Griffin 46 Опубликовано: 15 июня, 2023 Усім привіт. Відкриваю гроу - тест насіння від Бро @STAFFТГК. Гров у мене буде бюджетний тобто 'Балкон'. Сонячна сторона, практично весь день воно присутнє. З обдувом проблем теж немає. Земля: Бренд 'Щедра Земля' - добре себе зарекомендувала минулого року. Це я з власного досвіду. Добриво: Бренд 'Rost' (5,5,5) та (15,7,7)' - також непогано себе показав. Посадка: Горщик №1 - 30 літрів, 3 шт (№2,4,6). Горщик №2 - 20 літрів 3 шт (№2,4,6). 3 баклаги на 6 літрів у кожну по 1 шт (№1,3,5). Сорти : Mega Runtz Mega Peyote Bruce Banner Sour Tangie Strawberry Galactus Afghan lime Усі Чіки пробились І уже сьогодні були посаджені. Це мій перший Репорт, також і посадка сортового насіння . До цього садив усілякі ноу-нейм, тобто без поннята де я їх взяв і скільки їм років. Ще раз Дякую! за можливість Бро @STAFFТГК Усім Мирного Неба над головою, бережіть себе та своїх близьких. 8 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Umanets 1 479 Опубликовано: 18 июня, 2023 С началом удачного грова, мне нравится на данный момент тест от бро такие шарики растут )!!! А сейчас подлил куряком вообще поперли ) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Griffin 46 Опубликовано: 18 июня, 2023 4 години тому, Umanets сказав: С началом удачного грова Дякую Бро , тобі теж рівного Грова. Усі проросли чекаю поки скинуть каски. І продовжу репорт 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Griffin 46 Опубликовано: 19 июня, 2023 Усім Привіт . Пройшло майже 4 дня з посадки ЧІК. Усі проросли добре і скинули Каски (деяким я трохи допоміг ) Думаю це буде помітно на фото. Ті які розкриті скинули самі. Ті які ще не розкрили я допоміг . Кожній я присвоїв номер по списку. Mega Runtz Mega Peyote Bruce Banner Sour Tangie Strawberry Galactus Afghan lime 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanja2020 127 Опубликовано: 26 июня, 2023 Земля без перліта/ вермікуліта перетворюється у камінець і ростуть чупачупси по 20 см.. Поки не пізно, поки корінці малесенькі - вийми їх обережно і добав у землю агроперліт. я коли ростив в одному гроубегу 3 шт., то робив перегородки з совдеповських Пластикових панелей-якими підбивали стелю, т.я. растіхи потім розростаються зустрічаються корінням і одна подавляє іншу. і їще: з власного досвіду: третя на балконі вже лишня, бо протягом дня їх тре переставлять. Але якщо сонце цілий день, то може і 9 виростуть, дай Джа. Успіху. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Griffin 46 Опубликовано: 26 июня, 2023 (изменено) 2 години тому, sanja2020 сказав: Земля без перліта/ вермікуліта Бро я використовую субстрат. Там вже є все неопхідне. Минулого року ростив у цих горшках по 4 штуки все було ок. Звісно невеликі, але мені було достатньо . Дякую Бро тобі теж рівного Грова Изменено 26 июня, 2023 пользователем Griffin Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanja2020 127 Опубликовано: 26 июня, 2023 Мляяя. До "субстрату" тре добавлять 30% перліту/вермікуліту ПРО ЦЕ ВСІ ПИШУТЬ. Так, там є агроперліт, але його там пару відсотків і треба добавлять на 10 л. Субстрату 5 л. перліта, тоді земля більш пухка-коріння розвивається краще і дихає краще- відповідно більша і здоровіша рослина і більший урожай. Нафіга на кокосі ростять ?? Бо там коріння дихає і вихлоп на 30% більший ніж на землі(землі розпушеній 30% перліта). Спробуй хочаб одну-дві посадить у землю з перлітом в пропорції 2/1 - ЯК РАДЯТЬ УСІ ДОСВІДЧЕНІ ГРОВЕРИ і подивись на різницю. Але... хазяін-барін. Роби як знаєш. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Griffin 46 Опубликовано: 26 июня, 2023 (изменено) 1 година тому, sanja2020 сказав: Мляяя. До "субстрату" тре добавлять 30% перліту/вермікуліту ПРО ЦЕ ВСІ ПИШУТЬ. Так, там є агроперліт, але його там пару відсотків і треба добавлять на 10 л. Субстрату 5 л. перліта, тоді земля більш пухка-коріння розвивається краще і дихає краще- відповідно більша і здоровіша рослина і більший урожай. Нафіга на кокосі ростять ?? Бо там коріння дихає і вихлоп на 30% більший ніж на землі(землі розпушеній 30% перліта). Спробуй хочаб одну-дві посадить у землю з перлітом в пропорції 2/1 - ЯК РАДЯТЬ УСІ ДОСВІДЧЕНІ ГРОВЕРИ і подивись на різницю. Але... хазяін-барін. Роби як знаєш. Слухай Друже, не знаю чи ти взагалі читав вступ, але там чорним по білому написано 'Гров у мене буде бюджетний'. Дякую за інфу, яку я і так прекрасно знаю. Нема чим зайнятись ? піди курни і заспокойся. Я не женусь за рекордную Рослиною. Мені просто подобається вирощувати. Мир Изменено 26 июня, 2023 пользователем Griffin 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Griffin 46 Опубликовано: 4 июля, 2023 (изменено) Салют, невеликий апдейт. Минулого тижня сталось те, щоб я ніколи не міг подумати залило балкон - погода була не з найкращих. В двох словах загинули Чіки у 30л горшку (№2,4,6) та (№1,3,5). Вдалось врятувати лише 20л горшок (№2,4,6). На щастя БРО @STAFFТГК дав насіння з запасом. За що йому велике спасибі Загальна картина на даний момент. Усім 17 днів від каски. №2 - Mega Peyote №4 - Sour Tangie №6 - Afghan lime №4 (Виглядає + -. Найбільша) №6 + - №2 Виглядає недуже Нова партія була посаджена вчора. Чи варто тих, що вижили не мучити і посадити ще раз чи є шанс, що відійдуть? Изменено 4 июля, 2023 пользователем Griffin 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Griffin 46 Опубликовано: 21 июля, 2023 Усім привіт. Посадка після потопу . Mega Runtz Mega Peyote Bruce Banner Sour Tangie Afghan lime 14 днів від каски Фото збоку та зверху як Чіки ростуть. Найкраще себе показує №4,3 - №1,2,6 + - схожі. Як для умов у яких вони ростуть, виглядає непогано. Враховуючи що погода особо не балує. №4 №6 №2 №1 №3 1 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Griffin 46 Опубликовано: 3 августа, 2023 Mega Runtz Mega Peyote Bruce Banner Sour Tangie Afghan lime 28 днів від каски Фото збоку та зверху як Чіки ростуть. №2,4,6. №2 Получила передоз - пройшовся янтаркою по листу. Маю надію відійде. №1 Також передоз - теж пройшовся янтаркою. Ще одна №4 №3 Ще 2 №6 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Griffin 46 Опубликовано: 17 августа, 2023 (изменено) Mega Runtz Mega Peyote Bruce Banner Sour Tangie Afghan lime 42 дня від каски Фото збоку та зверху як Чіки ростуть. Трохи підігнув №1 - Був передоз - відходить №2 Був передоз - так і залишилась карликом. №3 № 4 №2,4,5 №5 - Получили сонячний опік - одна відійшла - інша потроху теж відходить. Изменено 17 августа, 2023 пользователем Griffin 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Griffin 46 Опубликовано: 1 сентября, 2023 Mega Runtz Mega Peyote Bruce Banner Sour Tangie Afghan lime 53 дня від каски. Чіки ростуть бодро, не очікував такого. Пережили спеку. №1 № 2,4,5 - №2 - так і залишилась карликом. №4 Показала стать - + день або два. №3 Показала стать - 3 дні. №4 Показала стать - 2 дні. №5 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Griffin 46 Опубликовано: 15 сентября, 2023 (изменено) Mega Runtz Mega Peyote Bruce Banner Sour Tangie Afghan lime 67 днів від каски. Усі 'Чіки' включно з карликом. 17 днів цвіту + - 3 дня. Нижнє листя зрізав залишив тільки верх. #1 #3 #2.4.5 #4 #5 Изменено 15 сентября, 2023 пользователем Griffin 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Griffin 46 Опубликовано: 29 сентября, 2023 Mega Runtz Mega Peyote Bruce Banner Sour Tangie Afghan lime 81 день від каски. Усі 'Чіки' включно з карликом. 31 день цвіту + - 3 дня. № 1 та 3 № 2,4,5 № Ще одна 4 № дві 5 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Griffin 46 Опубликовано: 16 октября, 2023 Mega Runtz Mega Peyote Bruce Banner Sour Tangie Afghan lime 98 день від каски. Усі 'Чіки' включно з карликом. 48 день цвіту + - 3 дня. Непогано переносять холод (стійкі) №1 №2,4,5 №3 №4 № 5 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Griffin 46 Опубликовано: 2 ноября, 2023 Mega Runtz Mega Peyote Bruce Banner Sour Tangie Afghan lime 114 днів від каски. Усі 'Чіки' включно з карликом. 64 день цвіту + - 3 дня. В двох слова про мій перший досвід з цими сортами. Усі ростуть чудово генетика на високому рівні. №1 На початку перелюбив, але це не помішало їй непогано вирости. №2 На початку перелюбив на жаль залишалась карликом, але рішив глянути, що в кінці вийде. №3 Росла дуже бодро можливо краще за всіх інших, але в один момент тормознула і розмір не мінявся. №4 Росла висока і трохи в ширину, думаю для балкона це не поганий варіант. №5 бошки дуже плотні тому може бути грибок за нею потрібно спостерігати, мені пощастило скоро виявити і ліквідувати В загальному усі вони при належному догляді ростуть добре. Дякую Бро @STAFFТГК за таку можливість познайомитись і набратись досвіду У ці вихідні планую Харв Усім мирного неба над головою. Слава Україні! Тест-репорт завершено. №1 №2 №3 №4 №5 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас