GrolleR 21 Posted May 11 Побачив цю тему Та думаю взяти собі добрива Майстер для ауту, правда невпевнений щодо 15.5.30 для веги, чи не забагато калію? Стосовно предцвіту 3.11.38, думаю, якийв в ауті у автіків прдецвіт? можна і без ньго) 13.40.13 думаю на цвіт буде в самий раз! Можете порадити що краще буде на вегу, чи підійде 15.5.30? І що взяти комплексне з мікроелементами аби уникнути дефіцитів Ca+mg, заліза і т.д? Share this post Link to post Share on other sites
Лазаренко 3,435 Posted May 12 так у продавца поинтересуйся, он точнее подскажет.... Share this post Link to post Share on other sites
Neverminder 454 Posted May 12 8 годин тому, GrolleR сказав: Побачив цю тему Та думаю взяти собі добрива Майстер для ауту, правда невпевнений щодо 15.5.30 для веги, чи не забагато калію? Стосовно предцвіту 3.11.38, думаю, якийв в ауті у автіків прдецвіт? можна і без ньго) 13.40.13 думаю на цвіт буде в самий раз! Можете порадити що краще буде на вегу, чи підійде 15.5.30? І що взяти комплексне з мікроелементами аби уникнути дефіцитів Ca+mg, заліза і т.д? якби таке було - шоб насипав і забув...а прийшов вже восени за шишлом із відром... Share this post Link to post Share on other sites
май69 5 Posted May 12 Увидел тему,решил написать. Может кому будет полезно. Шо до удобрения "мастер", лично для меня как для человека ленивого, даже очень подходит да и Марье нравится, не один куст на нем вырастил. Без всяких танцев,без приборов и т. п. Два грамма на литр нужного вам NPK развел полил и все! На ранних стадиях использую 13.40.13,на Вегу до пред цвета 20.20.20, на пред цвете опять 13.40.13 и на цвет 3.11.38. Без всяких заморочек. Работает и на кокосе и на земле. Дёшево и сердито. 5 Share this post Link to post Share on other sites
Recommended Posts