Перейти к публикации

GG19876

Strain Hunters
  • Публикации

    13 915
  • Зарегистрирован

  • Посещение

  • Дней в лидерах

    24

Последний раз GG19876 выиграл января 10

Публикации GG19876 были самыми популярными!

Репутация

12 965 ++

О GG19876

  • Звание
    Легенда Джа форума

Информация гровера

  • Пол
    Мужчина
  • Стаж грова
    10 и более лет
  • Интересы
    Гидропоника
    Земля
    Indoor
    Сатива
    Индика
    Гибриды
  • Возраст
    Я подтверждаю, что мне уже исполнилось 18+ лет.
  • Страна
    Украина

Посетители профиля

13 262 просмотра профиля
  1. сумніваюся що тут хтось такою дрочнею займається. Та і що ти зробиш ? Ти ж сам по факту порушуєш закон. Можеш піти на аліекспрес і там пошукати. Думаю в межах 30-40 баксів знайдеш пропозиції. https://www.aliexpress.com/w/wholesale-Hunting-Trail-Camera-.html?spm=a2g0o.detail.search.0
  2. GG19876

    Світло для розсади

    ледка це. Просто філаментного типу. Їх призначення - світити в кришталевих люстрах які раніше використовувалися з лампами розжарювання. Фішка в тому щоб кришталики відблискували, з звичайними ледками так не канає.
  3. @pro100grow ну.... мда, хуйня повна. Скупий платить двічі. У мене до-речі на кабелюці що веде в бокс стоїть автомат захисту. Теж раджу, навіть якщо ніколи не знадобиться і не спрацює.
  4. GG19876

    Світло для розсади

    Але так, краще пошукати звичайні, тут я згоден. Але і ці теж не завадять поруч.
  5. GG19876

    Світло для розсади

    так а де вінегрет ? Це просто лед лампочки філаментного типу, всі теплий білий 3000к. З 110 лм \вт. якщо додати відбивачі світла то можна розсаду виростити, хоч і не оптимально.
  6. GG19876

    Світло для розсади

    @X720 можна всіми ціма лампами світити спокійно. Хоча канєшно саме такі ледки не найкращий варіант т.к світло розсіюється сильно. Але для розсади на декілька тижнів піде. просто вкручуй все що є під рукою.
  7. от у мене доісторична тема про лампи. Але все ще розподілення по рівню "норм-не норм" досить актуальне.
  8. ехх.... це найгірша лампа на ринку. Треба було спочатку зайти в тему по освітленню і почитати. Але з цим вже нічого не поробиш, рости на тому що є. Але рекомендую додати ще ватт 40 звичайних лед лампочок, стане краще.
  9. просто заставити при реєстрації підписатися під тим що рашка говно і путін хуйло. По*уй що це легко пройти. Просто потрібен сам факт погодження з тезами.
  10. @Neverminder п.с я ще більше запевнююсь що треба при реєстрації вводити ті питання.
  11. а у нас таке теж є. https://errors-seeds.com.ua/ua/category/black-gold-dlya-growinga/
  12. от з чим, так зі здоров'ям повний абзац. За тиждень 6 кіло ваги втратив від стресу.
  13. мінвели не потрібні. Драйвери з параметрами 700-900ма 35 вольт коштують по 150-200 грн. Так, дешеві, так не супер наворочені. Але це якось пофігу, все-одно набагато надійніші за бездрайверки чи битледи. я рахував, по економіці віходить лише відсотків на 20-30 дорожче ніж битлед на ватт.
  14. GG19876

    Заміна агроперліта в ауті.

    ну, не зовсім з дна. Я сиплю на дно і в нижню половину горщика. Потім засипаю просто кокосом. А от те що липне - так, це проблемно.
  15. @pro100grow така ж параша як і всі бездрайверні. Ну може трішки краще ніж фіолетові говноледи і ті що люмінофором залиті. Рівень - битледу. У будь якому разі краще з чогось подібного - зібрати на кобах. https://www.sea.com.ua/ua/svetodiodnaya-produktsiya/svetodiodnye-matricy-luminus/?LedItemSearch[per_page]=15&LedItemSearch[in_stock]=0&LedItemSearch[in_stock]=1&LedItemSearch[remark]=&LedItemSearch[producer_id]=&LedItemSearch[name_foreign]=
×
×
  • Создать...