SeedStockersUA 189 Опубликовано: 26 июня, 2023 Друзі, всім вітання!Нарешті ми дійшли до роздачі насіння на кращому гроу-форумі України! 🇺🇦 Протягом року, в цій темі, досвідчені гровери та новачки зможуть отримати під репорт найрізноманітніші стрейни SeedStockers з категорій Classic, USA Genetics та Superior ❓ На що ми звертаємо увагу: - Чи є у вас один або більше завершених репортів на форумі - Чи маєте можливість почати репорт в найближчий час - Які умови вирощування (розмір бокса, горщика, світло...) - Якість фото або відео, які ви вже опублікували - Креатив. Людяність. Взаємоповага. Репутація на форумі :) Круто коли у фотографії поєднується любов до справи та цікаве використання фірмового мерча. Певно, кожен сідбанк цінить такий підхід :)❓ Як виглядає запит на отримання насіння? Наприклад: Цитата Привіт, Сідстокерз! Бачу, що зараз доступний #SherbetAuto для роздачі, хотів би його підняти в 15л горщику. Маю бокс 1х1х2м, який освітлюю двома лампами MarsHydro TS1000. Репорт зможу почати одразу після отримання. Ось лінки на мої репорти: #link1 / #link2. Дякую! ❓ Хто вирішує кому відправляти насіння? Рішення суб'єктивне. Мене звати Олександр, я представник та дистриб'ютор SeedStockers в Україні. Можливо ми зустрічались з вами особисто на Конопляному Ярмарку в Києві :) Від роздачі прагну отримати гарні фото з рослинами та елементами фірмового стилю SeedStockers, аби похизуватися перед командою в офісах Барси та Амстердама працею українців. Впевнений, що ваші результати приємно здивують моїх колег!PS: Насіння під роздачу будемо дропати порційно, аби було цікавіше :)Надсилайте свої запитання в темі, або в повідомлення!Перший дроп в наступному пості! 10 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Тилорн 6 996 Опубликовано: 26 июня, 2023 (изменено) Освобождается Изменено 2 июля, 2023 пользователем Тилорн 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
SeedStockersUA 189 Опубликовано: 26 июня, 2023 (изменено) Роздача №1 Перша п'ятірка стрейнів: Rucu Cucu OG Fem (3 seeds) - відправляється kostia Panty Punch Fem (3 seeds) - відправляється kostia Gelato41 Fast Fem (3 seeds) Sherbet Auto (3 seeds) Sticky Fingers Auto (3 seeds) Для зручності - за посиланнями ви знайдете характеристики та опис стрейнів Пост буде редагуватись. Біля назви стрейна буде позначено ім'я гровера, якому відправлено насіння❗️ Изменено 26 июня, 2023 пользователем SeedStockersUA 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kostia 28 317 Опубликовано: 26 июня, 2023 стану в очередь ) бокс 80х80 х180 ,свет 2 борда один 120 ватт второй 200 ватт выращиваю в кокосе ,бронь на 2 сорта РукуКуку и Панти Панч 3 не барыжу ,по почте не отсылаю))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
SeedStockersUA 189 Опубликовано: 26 июня, 2023 9 хвилин тому, Тилорн сказав: Освобождается 60*60, Cocostar Pot 9L, lm 281b 65w + бытлэд осрам 2700К. Flora nova grow, bloom. Радий бачити перший пост від вас, шановний, в даній темі :) Пам'ятаю як ви благородно відмовились від насіння під репорт, коли робили покупку в магазині, тому, наразі, з задоволенням задовольню ваш запит! Список доступних стрейнів вище. Але якщо маєте якісь інші потреби - напишіть, я подумаю, що ми з цим зможемо зробити :) PS: І, авжеж, я слідкую за вашим поточним репортом на Panty Punch Auto :) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Тилорн 6 996 Опубликовано: 26 июня, 2023 (изменено) В 26.06.2023 в 21:31, kostia сказал: стану в очередь ) бокс 80х80 х180 ,свет 2 борда один 120 ватт второй 200 ватт выращиваю в кокосе ,бронь на 2 сорта РукуКуку и Панти Панч следующий Изменено 2 июля, 2023 пользователем Тилорн 4 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
SeedStockersUA 189 Опубликовано: 26 июня, 2023 5 хвилин тому, kostia сказав: стану в очередь ) бокс 80х80 х180 ,свет 2 борда один 120 ватт второй 200 ватт выращиваю в кокосе ,бронь на 2 сорта РукуКуку и Панти Панч Для легенди JahForum зробимо виключення, та відправимо одразу два сорти для репорта :) RucuCucu OG та Panty Punch відправляються до вас. В особистих повідомленнях обміняємось реквізитами 🤙🏻 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
SeedStockersUA 189 Опубликовано: 26 июня, 2023 1 хвилину тому, Тилорн сказав: Я следующий. На рукукуку. Цікавить автоквітучий чи фотоперіодний стрейн? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gans30 7 051 Опубликовано: 26 июня, 2023 Через місяць буде місто- бокс 100-60,світло Samsung LM301 240вт. Та другий бокс 50-50, світло 120вт,теє Samsung LM301. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
SeedStockersUA 189 Опубликовано: 26 июня, 2023 Тільки що, gans30 сказав: Через місяць буде місто- бокс 100-60,світло Samsung LM301 240вт. Та другий бокс 50-50, світло 120вт,теє Samsung LM301. Одразу в повідомленні пишіть, будь ласка, який стрейн цікаво було б підняти Якщо не конкретний стрейн, то генотип чи залежність від фотоперіоду) Так ми зможемо планувати роздачі більше ефективно! Дякую :) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gans30 7 051 Опубликовано: 26 июня, 2023 1 минуту назад, SeedStockersUA сказал: Одразу в повідомленні пишіть, будь ласка, який стрейн цікаво було б підняти Якщо не конкретний стрейн, то генотип чи залежність від фотоперіоду) Так ми зможемо планувати роздачі більше ефективно! Дякую :) Автоцвіти,индикодомінантні.. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
SeedStockersUA 189 Опубликовано: 26 июня, 2023 Забув сказати :) Якщо ви вже вирощуєте рослини від SeedStockersТакож долучайтесь до фото-конкурсу з призами: Не забувайте вказувати назви стрейнів на фото, або ж фотографувати упаковки з рослинами так, щоб було помітне ім'я 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gans30 7 051 Опубликовано: 26 июня, 2023 16 минут назад, SeedStockersUA сказал: Одразу в повідомленні пишіть, будь ласка, який стрейн цікаво було б підняти Якщо не конкретний стрейн, то генотип чи залежність від фотоперіоду) Так ми зможемо планувати роздачі більше ефективно! Дякую :) Автоцвіти,индикодомінантні.. Ще в ауті можливо протестити автомат)) 48широта позволяє.. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Maximus36 420 Опубликовано: 27 июня, 2023 Доброго времени суток. Есть место и время вырастить ваши растения. Буду рад автикам. Есть отапливаемвя тепличка, так что в ауте тоже успеем. Sherbet Auto Sticky Fingers Auto Если есть другие варианты то мне не принципиально. Только автики желательно. Вот мой давний реп, с того времени, много воды утекло.... 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Бакс 3 292 Опубликовано: 27 июня, 2023 Доброго дня, якщо є можливість, взяв би під репорт фаст, початок буде в ауті в поті, кінець в боксі. Дякую 🇺🇦 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
PitonChik 1 460 Опубликовано: 27 июня, 2023 Жаль что так поздно сделали раздачу Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kostia 28 317 Опубликовано: 27 июня, 2023 3 минуты назад, PitonChik сказал: Жаль что так поздно сделали раздачу почему? в октябре снимешь если сейчас посадишь,другое дело в дикий аут такие семена садить жирно слишком как по мне а если есть на грядке под домом незаметное место то можно и заморочиться 3 не барыжу ,по почте не отсылаю))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
PitonChik 1 460 Опубликовано: 27 июня, 2023 Если раздающий подгонит семена , поучаствую 3 минуты назад, kostia сказал: почему? в октябре снимешь если сейчас посадишь,другое дело в дикий аут такие семена садить жирно слишком как по мне а если есть на грядке под домом незаметное место то можно и заморочиться Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
SeedStockersUA 189 Опубликовано: 27 июня, 2023 В 26.06.2023 в 21:45, gans30 сказав: Через місяць буде місто- бокс 100-60,світло Samsung LM301 240вт. Та другий бокс 50-50, світло 120вт,теє Samsung LM301. @gans30 , за тиждень до того, як з'явиться вільне місце напишіть мені, зробимо відправку. Можете розраховувати. Якщо є фото бокса - зашліть мені в особисті повідомлення 17 годин тому, Maximus36 сказав: Доброго времени суток. Есть место и время вырастить ваши растения. Буду рад автикам. Есть отапливаемвя тепличка, так что в ауте тоже успеем. Sherbet AutoSticky Fingers Auto Если есть другие варианты то мне не принципиально. Только автики желательно. @Maximus36 , взяли заявку на розгляд. Зашліть, будь ласка, актуальні фото бокса чи теплички в особисті повідомлення. Дякую! 16 годин тому, Бакс сказав: Доброго дня, якщо є можливість, взяв би під репорт фаст, початок буде в ауті в поті, кінець в боксі. Дякую 🇺🇦 @Бакс Зробимо фаст, завтра будемо на зв'язку, уточнимо реквізити та деталі про старт. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
SeedStockersUA 189 Опубликовано: 27 июня, 2023 15 годин тому, PitonChik сказав: Если раздающий подгонит семена , поучаствую Авжеж, надайте інфу по умовам для грова, побажанням по стрейну і можливій даті старту. А ми розглянемо :) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
SeedStockersUA 189 Опубликовано: 27 июня, 2023 В 26.06.2023 в 21:37, Тилорн сказав: Я следующий. На рукукуку. Зараз подумаю, як це зробити скоріше :) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
PitonChik 1 460 Опубликовано: 28 июня, 2023 6 часов назад, SeedStockersUA сказал: Авжеж, надайте інфу по умовам для грова, побажанням по стрейну і можливій даті старту. А ми розглянемо :) Умовы: підконтрольний аут , 50 широта , регулярний полив , добрива Valagro MASTER. Зараз веду репорт : Висаджу як най скоріше Хотелка : раннік ,автік 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
SeedStockersUA 189 Опубликовано: 28 июня, 2023 2 години тому, PitonChik сказав: Умовы: підконтрольний аут , 50 широта , регулярний полив , добрива Valagro MASTER. Висаджу як най скоріше Хотелка : раннік ,автік Прийнято! Є для вас пачечка :) Протягом дня напишу в особисті повідомлення з приводу реквізитів ;) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
SeedStockersUA 189 Опубликовано: 28 июня, 2023 Rucu Cucu OG Fem (3 seeds) - вже поїхав до @kostia Panty Punch Fem (3 seeds) - вже поїхав до @kostia Gelato41 Fast Fem (3 seeds) вже поїхав до @Бакс Sherbet Auto (3 seeds) вже поїхав до @gans30 Бажаю вдалого грову, друзі! 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
GrowerCity 2 Опубликовано: 28 июня, 2023 Візьму насіння під гроу репорт, вирощувати начну зразу після получення посилки 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас