sim 404 Опубликовано: 20 декабря, 2023 Всім мирного неба! У ці не легкі часи вирішив поділитись насінням (під реп або фото звіт в темі) з свого асортименту, щоб не дублювати, залишаю посилання для вибору асортименту Нажміть на Насіння Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Відправка Новою поштою, За доставку оплачує отримувач при отриманні. 10шт загальних, (можливий вибір 1-3 сорти) в одні руки. Надаю перевагу для вирощування в індорі,та Бро які вже вели реп, аут також підходить, наближається )) Зареестрованим після відкриття теми не відправляю. До 10шт фемок додається 10шт регулярних авто афган куш або 10шт раннік мікс рег. 8 1 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Аспара 713 Опубликовано: 20 декабря, 2023 Приветствую Бро. У тебя есть "little Russian" а такого стрейна нет случайно "dead russian", с удовольствием бы поднял этот сорт ! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 404 Опубликовано: 20 декабря, 2023 1 година тому, Аспара сказав: Приветствую Бро. У тебя есть "little Russian" а такого стрейна нет случайно "dead russian", с удовольствием бы поднял этот сорт ! Привіт Бро! "dead russian" немаю таких. Із авто фем зараз добавляю оновлення на першу сторінку теми по продажах, також і на роздачу будуть Авто фем Pineapple Express Black Jack Cinderella Watermelon Zkittlez Banana SkyWolker Ice cool 3 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 404 Опубликовано: 11 января Аут наближається )), тому добавив, до 10шт фемок додається 10шт регулярних авто афган куш або 10шт раннік мікс рег, на вибір. 2 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
PitonChik 1 467 Опубликовано: 28 января Привіт Бро ! Для Аута можу взяти. Умови : Київська область, аут підконтрольний( на приватній діляні) . Автов саджу під десяток, фастов ще є місце. З мене детальний звіт. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 404 Опубликовано: 28 января . 1 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 404 Опубликовано: 29 января 12 години тому, PitonChik сказав: Привіт Бро ! Для Аута можу взяти. Умови : Київська область, аут підконтрольний( на приватній діляні) . Автов саджу під десяток, фастов ще є місце. З мене детальний звіт. Привіт Бро! Вибери 10шт з асортименту фемок, та які у придачу регуляри відправляти, авто афган куш або раннік рег мікс ? 1 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
PitonChik 1 467 Опубликовано: 1 февраля В 29.01.2024 в 09:21, sim сказал: Привіт Бро! Вибери 10шт з асортименту фемок, та які у придачу регуляри відправляти, авто афган куш або раннік рег мікс ? Ок , краще авто Авган. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 404 Опубликовано: 1 февраля 2 хвилини тому, PitonChik сказав: Ок , краще авто Авган. Ок Бро, вибери які фемки відправляти та в особисті повідомлення напиши. 2 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
PitonChik 1 467 Опубликовано: 4 февраля Дякую друже 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 404 Опубликовано: 6 февраля В 04.02.2024 в 13:17, PitonChik сказав: Дякую друже Привіт Бро! Чекаємо сезону і звіт 1 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
PitonChik 1 467 Опубликовано: 7 февраля 22 часа назад, sim сказал: Привіт Бро! Чекаємо сезону і звіт Вже скоро 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Bardak 2 Опубликовано: 7 февраля Трям Бро,Чи можливо на аут контрольований насіннячОк?! Я є також на олк. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 404 Опубликовано: 8 февраля 8 годин тому, Bardak сказав: Трям Бро,Чи можливо на аут контрольований насіннячОк?! Я є також на олк. Привіт Бро! Маяч у приватні. 1 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
mmaksiu 6 Опубликовано: 29 февраля Привіт, взяв би на підняття White Widow ауто фемінізовані. Гроу репорт буде. Кажуть що це сорт пушка 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 404 Опубликовано: 29 февраля 1 година тому, mmaksiu сказав: Привіт, взяв би на підняття White Widow ауто фемінізовані. Гроу репорт буде. Кажуть що це сорт пушка Ок Бро, відправлю, продегустуєш по харву. 1 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Trueaccout 84 Опубликовано: 29 февраля Хай бро. Якщо є взяв би фотоперіода під репорт в аут. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sin 541 Опубликовано: 3 марта Привіт друже якщо щє в наявності насіння для ауту з задоволенням проведу репорт по скритому Грову!!!. Я б міг і в ін дорі, но поки бокс і шафа зайняті,а так я дуже люблю ростить цю неймовірну рослину,вона дуже і лікувальна,і седативна,і натхнення додає та скільки всього можливо з неї приготувати та й побудувати теж,да й одягалися раніше лише вці тканини... Якщо ще можливо дайте знати я дам данні якщо потрібно буде. Гарних всім врожаїв та безпечного неба над головою... 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 404 Опубликовано: 4 марта В 29.02.2024 в 19:59, Trueaccout сказав: Хай бро. Якщо є взяв би фотоперіода під репорт в аут. Привіт Бро! Маяч у приватні. 2 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 404 Опубликовано: 4 марта 20 годин тому, Sin сказав: Привіт друже якщо щє в наявності насіння для ауту з задоволенням проведу репорт по скритому Грову!!!. Я б міг і в ін дорі, но поки бокс і шафа зайняті,а так я дуже люблю ростить цю неймовірну рослину,вона дуже і лікувальна,і седативна,і натхнення додає та скільки всього можливо з неї приготувати та й побудувати теж,да й одягалися раніше лише вці тканини... Якщо ще можливо дайте знати я дам данні якщо потрібно буде. Гарних всім врожаїв та безпечного неба над головою... Привіт Бро! Вибирай у темі по продажах сорти яких бажаєш, та скидай у приватні інфу. 2 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Griffin 46 Опубликовано: 5 марта Йо Бро, якщо ще актуально, взяв би для індора. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 404 Опубликовано: 6 марта 11 година тому, Griffin сказав: Йо Бро, якщо ще актуально, взяв би для індора. Привіт Бро! Так, все актуально, вибирай що відправляти та в приватні скидай. 1 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kostia 28 326 Опубликовано: 6 марта пацаны у бро проблемы со входом на форум ,пока всё порешаем ищите его в телеге ,в теме о продаже ниже ассортимента есть его телега,кто не получил ттн тоже в телегу заходим не стесняемся 1 не барыжу ,по почте не отсылаю))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sin 541 Опубликовано: 7 марта А як там знайти?,підкажіть розділ будь ласка де шукати,бо я не можу щось там нічого знайти. Дякую Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Барт 237 Опубликовано: 7 марта 1 час назад, Sin сказал: А як там знайти?,підкажіть розділ будь ласка де шукати,бо я не можу щось там нічого знайти. Дякую Ти це шукаеш? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас