Перейти к публикации

Рекомендованные сообщения

привіт колеги,

всі хто вирощує квіти знають, як дошкуляє сіра гниль(Botrytis cinerea). це стосується в більшій частині ауту, але й в індорі вона може дістати. 

цьогорічний сезон був дуже сприятливий для цього грибка особливо в липні, коли шишки виросли та ущільнилися. так автоквіти, які було посіяно в кінці травня хапанули цьогоріч потужно -втрати склали 10-20% +нерви. Обробка світчом особливо не допомогла....

з інтервалом в 10 днів була посіяна Gorilla Glue auto від бро Sin. так, як ситуація з сірою гниллю мене напружувала було прийняте рішення обробити іншим препаратом.

вибір зупинився на магнікур гард - спеціалізований та як заявляє виробник малотоксичний системний фунгіцид з іноваційним механізмом роботи. обробку було проведено на 4 тижні цвітіння, а саме  10 серпня. Дозняк взяв максимальний з рекомендацій виробника, як для суниці. доза реально жорстка, бо за кілька діб кінчики листків  пожовтіли(на фото видно), хоча можливо трохи залив....

Квітка отримала в кінці циклу ripen(згідно православному звичаю 3 рази) достояла до молочно-медової стиглості і  23 вересня буде коцнута. Висота від горщика(1м+) та як наросло можна побачити на фото. Аут 50 широта, , база та стіми флорагровінг. вік 95 днів.

Як видно з фото збитки від сірої плісняви копійчані - центральну колу зфоткав з усіх боків.

якщо кому даний звіт буде корисний - буду радий.

 

photo_2023-09-20_21-23-25.jpg

photo_2023-09-20_21-23-26.jpg

photo_2023-09-20_21-23-27.jpg

photo_2023-09-20_21-23-28.jpg

  • Like +1 4

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
×
×
  • Создать...