OchenZloi3 177 Опубликовано: 11 мая, 2023 Всіх вітаю у цій темі Буду робити report-фото звіт для бро @STAFFТГК Лунки заряджені вторішніми фотіками які незацвіли(були на зиму перебиті лупухи палки і ткд. І це добро закопано влунку)+ Сьогодні добавив коровЯчий перегній.По можливості докуплю якісь органічні добрива на цвіт Гровити буду такі сорти: MEGA RUNTZ f.f MEGA PEYOTE f.f 1 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OchenZloi3 177 Опубликовано: 11 мая, 2023 Нарахунок свіжоті та проростання Матеріал який прислав боро дуже свіжий після маленького натпилу(провсяк випадок) зерна були замочені на 12 годин опісля як потонули були закинуті у ватні диски напророщенняНа фото видно як черкз добу вони проросли аж наскрізь черездиски прийшдось вирізати Покищо сьогодні переїхали га тиждень два у стаканчики потім поїдуть в аут 2 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanya7777 6 538 Опубликовано: 14 мая, 2023 В 11.05.2023 в 17:24, OchenZloi3 сказал: Ого проросло! Запустил.. 1 Аут 2017 Аут 2018 Аут2019 Аут2020 Аут2021 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OchenZloi3 177 Опубликовано: 16 мая, 2023 В 14.05.2023 в 18:19, sanya7777 сказал: Ого проросло! Запустил.. Бро та вночі нарибалці був виходить тре було вечері в субстрат а я до ранку поки приїхав глянув Але все добе вирізалось та благо корінці в різні строни проросли Ну іще сємки мега свіжі і рвались прорости як ніколи Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OchenZloi3 177 Опубликовано: 16 мая, 2023 Привіт Десантував я всетаки малих у неділю в аудор Є хороші та погані новини З MEGA PEYOTE f.f все круто а от ранца 2 ростка медведка підїла коріння сьогодні прийшов а вони повяли за 2 доби Фото тих що лишились і ще 2 зерна замочив на заміну зїдених 2 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OchenZloi3 177 Опубликовано: 23 мая, 2023 Мужики всім привіт Є ДУЖЕ ПОГАНІ НОВИНИ Ближче до суті) Днів 2 тому виніс на посад 2 мега ранца і сьогодні прийшовши на місце виявив що все що я саджав зникло хтось повикопував прям з коріннямСказати що я ахуєвший то нічо несказати місце хтось запалив....Але ладно тих чотири ростка але за метрів 50 було ще десяток автів вони теж зникли це пиздц як так...настрою взагалі нема думав я один на свом хуторі таким займаюсь але був неправий Одне цікаво як могли запалити місце максимально відалене яб сказав острів посеред болота але хто що і як я в душі неїбу Розчарований капець настрою нема і зерен тож тіки від бро СтавфТГК остались що робити далі як бути незнаю місць перспективних ніц...Але я спробую дізнатися хто що і як обож хотяб місце знайти де ця твар їх пересадить хоча надії мало.... Вибачайте брази якось так пару років гровив а тут бац таха хуйня малята 1 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
STAFFТГК 18 130 Опубликовано: 24 мая, 2023 15 часов назад, OchenZloi3 сказал: Мужики всім привіт Є ДУЖЕ ПОГАНІ НОВИНИ Ближче до суті) Днів 2 тому виніс на посад 2 мега ранца і сьогодні прийшовши на місце виявив що все що я саджав зникло хтось повикопував прям з коріннямСказати що я ахуєвший то нічо несказати місце хтось запалив....Але ладно тих чотири ростка але за метрів 50 було ще десяток автів вони теж зникли це пиздц як так...настрою взагалі нема думав я один на свом хуторі таким займаюсь але був неправий Одне цікаво як могли запалити місце максимально відалене яб сказав острів посеред болота але хто що і як я в душі неїбу Розчарований капець настрою нема і зерен тож тіки від бро СтавфТГК остались що робити далі як бути незнаю місць перспективних ніц...Але я спробую дізнатися хто що і як обож хотяб місце знайти де ця твар їх пересадить хоча надії мало.... Вибачайте брази якось так пару років гровив а тут бац таха хуйня малята Бро сожалею, надеюсь это не дешевый сход 🎣 всё делал сам?, когда планировал вспомни, с кем делился планами? Лучше так, чем если бы в октябре унесли 2 Качество над количеством! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OchenZloi3 177 Опубликовано: 24 мая, 2023 Бро та ти про що які сходи робити нічого чи що Давно хотів репорт зробити а тут поляни хтось зачистив Сам нехочу вірити але що є тоє І головне ніхто абсолютно ніхто незнав про те місце абож я так думав Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
STAFFТГК 18 130 Опубликовано: 24 мая, 2023 1 час назад, OchenZloi3 сказал: Бро та ти про що які сходи робити нічого чи що Давно хотів репорт зробити а тут поляни хтось зачистив Сам нехочу вірити але що є тоє І головне ніхто абсолютно ніхто незнав про те місце абож я так думав Печально! Качество над количеством! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Лазаренко 3 509 Опубликовано: 29 мая, 2023 В 23.05.2023 в 20:32, OchenZloi3 сказал: Мужики всім привіт Є ДУЖЕ ПОГАНІ НОВИНИ Ближче до суті) Днів 2 тому виніс на посад 2 мега ранца і сьогодні прийшовши на місце виявив що все що я саджав зникло хтось повикопував прям з коріннямСказати що я ахуєвший то нічо несказати місце хтось запалив....Але ладно тих чотири ростка але за метрів 50 було ще десяток автів вони теж зникли це пиздц як так...настрою взагалі нема думав я один на свом хуторі таким займаюсь але був неправий Одне цікаво як могли запалити місце максимально відалене яб сказав острів посеред болота але хто що і як я в душі неїбу Розчарований капець настрою нема і зерен тож тіки від бро СтавфТГК остались що робити далі як бути незнаю місць перспективних ніц...Але я спробую дізнатися хто що і як обож хотяб місце знайти де ця твар їх пересадить хоча надії мало.... Вибачайте брази якось так пару років гровив а тут бац таха хуйня малята знач или тропинку ты натоптал и её спалили или с коптера.... 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
dar 4 176 Опубликовано: 30 мая, 2023 Та то з нашого форума хтось! Прочитав, вичислив , спиздив! 2 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения