Перейти к публикации

Підбір вентилятора на витяжку до фільтра.

Рекомендованные сообщения

Привіт всім.

Того року зробив бокс 50*50*100. лампа днат 100, вугільний фільтр 100(замовляв на 150 але в магазині переплутали, чекати на обмін часу не було так як в момент рослинка почала так пахнути що по всі хаті, і мало було би того, то почали приходити контролери то газ перевірити то лічильник міняти...), вентилятор домовент 100 на витяжку(з горем але він справився), приточка пасивна через дирки в низу бокса.  Той рік в ньому виросла рослинка і все було ок (сухохо врожаю 30грам вийшло, як на перший раз здається не погано, враховуючи те що я обмежував рослинку в розмірах об'ємом горшка), але ситуація наступна..

Цього разу все по іншому через те що в хаті завівся кіт. Бокс ничканув в шафу, і до вентилятора додав воздуховод гнучкий, щоби тепло виводити з шафи через задню стінку (там є дирка:smile:) в кімнату.

Проблема в тому що домовент ледве дихає, через воздуховод в нього потужність падає жесть, і температури ростуть. Страшно подумати що буде коли підключу фільтр. 

Потрібна допомога в підборі вентилятора на мій фільтр(купувати інший фільтр + вентиль зараз напряжно). Бачив на аліекспрес вентилі по 1000грн (фото і характеристики прикріплю), скажіть хто знає чи вистачить його, або порадьте плз якись не дуже дорогий щоби дав ради з тим всім.

вент.PNG

Поделиться сообщением

В 24.09.2023 в 19:01, someoneElse сказал:

сухохо врожаю 30грам вийшло, як на перший раз здається не погано

не в обиду ) но это не густо)  ты тратишь 3-4 месяца на цикл, а в итоге получаешь 30 грамм. Попробуй подготовиться получше - и результат тебя удивит) не занижай планку! 

я обмежував рослинку в розмірах об'ємом горшка

Это не работает :rasta_laugh: вот пруфы
https://jahforum.net/topic/79711-green-poison-by-kriss-kokos-1-l-led/

Бачив на аліекспрес вентилі по 1000грн (фото і характеристики прикріплю)

если характеристики не врут и реально качает 200 м3/ч То под него тебе нужен фильтр с показателями примерно 180-240
Тоесть фильтр должен быть по показателям бОльше чем возможности вентилятора. Иначе будешь ловить запах в хате.
как вариант, ставить такой же второй домовент в систему отвода воздуха. Это поможет прокачать поток, но фильтр все равно надо получше.

:flagdja:

Мои репорты - клац  👀

Поделиться сообщением

2 години тому, boyarskiy сказав:

не в обиду ) но это не густо)  ты тратишь 3-4 месяца на цикл, а в итоге получаешь 30 грамм. Попробуй подготовиться получше - и результат тебя удивит) не занижай планку! 

Это не работает :rasta_laugh: вот пруфы
https://jahforum.net/topic/79711-green-poison-by-kriss-kokos-1-l-led/

если характеристики не врут и реально качает 200 м3/ч То под него тебе нужен фильтр с показателями примерно 180-240
Тоесть фильтр должен быть по показателям бОльше чем возможности вентилятора. Иначе будешь ловить запах в хате.
как вариант, ставить такой же второй домовент в систему отвода воздуха. Это поможет прокачать поток, но фильтр все равно надо получше.

Дякую)

трішки переробив вентиляцію.. поставив канальник на кінець воздуховода ззовні а не на початок в боксі, стало НАБАГАТО краще, навіть фільтр протягує майже так як раніше (хз може то з початку так було потрібно). Про другий вентилятор я допер що можу зробити култуб, видно без нього ніяк. Розділю контури думаю повино спрацювати, поки не цвіте  час ще є.  

про 30г то мало. Десь читав може і тут на форумі, що 0,5г на ват то вже добре. По вашому з ДНАТ 100 скільки можна було зібрати?

Поделиться сообщением

17 часов назад, someoneElse сказал:

По вашому з ДНАТ 100 скільки можна було зібрати?

я честно говоря на днатах не ростил) только бытовые леды и вот сейчас квантум борд.

Но чисто по ощущениям, ради 30 грамм возится несколько месяцев - западло. И возможно не в лампе дело) Поскольку раньше не ЕСЛках гровили и снимали нормально ) А днат выдает максимально приближенный к солнцу свет. Так что оно просто обязано расти) 
Думаю больше зарешали питание и условия грова

• Like +1 2

:flagdja:

Мои репорты - клац  👀

Поделиться сообщением

В 24.09.2023 в 18:01, someoneElse сказал:

скажіть хто знає чи вистачить його

Если фильтр на 150 и Днат 100 то хватит

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 2 months later...

Привет садоводы! Дабы не создавать отдельную тему, напишу в этой...

Канальник Soler&palaut d250/100silent протянет фильтр K2601 Максимальный поток воздуха: 480 м³ /ч Оптимальный поток воздуха: 360 м³ / ч

Или же лучше взять Максимальный поток воздуха: 360 м³ / ч Оптимальный поток воздуха: 240 м³ / ч

Есть возможность взять их по +- одинаковой цене...

Что выбрать?

Поделиться сообщением

• 1 month later...

@gromoboyконечно же бери 240-360 м³/ч

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас

Чат Джа

Чат Джа

Пожалуйста, введите ваше отображаемое имя

• Создать...