Перейти к публикации

quantum board 240w та температура в боксі

Рекомендованные сообщения

Вітаю шановних користувачів форуму. Днями трапилося диво й я нарешті придбав собі гроубокс.

Радісний замочив пару сімок, вони бодьоро пустили корінці і відправилися у горщики. Але беручи до уваги літню спеку температура в боксі доходить до 33 з копійками градусів, що мене трохи (насправді, досить сильно) турбує.

Пробігся по варіантах зниження температури в боксі і прийшов до висновку, що окрім кондиціонеру, що буде працювати цілодобово, реально ефективних альтернатив немає.

Тож вирішив спробувати відключити один з бордів (їх йде два, до них підключається роздвоєний кабель живлення), що дало зниження температури майже на 3 градуси

І тут виникає питання

А чи не трапиться з працюючим світильником при відключеному другому якоїсь біди, якщо вони наче мають бути обидва заживлені? І чи є критичною температура в 33° для рослинок, що тільки сьогодні пообіді скинули каски? Підозрюю, що на даному етапі світла від одного буде достатньо їм обом. Тож було б непогано зважити ризики й все таке)

Не шарю в електротехніці та грові зовсім, буду радий, якщо окрім натяків, що я не шарю, десь все ж проскочить відповідь на питання) дякую

Поделиться сообщением

В 01.08.2023 в 06:15, Neverminder сказал:

ніт. Навантажувати бп меньше номіналу можна,більше-ні

30% потужності з головою на перші тиждень-два

Показать больше  

Дуже дякую! зв'язався із продавцем, теж каже, що можна спокійно відключати одну з ламп. То це виходить, що я провтикав й треба було брати світло одразу з дімером...

• Like +1 1

Поделиться сообщением

В 01.08.2023 в 07:35, kekozavr сказал:

Дуже дякую! зв'язався із продавцем, теж каже, що можна спокійно відключати одну з ламп. То це виходить, що я провтикав й треба було брати світло одразу з дімером...

Показать больше  

Так бро, провтикав! Якщо є можливість купи діміруємий бп... Або вегу на битледках....

Изменено пользователем gans30

Поделиться сообщением

• 7 months later...
  В 31.07.2023 в 18:16, kekozavr сказал:

Вітаю шановних користувачів форуму. Днями трапилося диво й я нарешті придбав собі гроубокс.

Радісний замочив пару сімок, вони бодьоро пустили корінці і відправилися у горщики. Але беручи до уваги літню спеку температура в боксі доходить до 33 з копійками градусів, що мене трохи (насправді, досить сильно) турбує.

Пробігся по варіантах зниження температури в боксі і прийшов до висновку, що окрім кондиціонеру, що буде працювати цілодобово, реально ефективних альтернатив немає.

Тож вирішив спробувати відключити один з бордів (їх йде два, до них підключається роздвоєний кабель живлення), що дало зниження температури майже на 3 градуси

І тут виникає питання

А чи не трапиться з працюючим світильником при відключеному другому якоїсь біди, якщо вони наче мають бути обидва заживлені? І чи є критичною температура в 33° для рослинок, що тільки сьогодні пообіді скинули каски? Підозрюю, що на даному етапі світла від одного буде достатньо їм обом. Тож було б непогано зважити ризики й все таке)

Не шарю в електротехніці та грові зовсім, буду радий, якщо окрім натяків, що я не шарю, десь все ж проскочить відповідь на питання) дякую

Показать больше  

а у тебя что канальника нет в боксе?им нужно отвожить тепло 

и ты бы лучше проверил на какой можности работает один борд , у меня светильники 240вт квантум на двух бордах и блоке минвел 240 , так я проверял если включить один борд то мощность осталась полная 240вт и один борд очень бысто и очень сильно нагрелся  , больше я один не включаю а то сгорят диоды от перегрева 

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас

Чат Джа

Чат Джа

• Выберите файлы...
      или переместите ваши файлы сюда
      Разрешённые типы файлов: jpg, jpeg, jpe, png, gif, webp, mp3, wav, mp4 · Максимальный размер файла 3MB
      Вы можете загрузить только 1 файл
    • Создать...