PitonChik 1 467 Опубликовано: 4 октября 1 час назад, sim сказал: Бро, звичайно що у ауті світла достатньо і перепадів (відключення) немає, я про отримання насіння, коли для повноцінного прояву авто потрібно від 16 дня, яких не було при отриманні із за відключення, хоча колись давно я пробував автіки на цвіті переводити у режим 12-12 і все було норма з насінням. У мене ще трошки залишилось цих авто афган(?), будемо живі-здорові звертайся з нового року, відправлю тобі ще їх, також і раннік мікс у придачу для порівняння. Дяую друже ! Дай боже щоб ця срака скінчилась ! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 404 Опубликовано: 4 октября (изменено) 11 часов назад, X720 сказал: Бро, тиждень тому зрізав верх афган куш. Знаєш, може навіть і на краще що ген автівка не проявився, вийшло більше) Можливо випадковості не випадкові, хз як цей всесвіт крутиться ). 11 часов назад, X720 сказал: Є багатенько насіння, але то я сам проїбався, пізно мужика викорчував. На наступний аут кудись закинеш в глушину якусь щоб не паритись,тай буде щось на подиміти ), якщо дичкою не опилились, але не факт що і хтось також норма реги посадив недалеко і з них опилення пішло. 11 часов назад, X720 сказал: Дякую бро за підгон насіння. Дякую за тест Бро. Звертайся по бажанні з нового року, підкину регулярів ще. Изменено 4 октября пользователем sim 1 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Caktus 448 Опубликовано: 6 октября Вітаю чи можна отримати насіння авто ,під фото звіт? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 404 Опубликовано: 6 октября 26 минут назад, Caktus сказал: Вітаю чи можна отримати насіння авто ,під фото звіт? Привіт Бро! Наразі роздача призупинена. Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Caktus 448 Опубликовано: 6 октября 1 час назад, sim сказал: Привіт Бро! Наразі роздача призупинена. Зрозумів, дякую. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас