Бандера 1 293 Опубликовано: 21 декабря, 2024 В 29.10.2024 в 17:38, gambino сказал: Цікавий колір гарзуплика так дуже сподобався сорт, ефектом, смаком і запахом, у цьому сорті всі пункти на вищому рівні, крім врожаю, але це не точно, бо я підняв одну семку і цього сезону не доглядав як хотілось би, бошка не велика, але пахне як ...ммм загалом рекомендую для гурманів...ви не пошкодуєте якщо загровите цей сорт..Гамбіно спс за надану можливість і Humboldt seeds за працю ... я все сказав. 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gambino 3 952 Опубликовано: 26 декабря, 2024 В 21.12.2024 в 16:11, Бандера сказал: дуже сподобався сорт, ефектом, смаком і запахом, у цьому сорті всі пункти на вищому рівні, крім врожаю, але це не точно, бо я підняв одну семку і цього сезону не доглядав як хотілось би, бошка не велика, але пахне як ...ммм загалом рекомендую для гурманів...ви не пошкодуєте якщо загровите цей сорт..Гамбіно спс за надану можливість і Humboldt seeds за працю ... я все сказав. Так,дудка більше для гурманів.Міцна та цікава але урожайність так собі 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
LeSt 149 Опубликовано: 27 декабря, 2024 4 часа назад, gambino сказал: Так,дудка більше для гурманів.Міцна та цікава але урожайність так собі Бро, а раздача есть еще?) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gambino 3 952 Опубликовано: 31 декабря, 2024 В 27.12.2024 в 01:08, LeSt сказал: Бро, а раздача есть еще?) Тільки спори грибів будуть!!може ще якщо щось буде з насіння я напишу! 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Бандера 1 293 Опубликовано: 4 января В 31.12.2024 в 11:43, gambino сказал: Тільки спори грибів будуть!!може ще якщо щось буде з насіння я напишу! Бро, хай, буде роздача спор? Я тоді в черзі В 27.12.2024 в 02:08, LeSt сказал: Бро, а раздача есть еще?) Можу пару горішків вислати . Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас