. Не знаю,прошлого разу все помістилося .Я не планую довгу вегетацію!!! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Barabashka69 3 517 Опубликовано: 12 мая, 2023 2 години тому, gambino сказав: Не знаю,прошлого разу все помістилося .Я не планую довгу вегетацію!!! На світлині ж наче дві рослини, Бро, так а що з другою тестовою позицією? Де Pure Michigan x RS-11?) 2 ПОПЕРЕДЖАЄМО, ЩО КОЛЕКЦІОНУВАННЯ НАСІННЯ ЕКЗОТИЧНИХ СОРТІВ КАНАБІСУ ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ B69.STORE Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gambino 3 900 Опубликовано: 6 июля, 2023 Доброго дня шановна громада джа форума,нажаль не було багато часу та була проблема що потрібно було переїхати на нову квартиру ,так шо не було багато часу та умов для дуже доброго наглядання за рослинами але з ними все добре ,ростуть та пахнуть .... Що до субстрату використовую звичайну універсальну землю +гумус+перліт+кокос(кокос спочатку добре промиваю та буферезую ) З добрив використовую :Root juice та micoryse from greenHouse Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gambino 3 900 Опубликовано: 6 июля, 2023 Ну і фоточки рослин на різних стадіях .Було вирішено провести різного виду тренінги такі як лст та топінг 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gambino 3 900 Опубликовано: 6 июля, 2023 Потім настав час переїздити в нову оселю ,бля зняв гарну кімнту але власник якийсь чмоня та не зовсім розуміється в тематиці канабісу .Тому рослини переїхали та живуть у моєї знайомої фоточки там де вони трошки побільше ...Малихи вже показали свої жіночі ознаки 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gambino 3 900 Опубликовано: 18 октября, 2023 Так друзі настав час харвестів так що зара буду ділитися результами цього року. Так почалося з того,що я взяв у @Barabashka69 та насіння під індор але вийшло все в цьому році так ,що пришлося змінювати квартиру терміново так що рішення було закинути моїх діточок до моеї улюбленной дівчини .Але потім і в неї опинився не варік тримати свої рослинки .А на новій квартирі де я знайшов там взагалі без варіків було гровити ....Тому нічого не залишилося як робити аут не підготовленим . Моя дівчина порадила мені місце, де це можна було організувати, і де рідко ходять люди. Цим місцем була плантація евкаліпту. Чому саме евкаліпт? Тому що ця дія розгорталася в Іспанії - країні биків і сонця. Тому була обрана прекрасна ділянка в євкаліптовому лісі, де зазвичай фермери садили дерева і облаштовували місця для них, адже евкаліпт - дуже витривала рослина. Фотки з вибору місця для ауту : 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gambino 3 900 Опубликовано: 18 октября, 2023 Расти під час переїзду на нову ділянку.Перевозили на машині вже таких здорових стрьоно трошки було .... 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Vacuum 6 755 Опубликовано: 19 октября, 2023 Шото мне ослик не внушает доверия)))) явно что-то задумал 2 ganesh-эксперимент dark-devil-индор неудачный гроу-репорт Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gambino 3 900 Опубликовано: 19 октября, 2023 4 часа назад, Vacuum сказал: Шото мне ослик не внушает доверия)))) явно что-то задумал Та слава богу он за забором сидит,та рядышком заброшенная ферма. А так бы 100 % захавал бы кустики 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gambino 3 900 Опубликовано: 19 октября, 2023 грунт на місцині приблизно виглядає ось так,тупо глина с мінімальним відсотком органіки .Тому як раз віслюк знадобився ,як раз добавив в грунт опале листя ,гімно віслюка та місцеву почву 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gambino 3 900 Опубликовано: 19 октября, 2023 Так і від цього моменту ,буду писати по сортам шо і як виходить: 1.Apple Fritter x RS-11 від @Barabashka69.Яб сказав шо це лідер в цьому сезонні що по терпеновому профілю ,що по накуру та в намінації сама плотна шишка. зацвіла десь 18-20 числах серпня .Що дуже гарно піздатий колір запах фруктового газу менше всього плісняви зрізав десь в перших числах жовтня 8 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
goodmaster 3 430 Опубликовано: 19 октября, 2023 22 години тому, gambino сказав: Перевозили на машині вже таких здорових стрьоно трошки було .... ....Наш хлопець,,Козак,,))) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gambino 3 900 Опубликовано: 20 октября, 2023 16 часов назад, goodmaster сказал: ....Наш хлопець,,Козак,,))) ахахаа,та да що не зробиш для цих крихіток 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gambino 3 900 Опубликовано: 20 октября, 2023 Фоточки з харву Apple Fritter x RS-11 від @Barabashka69 доречі ще оставив малі шишки на кусті може ще дорастуть ,впринципі погода дозволяє ... Запах у шишок взагалі взорваний дуже фрукто квітковий . Накур теж доволі міцний але чекаю пролічку 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gambino 3 900 Опубликовано: 3 ноября, 2023 Так час написати про інший досвід ,цієї весни зробив своє насіння Trainwerk https://www.humboldtseeds.net/en/trainwreck/ та цікавий пилок від хлопчика мого друга сир регуляр .... Фотка мами Trainwerk 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gambino 3 900 Опубликовано: 6 ноября, 2023 і так погнали вега десь 10 серпня висадив в аут розсадою : 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gambino 3 900 Опубликовано: 6 ноября, 2023 Початок цвіту десь почався в 27-30 серпня 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gambino 3 900 Опубликовано: 6 ноября, 2023 В перервах на полив та джоїнти попускався місцевими фігами 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gambino 3 900 Опубликовано: 6 ноября, 2023 друга фаза цвітіння годую вода +блумбастік+power feeding 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас