Odontoiatrico 182 Опубликовано: 14 августа, 2023 1 година тому, Dunulbul сказав: Сьогодні промив субстрат Flora Clean 2ml/L зробив профілактику засолу 1 дня достатньо що б подіяло ? Я своїй 2 дні давав на відпочинок, після цього шишки стали більш цукрові Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 377 Опубликовано: 14 августа, 2023 В 31.07.2023 в 21:14, Dunulbul сказав: Сьогодні підрізав нижні лопухи, вони вже не потрібні, починають жовтіти таки порізав) день-два вона сама б їх захарвила та скинула,но то вже історія) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 377 Опубликовано: 14 августа, 2023 В 09.08.2023 в 21:53, Dunulbul сказав: pH мені не подобається, здається йде засол бро, не нервуйся і почитай за катіони і аніони. Якшо просто: на везі рН росте,бо растиха хаває азот, на цвітінні рН падає,бо їсть калій Більше блума - меньше гроу і рН вирівняється - подивись мій репорт 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 14 августа, 2023 2 години тому, Odontoiatrico сказав: 1 дня достатньо що б подіяло ? Я своїй 2 дні давав на відпочинок, після цього шишки стали більш цукрові Розробник GHE пишуть 24 години 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 14 августа, 2023 1 година тому, Neverminder сказав: бро, не нервуйся і почитай за катіони і аніони. Якшо просто: на везі рН росте,бо растиха хаває азот, на цвітінні рН падає,бо їсть калій Більше блума - меньше гроу і рН вирівняється - подивись мій репорт Я гроу взагалі не лью, я тільки блум та блум бустер, як каже розробник так і роблю бро) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Технотопарь 220 Опубликовано: 14 августа, 2023 Бро гарні девайси взяв, в мене тільки гріндер за 100 гривень і друзі на др подарували бонга крутого ) Дуже гарно росте, в мене моя трохи тормозить то я переймаюсь, а ти не переймайся, все гарно йде! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 15 августа, 2023 13 години тому, Технотопарь сказав: Бро гарні девайси взяв, в мене тільки гріндер за 100 гривень і друзі на др подарували бонга крутого ) Дуже гарно росте, в мене моя трохи тормозить то я переймаюсь, а ти не переймайся, все гарно йде! Твоя думаю буде нормальна, не переймайся, тобі там з вихлопу покурити вистачить, ти ж не продавати її будеш, думаю вона ще наросте бро, корми її як каже виробник добрив і все буде гуд, може вона має таку генетику де є довга вега Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Технотопарь 220 Опубликовано: 16 августа, 2023 В 15.08.2023 в 13:30, Dunulbul сказал: Твоя думаю буде нормальна, не переймайся, тобі там з вихлопу покурити вистачить, ти ж не продавати її будеш, думаю вона ще наросте бро, корми її як каже виробник добрив і все буде гуд, може вона має таку генетику де є довга вега Стопудово - до того ж семкі лежали більше року точно тож я взагалі в ахуї що щось виходе 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 18 августа, 2023 17.08 27 днів цвітіння пройшло Сьогодні дав компот 3л 6.5pH GHE Bloom 1.5ml/L Потім дав 2л 6.5pH з додаванням 1.5мл/L магнію сульфат, так як листя верхні посвітлішали, але вже через 2 тижні переводжу рослину на ріпен, думаю це вже не критично) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 18 августа, 2023 18.08 60днів від горіху 28 днів цвітіння позаду Сьогодні дав 3.5л компоту 6.5pH GHE Bloom 1.4ml/L GHE bloom booster 3ml/L сульфат магнію 1.5ml/L Сьогодні 3 дні як я користуюся вапорайзером. Довго думав перед покупкою, товариш купив поюзав сказав фігня і здихався, у нього був не з дешевих Davinci. Я вирішив купити і спробувати так як не курю сигарети і хочу зберегти легені, думаю вони мені ще знадобляться 🤣 Купив приніс додому. Ідучи додому боявся розчаруватися в такій недешевій покупці, до цього користувався скляним бонгом... Приніс, гріндером змолов підсохшу шш з текучого грову. Засипав через удобну воронку яка йде в комплекті, накрутив мундштук, одразу потягнув на 170 градусах, смак був приємний, конопляний, м'який та віддавав хвоєю, потім я накрутив температуру на 190 і зробив тягу, смак пару нагадував піджарений арахіс, потім дві глибокі тяги на 215 градусах і вже почав розчаровуватися, кашлю немає, пару диму почти немає, відкрутив мундштук і зрозумів що мене накриває, але не так як від бонгу одразу, а накриває по іншому, без кашлю, без першіння в горлі, в роті післясмак жарених горіхів... але ж дуже сильно накрило, я зрозумів що такого м'якого смачного і одночасно сильного накуру я не відчував ще ніколи, бонг подарую другові, він мені більше не потрібен) Тепер я курю по 0.5грам які влазять в камеру прямо за комп'ютером, запаху взагалі немає, тільки легенький пар, але накриває дуже міцні і поступово, це реально крута штука, не знаю як там більш дешеві варіанти, але якщо вам хтось скаже що вапорайзер не здатний накурити краще ніж бонг знайте - ця людина або не користувалася вапорайзером або не розібралася з температурними режимами) головне поступово і довго тягнути, і з кожною тягою збільшувати температуру на +10 +15 градусів, але тримайтеся в діапазоні 170-215 градусів, після двох-трьох тяг на 215 градусах можете бути спокійні - ви вижали з рослини все, чекайте на тріп) ну і обов'язково курити тільки якісний стаф) тому хочу сказати одне - закиньте бонги і купуйте вапіки, куріть в любому місці без палива і піклуйтеся про власні легені) 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 21 августа, 2023 21.08 63 дні від горіху Усім Джа брази! Сьогодні промив Flash Clean 2мл/л, завтра починаю переводить на ріпен так як вже 60%+ жовтих стігм, шш дуже навалють і я думаю через 15 днів ріпену вони стануть ще кращі) я от і зараз 3 тяги через вапорайзер і сиджу в лісі відпочиваю 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Технотопарь 220 Опубликовано: 21 августа, 2023 Мощно бро! Підвязи для пітримки чи ти розтянув її так ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 21 августа, 2023 5 хвилин тому, Технотопарь сказав: Мощно бро! Підвязи для пітримки чи ти розтянув її так ? Для підтримки, бо ті гілки що кріпші вони тримаються, а є трохи тонші, вони вже падали 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 347 Опубликовано: 21 августа, 2023 2 часа назад, Dunulbul сказал: 15 днів ріпену виробник стільки рекомендує? не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 22 августа, 2023 7 годин тому, BlueberryMuffin сказав: виробник стільки рекомендує? 10-15 на кококсі 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 22 августа, 2023 22.08 64 дні від горіху 32 дні цвітіння Учора ввечері почав промивку кліном 2мл/л, сьогодні зранку перед роботою в 4 ранку ще пролив кліном, зараз вечір ще раз промивка кліном, зараз ппм на виході 450 ppm та 6.0pH, думаю завтра уже ввечері якраз буде двоє суток як я промиваю по рекомендації виробника GHE, тобто завтра ввечері уже даватиму 5мл на літр ріпен 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 23 августа, 2023 65 днів від насіння Сьогодні перший раз дав ріпен 5мл на літр 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 347 Опубликовано: 23 августа, 2023 перевіряй іноді на плісняву 2 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 26 августа, 2023 26.08 Четвертий день на ріпені 5мл/л 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 29 августа, 2023 29.08 40 днів цвітіння 7 днів ріпену Сьогодні дав 3л компоту Ріпен 5мл/л 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Технотопарь 220 Опубликовано: 29 августа, 2023 шо бро, коли харв ?) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 30 августа, 2023 8 годин тому, Технотопарь сказав: шо бро, коли харв ?) Через днів 10) Лисячі хвости полізли на всіх колах поверх бутонів, мабуть тепло в 33 градуса дало своє. Але я не парюсь, шш пруть добре, а хвости буду вважати як додаткову вагу) бо вони наросли густо і жирно на всіх шш, не тільки на вершині 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 1 сентября, 2023 1.09 10 днів ріпену 43 дні цвітіння 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
somehow 98 Опубликовано: 2 сентября, 2023 Бро, красота получается, поймал вайб ты нужный, круто, я бы еще держал недели две-три наверное, как по мне рано рипен, но, сатива зато будет доминировать Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 4 сентября, 2023 В 02.09.2023 в 21:29, somehow сказав: В 02.09.2023 в 21:29, somehow сказав: сатива зато будет доминировать Бро так это чистая ямайская индика Candy Auto Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас