Перейти к публикации
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt

GG19876

Гроверы
  • Публикации

    13 953
  • Зарегистрирован

  • Посещение

  • Дней в лидерах

    24

Последний раз GG19876 выиграл января 10

Публикации GG19876 были самыми популярными!

Репутация

13 019 ++

О GG19876

  • Звание
    Легенда Джа форума

Информация гровера

  • Пол
    Мужчина
  • Стаж грова
    10 и более лет
  • Интересы
    Гидропоника
    Земля
    Indoor
    Сатива
    Индика
    Гибриды
  • Возраст
    Я подтверждаю, что мне уже исполнилось 18+ лет.
  • Страна
    Украина

Посетители профиля

13 527 просмотров профиля
  1. в нормальному гроубезі, на кокосі і в такому віці - доволі складно "залити" рослину
  2. GG19876

    Світлодіодна стрічка

    тут питання лише в тому щоб під час відключення рослини не страждали. Особливо якщо це фотіки, а світла нема по 4-6 годин тричі за день. За ті 4-8 годин що світло в боксі є = рослинки отримують основну енергію. А стрічка чисто не дає піти на ревегу і застрессувати під час відключень. У мене так 120х120 бокс виживав з фотіками на одній лампочці 12 ватт в першу темну зиму. І вижив нормально, і навіть врожай був +- непоганий як для таких умов.
  3. GG19876

    Свет и Свинособаки

    @ХаПаZz нам навесні винесли купу генерації. Та і до цього було. Трипільська ТЕС розбомблена в нуль. Дніпрогес туди ж. Тільки ці дві станції по потужності +- як 3-4 енергоблоки ВВЕР. Купа інших ТЕС поменше теж постраждала. Ну і ремонт реакторів які всю зиму пахали на 100% потужності - теж зіграло роль. Бо до зими всі АЕС мають бути в ідеальному стані, бо схоже тільки на них і будемо сидіти. Проблема комплексна, тому дивно чути коли кажуть що "обстріли тут взагалі ні при чому"
  4. Плісняву загасити препаратами, провести в бокс резервне живлення. Тоді буде діло. А так .... Дупа повна.
  5. @Milwaukee одного дієвого препарата - досить. Сіркою не користувався, тому хз. Мені квадріс поборов сіру гниль.
  6. https://www.syngenta.ua/svitch-dlya-dach-ta-gorodiv або https://www.syngenta.ua/kvadris-dlya-dach-ta-gorodiv Я користувався обома, можна обробляти в принципі і на початку цвітіння. Головне щоб до харвесту був мінімум місяць. Тоді місяць доцвіте, тиждень посушиться і можна курити. Якщо ж обробляти до цвітіння - будь який препарат вивітриться до найнебезпечнішого в плані появи плісняви часу(кінець цвітіння) . Ще пораджу от це, можна обробляти разом з усіма препаратами. https://www.syngenta.ua/product/crop-protection/izabion-r Крутий препарат, тут багато хт
  7. GG19876

    Свет и Свинособаки

    не здивований. У всіх так. Я перший час рятувався за допомогою комп'ютерного дбж. І він відпрацював теж місяці три, зараз вже майже мертвий. А от як тільки нам почали гатити по генерації я одразу зрозумів - або підготуюсь зараз, або п*дець. І на щастя встиг до тих пір доки всі не роздуплились що буде далі і ціни не полетіли в небо. угу. Я з цієї причини витратив трішки більше і купив собі інвертор який тягне 60 амп 12в з сітки. З розрахунком на те що у мене в майбутньому буде три батареї по 100аг. Бо треба буде і холодильник потім підключати і взагалі пів хати. І все це тре
  8. GG19876

    фотики і відключення світла

    @slimmy 4\4 це взагалі не варіант. Гарантовано піде на ревегу. Тут обов'язково потрібне аварійне освітлення. так, це варіант "мінімум". Рослинам буде норм. Сам так виживав у перші відключення, коли нам роз*бали трансформатори. І дотягнув до фінішу більш-менш нормально. так, врожай був менше. Але без ревег, стресів і тд. Головне візьми норм павербанк що швидко заряджається і правильно розрахуй ємність. Має вистачати годин на шість мінімум, бажано більше.
  9. GG19876

    Свет и Свинособаки

    Це звичайно пиздець ... але такими темпами готуйтесь до того що взимку будуть давати світло на день 2-3 рази по 2 години. Бо вже зараз пів дня світла немає. Ваша система має бути такою щоб встигнути заправитись за ці дві години і ємності вам вистачило до наступного включення. Все що не може за такий короткий термін зарядитися = вам не допоможе.
  10. GG19876

    Свет и Свинособаки

    ну, якщо вже купив то не забудь і автомобільну зарядку. У неї там по ідеї є режим "ремонту" батареї. Бо сульфатизація і тд твій аккум рано чи пізно дожене. сінус так не може по ідеї.
  11. GG19876

    Свет и Свинособаки

    Нє. 1600 ватт це не моє споживання, а модель гібридного інвертора. Powmr 1600w самий простенький. Споживання у мене зазвичай ватт 150-250. (комп, інтернет, фотополімерний принтер і 50 ватт коб у якості аварійного освітлення боксу) Але так, до зими планую закупити ще мінімум одну таку ж батарею, а може дві. не просто краще. А набагато краще, я б навіть сказав пиздець наскільки краще. От серйозно, свинцево-кислотний ти зачасту не встигнеш зарядити, і це навіть зараз проблема, про те що буде зимою я взагалі мовчу. Бо зарядний струм для них 0.1С Ти його просто з дна до ста не
  12. GG19876

    Свет и Свинособаки

    Крч, якщо будете дивитись на батареї - навіть не дивіться на свинцево кислотні, які б вони не були, хоч гель, хоч агм. Таке купувати - марна трата грошей. (хіба що безкоштовно десь надибаєте, тоді без проблем)
  13. GG19876

    Свет и Свинособаки

    та нє, я ж не про твою зарядну станцію кажу. В твоїй станції літієва батарея, і режим швидкої зарядки. Цей режим - не супер добре для тривалості життя, але літій це переживе, якщо реально є потреба заправитись за півтори години (якщо такої потреби нема то я би обрав швидкість зарядки за 3-4 години ,якщо вона там взагалі регуюється). Я про те що брази тут обговорюють свинцеві батареї. А от вони всі для подібних задач як забезпечення стабільного електроживлення при постійних відключеннях - зовсім не канають. Бо у них без варіанту швидкість зарядки мінімум 10 годин. Якщо спробуєш швидше - з
  14. GG19876

    Свет и Свинособаки

    ніфіга не встигне, якщо свинець. Йому треба 10-12 годин на перезарядку + здохне він з такими відключеннями швидко. Шок в тому що більш дорога літієва батарея виходить на довгій дистанції в 2-3 рази дешевше ніж свинець. І заряджається вона за 3-4 години з нуля до 100.
  15. GG19876

    Свет и Свинособаки

    Гібридний сонячний інвертор повмр 1600w та 100аг ліфепо батарея. Хоча мені не тільки бокс, бізнес встає без світла, тому і вклався. До зими подвою ємність і утикаюсь сонячними панелями (хоча канєшно сонячні панелі взимку це таке, але краще ніж нічого, бо відчуваю - буде дупа повна)
×
×
  • Создать...