SeedStockersUA 189 Опубликовано: 5 июля, 2023 28 хвилин тому, gans30 сказав: SHERBET AUTO жде посадки в аут) Дві зернини підуть в бокс,в кокос.. Реп теж буде...Як раз можно буде зрівняти, індор з аутом.. Круто! Дякую дуже за фото :) Будемо всієї командою слідкувати за репортами з Джа Форуму. Збирається крута компанія! Я прям дуже радий, і кожному вдячний за відповідальність! 2 години тому, Mishanyaaa сказав: Привіт, СідСтокерс! Числа 10-12 звільняється бокс . В мене є завершений репорт індор. Не відмовився би від Гелато і Щербет. Почув вас :) Додаю до списку! Скоро напишу стрейни, які дропаємо Це цей бокс який зараз продається? ахахах 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mishanyaaa 1 858 Опубликовано: 5 июля, 2023 57 минут назад, SeedStockersUA сказал: Круто! Дякую дуже за фото :) Будемо всієї командою слідкувати за репортами з Джа Форуму. Збирається крута компанія! Я прям дуже радий, і кожному вдячний за відповідальність! Почув вас :) Додаю до списку! Скоро напишу стрейни, які дропаємо Це цей бокс який зараз продається? ахахах Ні, той метр на пів, прямокутний, в мене ще є 60 на 60, але в ньому жінка перці вирощує)) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
SeedStockersUA 189 Опубликовано: 5 июля, 2023 3 хвилини тому, Mishanyaaa сказав: Ні, той метр на пів, прямокутний, в мене ще є 60 на 60, але в ньому жінка перці вирощує)) ахах, та це просто жарт, перепрошую))) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kent25377 4 Опубликовано: 6 июля, 2023 (изменено) Привіт гарній компанії SeedStockersUA ! Чи можна отримати на репорт на джа форумі . Збираюсь ростити через 10 днів .Буде вільна палатка . З радістю виростив та відсмакував би щей ваш стрейн🌱🌲😉 👍😆 🇺🇦😉🇺🇦 Репорт на кокосі, індор, квантум борд 300вт самсунг 301h . Добрива від адвансів пш перфект . В52, Овердрайв, Фульвік,Ріпен,Флора клін. Обіцяю виростити з радістю що дасте під репорт ... Изменено 6 июля, 2023 пользователем Kent25377 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
CannabisUA 77 Опубликовано: 6 июля, 2023 Ще один репорт на насіння Seedstockers: Я, можна сказати, новачок у вирощуванні. Підписуйтесь, ставте лайки та допомагайте порадою! Буду радий всіх бачити :) Дякую! 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
UnknownGrower83 2 353 Опубликовано: 7 июля, 2023 В 05.07.2023 в 12:50, SeedStockersUA сказал: Завтра зроблю повідомлення про наступний дроп. Всім, хто подавав заявку, дам відповідь. @SeedStockersUA приветствую если не получается, скажи, буду замачивать другие орехи Место простаивает 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
PitonChik 1 485 Опубликовано: 7 июля, 2023 В 29.06.2023 в 20:10, SeedStockersUA сказал: @gans30 , дякую за зворотній зв'язок! Буду чекати на старт і вашого репорту :)@Maximus36 , @PitonChik , вам сьогодні зробили відправку 🤙🏻 Sticky Fingers Auto і Candy Dawg Auto вже виїхали за адресами) Певно завтра до обіду посилочки вже будуть на ваших відділеннях :) А ще отримав новини від Мішель, моєї дорогої колеги з Іспанії, до нас, в Україну, на наступному тижні відправиться 6 нових сортів, які з'являться в каталозі лише на початку 2024 року :) Так що готую ексклюзиви для JahForum!Залишайтесь в безпеці! 🐿 Спаибо большое , раздача на высшем уровне . 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
SeedStockersUA 189 Опубликовано: 8 июля, 2023 Всім привіт! Перепрошую, сьогодні буде дроп, всім відпишу і всім відправлю сьогодні, кому актуально :) 18 годин тому, PitonChik сказав: Спаибо большое , раздача на высшем уровне . Дякую за фото, круто, що вже забрали :) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Тилорн 6 997 Опубликовано: 8 июля, 2023 8 минут назад, SeedStockersUA сказал: сьогодні буде дроп images.mp4 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
SeedStockersUA 189 Опубликовано: 8 июля, 2023 Роздача №2 Чекаю на відповідь з назвою стрейна нижче в темі. BCN Critical XXL Fast (3 seeds) BCN Critical XXL Fem (1 seed) х2 Blue Moby Fem (1 seed) - @Тилорн Gorilla Glue Fem (1 seed) х2 BCN Critical XXL Auto (1 seed) х2 Gorilla Glue Auto (1 seed) х2 - @UnknownGrower83 AK420 Auto (1 seed) х2 - @KonstantinDNDZ Якщо затвердимо стрейн сьогодні до 18:00, відправлю сьогодні. Правила прості: Одна заявка - один стрейн. Стрейни в упаковках (1 seed) можу відправити у кількості 2шт, якщо є така потреба (будете садити дві насінини одразу). Отримали посилку - відпишіться, будь ласка, в цій темі, аби інші користувачі знали, що все гуд. Після отримання насіння заводимо нову тему на форумі з назвою "Гроу-репорт НазваСорту від Seedstockers", та робимо дописи в темі не рідше ніж раз на тиждень. Пророщувати бажано в ватних спонжах, аби максимально підвищити контроль та швидкість пророщування. Але, розумію, що у кожного свій працюючий спосіб) Читайте обов'язково перше повідомлення теми, якщо ще ні. Пріорітет вибору за тими користувачами, які вже подали заявку раніше. Прихований текст @UnknownGrower83, @Mishanyaaa, @VoVkulaka, @KonstantinDNDZ, @Тилорн Здається всіх відмітив (з високою репутацією на форумі). 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
UnknownGrower83 2 353 Опубликовано: 8 июля, 2023 Gorilla Glue Auto - сажаю два растения 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
SeedStockersUA 189 Опубликовано: 8 июля, 2023 5 хвилин тому, UnknownGrower83 сказав: Gorilla Glue Auto - сажаю два растения Прийнято 🤙🏻 Чекаю на реквізити доставки НовоїПошти або УкрПошти в особистих поідомленнях 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
UnknownGrower83 2 353 Опубликовано: 8 июля, 2023 3 минуты назад, SeedStockersUA сказал: Прийнято 🤙🏻 Чекаю на реквізити доставки НовоїПошти або УкрПошти в особистих поідомленнях Отписал 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
SeedStockersUA 189 Опубликовано: 8 июля, 2023 30 хвилин тому, UnknownGrower83 сказав: Отписал Відправлено ;) Завтра пообіді буде у вас на відділенні)Шановні гровери, прошу не писати в назві теми слово "Тест", адже насіння видається на "Гроу-репорт" Перед випуском на ринок всі стрейни тестуються)) Компанії більше 5 років і більше 20 кубків канабісу за спиною 🏆https://seedstockers.com/content/seedstockers-cup-winning-seeds Дана тема створена аби показати, що Seedstockers в Україні 🇺🇦 Не для тестування, а для ознайомлення зі стрейнами банку! Дякую! 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Тилорн 6 997 Опубликовано: 8 июля, 2023 1 час назад, SeedStockersUA сказал: Blue Moby Fem (1 seed) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
haps 4 250 Опубликовано: 8 июля, 2023 Gorilla glue fem через месяц готов начать репорт 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
SeedStockersUA 189 Опубликовано: 8 июля, 2023 4 години тому, Тилорн сказав: 1 насінину чи 2? ) Реквізити чекаю в особистих повідомленнях 2 години тому, haps сказав: Gorilla glue fem через месяц готов начать репорт Маякніть за тиждень до можливого старту, якщо буде в наявності для репорту - зробимо :) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
VoVkulaka 2 888 Опубликовано: 8 июля, 2023 8 часов назад, SeedStockersUA сказал: Роздача №2 Чекаю на відповідь з назвою стрейна нижче в темі. BCN Critical XXL Fast (3 seeds) BCN Critical XXL Fem (1 seed) х2 Blue Moby Fem (1 seed) х2 Gorilla Glue Fem (1 seed) х2 BCN Critical XXL Auto (1 seed) х2 Gorilla Glue Auto (1 seed) х2 - @UnknownGrower83 AK420 Auto (1 seed) х2 Якщо затвердимо стрейн сьогодні до 18:00, відправлю сьогодні. Правила прості: Одна заявка - один стрейн. Стрейни в упаковках (1 seed) можу відправити у кількості 2шт, якщо є така потреба (будете садити дві насінини одразу). Отримали посилку - відпишіться, будь ласка, в цій темі, аби інші користувачі знали, що все гуд. Після отримання насіння заводимо нову тему на форумі з назвою "Гроу-репорт НазваСорту від Seedstockers", та робимо дописи в темі не рідше ніж раз на тиждень. Пророщувати бажано в ватних спонжах, аби максимально підвищити контроль та швидкість пророщування. Але, розумію, що у кожного свій працюючий спосіб) Читайте обов'язково перше повідомлення теми, якщо ще ні. Пріорітет вибору за тими користувачами, які вже подали заявку раніше. Скрыть содержимое @UnknownGrower83, @Mishanyaaa, @VoVkulaka, @KonstantinDNDZ, @Тилорн Здається всіх відмітив (з високою репутацією на форумі). Дякую,але в мене вже місця немає. дівчата скинули каску. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
SeedStockersUA 189 Опубликовано: 8 июля, 2023 2 години тому, VoVkulaka сказав: Дякую,але в мене вже місця немає. дівчата скинули каску. Прийнято! Можливо, наступного разу ;) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
UnknownGrower83 2 353 Опубликовано: 9 июля, 2023 Орехи на месте @SeedStockersUA Оба отправил в стакан На днях, здесь будет ссылка на реп 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
KonstantinDNDZ 795 Опубликовано: 9 июля, 2023 @SeedStockersUA можно выбирать я так понимаю...!?AK420 Auto, в таком случае. 1 Репорты - auto Gagarin fem/Jamaica/6th minigrow Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
SeedStockersUA 189 Опубликовано: 9 июля, 2023 4 години тому, UnknownGrower83 сказав: Орехи на месте @SeedStockersUA Оба отправил в стакан На днях, здесь будет ссылка на реп Клас, дякую за швидкий відгук :) Тільки що, KonstantinDNDZ сказав: @SeedStockersUA можно выбирать я так понимаю...!?AK420 Auto, в таком случае. Так, можна) Чекаю на реквізити в особистих повідомленнях! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
UnknownGrower83 2 353 Опубликовано: 9 июля, 2023 Буду радий всіх бачити 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
SeedStockersUA 189 Опубликовано: 9 июля, 2023 3 години тому, UnknownGrower83 сказав: Буду радий всіх бачити Дякую за швидкий старт! Класно оформили тему, люблю такий підхід! 🤙🏻 6 годин тому, KonstantinDNDZ сказав: @SeedStockersUA можно выбирать я так понимаю...!?AK420 Auto, в таком случае. Відправлено! Завтра буде у вас ;) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
KonstantinDNDZ 795 Опубликовано: 10 июля, 2023 @SeedStockersUAПриветствую Посылочку получил, неожиданно приятные бонусы, ну прям по Европейски плюшки Закончу с подготовкой "дома", обязательно здесь все будет С уважением и благодарностью. 1 Репорты - auto Gagarin fem/Jamaica/6th minigrow Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас