Перейти к публикации

[INDOOR] AK47 AUTO, перший гров.

Рекомендованные сообщения

@BigBadWolf а тдс и рн хоть как то проверялся или как с магаза пришли так сразу и мерять начал?

• Like +1 1

не барыжу ,по почте не отсылаю)))

Поделиться сообщением

1 час назад, kostia сказал:

@BigBadWolf а тдс и рн хоть как то проверялся или как с магаза пришли так сразу и мерять начал?

ТДС не калібрується з коробки, ну я точно нічого не знайшов на ньому, а ph прийшов з порошками для калібрування, що я і зробив по інструкції. 
А вода все таки дійсно в мене з крану 1500 ppm 😂 я розбавив з дистильованою і отримав 300-400, від цього вже відштовхувався) не думаю що тдс метр мене обманює, заміряв дистильовану то показувало 025-030, сніг 008-010, що дійсно відповідає показникам. 

ph кранухи 7.2-7.7, трошки лимонної кислоти, і 6.5 показує  

є варіант ще зі скважини, там поміряю, думаю буде краще ппм. А ні, то прийдеться дистильованою вирівнювати. 

• Like +1 2

Поделиться сообщением

9 часов назад, BigBadWolf сказал:

ДС не калібрується з коробки, ну

всё там калибруется глянь видео на ютубе ,у тебя модель же тдс 3 вроде там зажимаешь центральную кнопку пока не начнёт мигать а другими двумя больше или меньше выставляешь уже и подзабыл )

• Like +1 1

не барыжу ,по почте не отсылаю)))

Поделиться сообщением

@BigBadWolf піздець. Це де така вода ? 

Близько до моря живеш ? 

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

20 минут назад, kostia сказал:

всё там калибруется глянь видео на ютубе ,у тебя модель же тдс 3 вроде там зажимаешь центральную кнопку пока не начнёт мигать а другими двумя больше или меньше выставляешь уже и подзабыл )

Ааа навіть так) добре, подякував:thankyou:) залишилось калібровочний розчин знайти) 

14 минут назад, GG19876 сказал:

піздець. Це де така вода ? 

Близько до моря живеш ? 

Не зовсім близько, але так, вода містить солі, на фото растішки видно що земля трошки біла викидає солі) Але вода дуже смачна і в мене дід покійний завжди просив йому привезти води попити))) 

В любому випадку прийдеться змішувати дистильовану, щоб ростішкам було нормально)

Поделиться сообщением

38 день після каски,

Ростемо, тренуємось, пьємо тільки водичку 700 ппм, вимиваємо засол, особливо нічого нового) вже зʼявляються білі стігми, мабуть скоро квітнути почне. 

листя опущені, бо тільки прокинулась 😉 

І таке питання, я замішав янтарку, щоб по листу давати, але замішав в дистильованій воді, вийшло десь 45 ппм, це нормально? Чи краще все-таки давати 200-500 ппм? 
На листу видно якась фігня зʼявилась, грішу на те що не відійшла від передозу, але дивно що це верхні поверхи листя, і тільки на одному листу. 

IMG_0656.jpeg

IMG_0624.jpeg

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Вітаннячка! 
Продовжуємо рости 😇

Ось таке фото з новою сусідкою зробив. 

Як і обіцяв, зроблю репорт на нову сусідку) 

всім мир ☮️ 

IMG_0694.jpeg

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Всім привіт!!

41 день після каски 

Ростемо, нічого нового 

Запах? Якщо чесно то думав що буде сильніший 😼

IMG_0721.jpeg

IMG_0712.jpeg

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Всім привіт🙋‍♂️ 

43 день після каски

Так як це перший мій гров, мій карлик був максимально згвалтований добривами, але завдяки цьому, я отримав безцінний досвід і тепер знаю, що на землі не потрібно удобрювати половину циклу як мінімум :smile:

Дякуючи ТДС та pH метру я зрозумів що таке осмос, та скільки дають ппм деякі добрива. 
Так як зараз піднімаю ще одну дівчинку на кокосі, я відчув різницю і побачив як вона може рости😃

Але маємо те що маємо. 
Від моменту передозу я лив тільки воду, спочатку лив 700-800 ппм, це дистильована + крануха, так, я вище писав, що в мене крануха 1500 ппм. 
А потім лив 40-80 ппм з 5.5 - 6.28 pH.

Купив також сульфат магнію в аптеці, та давав ним по листу + мегафол (антистрес) + янтарка. 

Сьогодні пролив літр 5.80 pH 880 ппм, так як мені здається, що вона почала вже сама себе їсти, нижні листя трошки жовтіли, я їх відрізав. 

Треную лст по спіралі, росте досить швидко, але мені здається, що могла б і швидше. 

І маю таке питання, чим можна замінити ph up та ph down? 
Читав що лимонна кислота для зменшення підійде, але також читав, що вона тримає до 12 годин. Я пробував то працює, але незнаю на скільки це ефективно. 
А для підвищення сода. Брази, підкажіть що дома найкраще використовувати? :upset:

І що скажете по фото? Вона вже скоро має квітнути, чи ще вега?

IMG_0770.jpeg

IMG_0771.jpeg

IMG_0768.jpeg

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Help :flagdja:

Підкажіть по фото, що це з нею? 
Дефіцит чогось? 
Чи вона вже починає сама себе їсти? Чомусь мені так здається. 
Читав топік про хвороби але щось нічого там не знайшов, а не хочеться знову передоз зловити ;( 

IMG_0782.jpeg

Поделиться сообщением

Цитата

І що скажете по фото? Вона вже скоро має квітнути, чи ще вега?

наче вже на центральній зав"язується квітка , через недільку,півтори буде цвісти

Цитата

нижні листя трошки жовтіли, я їх відрізав

краще зараз не ріж нічого. вона ітак змучена, дай їй трохи витягнуться без стресу

Изменено пользователем human
  • Like +1 1

Поделиться сообщением

6 часов назад, human сказал:

наче вже на центральній зав"язується квітка , через недільку,півтори буде цвісти

Цитата

Теж так здається, ось фото центральної коли

6 часов назад, human сказал:

краще зараз не ріж нічого. вона ітак змучена, дай їй трохи витягнуться без стресу

Нажаль листя були вже мертві :-( 

Підскажіть чи після такого передозу вже можна давати щось? Бо пролив трошки до дренажа там 3500 ппм, 7.2 ph 

проливав 800 ппм легенький компотик з антистресом. 5.80 pH

IMG_0821.jpeg

Поделиться сообщением

Всім привіт :smile:

50 двк 

Ростемо, починаємо квітнути, полив вода і через раз легенький компот 600 ппм. 
нічого нового, крім того, що сусідку розриває 😁

запах не сильний, хоча всі казали що цей сорт дуже пахучий, в моєму випадку за межі кімнати вже не чути. 

на сусідку зроблю вже нормальний реп, тому що там вже і пш і тдс, і купа добрив 😂

IMG_0893.thumb.jpeg.a13e3a4647e7f85486487e688bfc17a3.jpegIMG_0883.thumb.jpeg.655b301823824e42b362f06c642fc1c2.jpegIMG_0879.thumb.jpeg.08f9600709da0750bc129dcec9fe2b53.jpeg

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Бро на землі її дознути легко і ти дознув, купи собі GHE Clean, допоможе швидко вийти растішкі з засолу

• Like +1 1

Поделиться сообщением

В 23.01.2024 в 12:52, Dunulbul сказал:

Бро на землі її дознути легко і ти дознув, купи собі GHE Clean, допоможе швидко вийти растішкі з засолу

Бро, та це я вже зрозумів) а клінер так, треба купити, але в моєму випадку цей гров вже не врятувати) вона зараз заквіла і знову тормознула рости) вже росте як росте)

Поделиться сообщением

В 24.01.2024 в 13:10, BigBadWolf сказав:

Бро, та це я вже зрозумів) а клінер так, треба купити, але в моєму випадку цей гров вже не врятувати) вона зараз заквіла і знову тормознула рости) вже росте як росте)

Поняв, ну перший гров - перший досвід.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Всім привіт 🙋‍♂️ 

9 неділя після каски, 1 неділя квіту. 

Поливаю раз в 2-3 дні Jungle Juice/b52 1/1/1/1

Ростемо в штатному режимі, вже цей гров без особливих деталей, але все ж таки щось будеIMG_1044.thumb.jpeg.c3b96b6124e4418de943c651b9ecef45.jpegIMG_1082.thumb.jpeg.1cc4572c3283cf1f60a545854e978027.jpeg

• Like +1 3

Поделиться сообщением

• 2 weeks later...

Всім 🙋‍♂️ 

Закінчилась 3 неділя цвітіння. 
Шишки потроху набирають вагу)

малишка ще продовжує рости IMG_1192.thumb.jpeg.217ac0ed8792bdf20a6a8d05aa8d2b24.jpegIMG_1241.thumb.jpeg.c3530fad60eecd2c7a2de4288c4c501d.jpeg

• Like +1 3

Поделиться сообщением

• 3 weeks later...

Всім привіт, вже вийшли майже на фінішну пряму. 

Закінчуємо квітнути, тріхоми вже майже всі помутніли, готовлюсь до харву :weedbush:

Розміри майже не змінились, але шишками трошки обросла, покажу в наступному пості.

підкажіть будь-ласка, на фото це дефіцит кальцію? Лью воду дощову, 52-120 ппм

Додавав побільше калмагу, але всеодно прогресує, сьогодні пролив чистою водою і дав тільки 4мл/л калмагу і полив. 
Растішка не з цього репорту якщо що. 
Поливаю AN micro grow bloom, всю дорогу було супер, а зацвіла і почалось таке. 

завжди лив 1200+ ппм

на виході 550 ппм

IMG_1433.jpeg

IMG_1451.jpeg

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...