kostia 28 466 Опубликовано: 11 января, 2024 @BigBadWolf а тдс и рн хоть как то проверялся или как с магаза пришли так сразу и мерять начал? 1 не барыжу ,по почте не отсылаю))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BigBadWolf 34 Опубликовано: 11 января, 2024 1 час назад, kostia сказал: @BigBadWolf а тдс и рн хоть как то проверялся или как с магаза пришли так сразу и мерять начал? ТДС не калібрується з коробки, ну я точно нічого не знайшов на ньому, а ph прийшов з порошками для калібрування, що я і зробив по інструкції. А вода все таки дійсно в мене з крану 1500 ppm 😂 я розбавив з дистильованою і отримав 300-400, від цього вже відштовхувався) не думаю що тдс метр мене обманює, заміряв дистильовану то показувало 025-030, сніг 008-010, що дійсно відповідає показникам. ph кранухи 7.2-7.7, трошки лимонної кислоти, і 6.5 показує є варіант ще зі скважини, там поміряю, думаю буде краще ппм. А ні, то прийдеться дистильованою вирівнювати. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kostia 28 466 Опубликовано: 11 января, 2024 9 часов назад, BigBadWolf сказал: ДС не калібрується з коробки, ну всё там калибруется глянь видео на ютубе ,у тебя модель же тдс 3 вроде там зажимаешь центральную кнопку пока не начнёт мигать а другими двумя больше или меньше выставляешь уже и подзабыл ) 1 не барыжу ,по почте не отсылаю))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
GG19876 13 033 Опубликовано: 11 января, 2024 @BigBadWolf піздець. Це де така вода ? Близько до моря живеш ? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BigBadWolf 34 Опубликовано: 11 января, 2024 20 минут назад, kostia сказал: всё там калибруется глянь видео на ютубе ,у тебя модель же тдс 3 вроде там зажимаешь центральную кнопку пока не начнёт мигать а другими двумя больше или меньше выставляешь уже и подзабыл ) Ааа навіть так) добре, подякував) залишилось калібровочний розчин знайти) 14 минут назад, GG19876 сказал: піздець. Це де така вода ? Близько до моря живеш ? Не зовсім близько, але так, вода містить солі, на фото растішки видно що земля трошки біла викидає солі) Але вода дуже смачна і в мене дід покійний завжди просив йому привезти води попити))) В любому випадку прийдеться змішувати дистильовану, щоб ростішкам було нормально) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BigBadWolf 34 Опубликовано: 11 января, 2024 38 день після каски, Ростемо, тренуємось, пьємо тільки водичку 700 ппм, вимиваємо засол, особливо нічого нового) вже зʼявляються білі стігми, мабуть скоро квітнути почне. листя опущені, бо тільки прокинулась 😉 І таке питання, я замішав янтарку, щоб по листу давати, але замішав в дистильованій воді, вийшло десь 45 ппм, це нормально? Чи краще все-таки давати 200-500 ппм? На листу видно якась фігня зʼявилась, грішу на те що не відійшла від передозу, але дивно що це верхні поверхи листя, і тільки на одному листу. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BigBadWolf 34 Опубликовано: 13 января, 2024 Вітаннячка! Продовжуємо рости 😇 Ось таке фото з новою сусідкою зробив. Як і обіцяв, зроблю репорт на нову сусідку) всім мир ☮️ 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BigBadWolf 34 Опубликовано: 15 января, 2024 Всім привіт!! 41 день після каски Ростемо, нічого нового Запах? Якщо чесно то думав що буде сильніший 😼 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BigBadWolf 34 Опубликовано: 17 января, 2024 Всім привіт🙋♂️ 43 день після каски Так як це перший мій гров, мій карлик був максимально згвалтований добривами, але завдяки цьому, я отримав безцінний досвід і тепер знаю, що на землі не потрібно удобрювати половину циклу як мінімум Дякуючи ТДС та pH метру я зрозумів що таке осмос, та скільки дають ппм деякі добрива. Так як зараз піднімаю ще одну дівчинку на кокосі, я відчув різницю і побачив як вона може рости😃 Але маємо те що маємо. Від моменту передозу я лив тільки воду, спочатку лив 700-800 ппм, це дистильована + крануха, так, я вище писав, що в мене крануха 1500 ппм. А потім лив 40-80 ппм з 5.5 - 6.28 pH. Купив також сульфат магнію в аптеці, та давав ним по листу + мегафол (антистрес) + янтарка. Сьогодні пролив літр 5.80 pH 880 ппм, так як мені здається, що вона почала вже сама себе їсти, нижні листя трошки жовтіли, я їх відрізав. Треную лст по спіралі, росте досить швидко, але мені здається, що могла б і швидше. І маю таке питання, чим можна замінити ph up та ph down? Читав що лимонна кислота для зменшення підійде, але також читав, що вона тримає до 12 годин. Я пробував то працює, але незнаю на скільки це ефективно. А для підвищення сода. Брази, підкажіть що дома найкраще використовувати? І що скажете по фото? Вона вже скоро має квітнути, чи ще вега? 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BigBadWolf 34 Опубликовано: 17 января, 2024 Help Підкажіть по фото, що це з нею? Дефіцит чогось? Чи вона вже починає сама себе їсти? Чомусь мені так здається. Читав топік про хвороби але щось нічого там не знайшов, а не хочеться знову передоз зловити ;( Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
human 101 Опубликовано: 18 января, 2024 (изменено) Цитата І що скажете по фото? Вона вже скоро має квітнути, чи ще вега? наче вже на центральній зав"язується квітка , через недільку,півтори буде цвісти Цитата нижні листя трошки жовтіли, я їх відрізав краще зараз не ріж нічого. вона ітак змучена, дай їй трохи витягнуться без стресу Изменено 18 января, 2024 пользователем human 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BigBadWolf 34 Опубликовано: 19 января, 2024 6 часов назад, human сказал: наче вже на центральній зав"язується квітка , через недільку,півтори буде цвісти Цитата Теж так здається, ось фото центральної коли 6 часов назад, human сказал: краще зараз не ріж нічого. вона ітак змучена, дай їй трохи витягнуться без стресу Нажаль листя були вже мертві :-( Підскажіть чи після такого передозу вже можна давати щось? Бо пролив трошки до дренажа там 3500 ппм, 7.2 ph проливав 800 ппм легенький компотик з антистресом. 5.80 pH Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BigBadWolf 34 Опубликовано: 22 января, 2024 Всім привіт 50 двк Ростемо, починаємо квітнути, полив вода і через раз легенький компот 600 ппм. нічого нового, крім того, що сусідку розриває 😁 запах не сильний, хоча всі казали що цей сорт дуже пахучий, в моєму випадку за межі кімнати вже не чути. на сусідку зроблю вже нормальний реп, тому що там вже і пш і тдс, і купа добрив 😂 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 23 января, 2024 Бро на землі її дознути легко і ти дознув, купи собі GHE Clean, допоможе швидко вийти растішкі з засолу 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BigBadWolf 34 Опубликовано: 24 января, 2024 В 23.01.2024 в 12:52, Dunulbul сказал: Бро на землі її дознути легко і ти дознув, купи собі GHE Clean, допоможе швидко вийти растішкі з засолу Бро, та це я вже зрозумів) а клінер так, треба купити, але в моєму випадку цей гров вже не врятувати) вона зараз заквіла і знову тормознула рости) вже росте як росте) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 28 января, 2024 В 24.01.2024 в 13:10, BigBadWolf сказав: Бро, та це я вже зрозумів) а клінер так, треба купити, але в моєму випадку цей гров вже не врятувати) вона зараз заквіла і знову тормознула рости) вже росте як росте) Поняв, ну перший гров - перший досвід. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BigBadWolf 34 Опубликовано: 2 февраля, 2024 Всім привіт 🙋♂️ 9 неділя після каски, 1 неділя квіту. Поливаю раз в 2-3 дні Jungle Juice/b52 1/1/1/1 Ростемо в штатному режимі, вже цей гров без особливих деталей, але все ж таки щось буде 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BigBadWolf 34 Опубликовано: 11 февраля, 2024 Всім 🙋♂️ Закінчилась 3 неділя цвітіння. Шишки потроху набирають вагу) малишка ще продовжує рости 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BigBadWolf 34 Опубликовано: 26 февраля, 2024 Всім привіт, вже вийшли майже на фінішну пряму. Закінчуємо квітнути, тріхоми вже майже всі помутніли, готовлюсь до харву Розміри майже не змінились, але шишками трошки обросла, покажу в наступному пості. підкажіть будь-ласка, на фото це дефіцит кальцію? Лью воду дощову, 52-120 ппм Додавав побільше калмагу, але всеодно прогресує, сьогодні пролив чистою водою і дав тільки 4мл/л калмагу і полив. Растішка не з цього репорту якщо що. Поливаю AN micro grow bloom, всю дорогу було супер, а зацвіла і почалось таке. завжди лив 1200+ ппм на виході 550 ппм 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас