kekozavr 19 Опубликовано: 31 июля, 2023 Вітаю шановних користувачів форуму. Днями трапилося диво й я нарешті придбав собі гроубокс. Радісний замочив пару сімок, вони бодьоро пустили корінці і відправилися у горщики. Але беручи до уваги літню спеку температура в боксі доходить до 33 з копійками градусів, що мене трохи (насправді, досить сильно) турбує. Пробігся по варіантах зниження температури в боксі і прийшов до висновку, що окрім кондиціонеру, що буде працювати цілодобово, реально ефективних альтернатив немає. Тож вирішив спробувати відключити один з бордів (їх йде два, до них підключається роздвоєний кабель живлення), що дало зниження температури майже на 3 градуси І тут виникає питання А чи не трапиться з працюючим світильником при відключеному другому якоїсь біди, якщо вони наче мають бути обидва заживлені? І чи є критичною температура в 33° для рослинок, що тільки сьогодні пообіді скинули каски? Підозрюю, що на даному етапі світла від одного буде достатньо їм обом. Тож було б непогано зважити ризики й все таке) Не шарю в електротехніці та грові зовсім, буду радий, якщо окрім натяків, що я не шарю, десь все ж проскочить відповідь на питання) дякую Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 184 Опубликовано: 1 августа, 2023 скинь фото блока живлення два борда для малих задобагато 33С - погано,але не критично Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 184 Опубликовано: 1 августа, 2023 11 година тому, kekozavr сказав: не трапиться з працюючим світильником при відключеному другому якоїсь біди ніт. Навантажувати бп меньше номіналу можна,більше-ні 11 година тому, kekozavr сказав: світла від одного 30% потужності з головою на перші тиждень-два 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kekozavr 19 Опубликовано: 1 августа, 2023 1 година тому, Neverminder сказав: ніт. Навантажувати бп меньше номіналу можна,більше-ні 30% потужності з головою на перші тиждень-два Дуже дякую! зв'язався із продавцем, теж каже, що можна спокійно відключати одну з ламп. То це виходить, що я провтикав й треба було брати світло одразу з дімером... 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gans30 7 051 Опубликовано: 1 августа, 2023 (изменено) 9 часов назад, kekozavr сказал: Дуже дякую! зв'язався із продавцем, теж каже, що можна спокійно відключати одну з ламп. То це виходить, що я провтикав й треба було брати світло одразу з дімером... Так бро, провтикав! Якщо є можливість купи діміруємий бп... Або вегу на битледках.... Изменено 1 августа, 2023 пользователем gans30 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
growled 9 Опубликовано: 20 марта В 31.07.2023 в 21:16, kekozavr сказал: Вітаю шановних користувачів форуму. Днями трапилося диво й я нарешті придбав собі гроубокс. Радісний замочив пару сімок, вони бодьоро пустили корінці і відправилися у горщики. Але беручи до уваги літню спеку температура в боксі доходить до 33 з копійками градусів, що мене трохи (насправді, досить сильно) турбує. Пробігся по варіантах зниження температури в боксі і прийшов до висновку, що окрім кондиціонеру, що буде працювати цілодобово, реально ефективних альтернатив немає. Тож вирішив спробувати відключити один з бордів (їх йде два, до них підключається роздвоєний кабель живлення), що дало зниження температури майже на 3 градуси І тут виникає питання А чи не трапиться з працюючим світильником при відключеному другому якоїсь біди, якщо вони наче мають бути обидва заживлені? І чи є критичною температура в 33° для рослинок, що тільки сьогодні пообіді скинули каски? Підозрюю, що на даному етапі світла від одного буде достатньо їм обом. Тож було б непогано зважити ризики й все таке) Не шарю в електротехніці та грові зовсім, буду радий, якщо окрім натяків, що я не шарю, десь все ж проскочить відповідь на питання) дякую а у тебя что канальника нет в боксе?им нужно отвожить тепло и ты бы лучше проверил на какой можности работает один борд , у меня светильники 240вт квантум на двух бордах и блоке минвел 240 , так я проверял если включить один борд то мощность осталась полная 240вт и один борд очень бысто и очень сильно нагрелся , больше я один не включаю а то сгорят диоды от перегрева Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас