Dunulbul 1 073 Опубликовано: 20 февраля, 2024 20.02.24 44ДВК і 7 цвітіння 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 349 Опубликовано: 20 февраля, 2024 дрімучий ліс дефоліація буде ? не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
slimmy 398 Опубликовано: 20 февраля, 2024 31 минуту назад, BlueberryMuffin сказал: дрімучий ліс дефоліація буде ? Бро він робив вже, цеж аатик тут пом'якше треба https://jahforum.net/topic/84196-vsyo-prosto-po-byudzhetu-byudzhetu-takoy-sebe-bomzh-grov-fotik-pervyy-raz/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 20 февраля, 2024 3 години тому, BlueberryMuffin сказав: дрімучий ліс дефоліація буде ? Так бро, думаю ще з тиждень почекати (читав на американських ресурсах що можна другу робить на 2 неділі цвітіння) 2 години тому, slimmy сказав: Бро він робив вже, цеж аатик тут пом'якше треба Бро та я то зробив, але ще треба, там шш всі в листях, буду ще різати через тиждень Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 349 Опубликовано: 20 февраля, 2024 4 часа назад, slimmy сказал: Бро він робив вже, цеж аатик тут пом'якше треба я автіки на 50й день під ноль хуяру 1 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
andriyko 461 Опубликовано: 20 февраля, 2024 2 години тому, Dunulbul сказав: там шш всі в листях, буду ще різати через тиждень дивись бо коли ріжеш великі починають багато малого листя вилазити з шш, ще не зручніше буде Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 20 февраля, 2024 3 години тому, andriyko сказав: дивись бо коли ріжеш великі починають багато малого листя вилазити з шш, ще не зручніше буде Думаю від генетики залежить Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 2 224 Опубликовано: 20 февраля, 2024 читаю твій реп і понімаю шо мені може в тупу порвать мою халабуду🥹Завтра висадка в кокос ще 2 автів,буду нещадно гнути. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 21 февраля, 2024 Що не кажіть а Airpot це вещь. Побачив що горять верха, дуже близько доросла до лампи, гнуть вже нікуди, лампу підняв сьогодні на 5 см вище і це вже потолок, а потім я вспомнив шо аірпот не повний забивав його кокосом чуть більше половини, тому прийшла гарна ідея - розкрив аірпот і кущ поставив на дно, виграв цим самим 10см відстані Ну і сахарок вже почав посипати листя і шш 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 21 февраля, 2024 Безтрабловим цей гров я не назву, але для мене це все в першу чергу досвід Спочатку деф кальцію, потім інтенсивне зростання та камасутра з вигинаннями, тепер легкий світловий опік (пожовтіня листя верхніх шш ті що були близькими до лампи) Але нічого, досвід він такий) 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 24 февраля, 2024 48 ДВК 11 Цвітіння 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 349 Опубликовано: 24 февраля, 2024 1 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 27 февраля, 2024 27.02.24 51ДВК і 14 Цвітіння Всім привіт брази Кожен день поливаю по 800-900ппм GHE Bloom, GHE Bloom booster, дренаж сьогодні показав 6.3pH та 1400ппм, тому зробив промивку кліном для профілактики. Кінчик листа горить, але я не парюсь, вже було таке в прошлому грові і все добре, якось воно якщо бачиш що шш ростуть то і на листя пох, вхід і вихід міряю і достатньо) Усім м'яких покурів і максимально розслабленого робочого тижня) P.S. нормально так трихоми розкидає, фото не сильно детально показує, в реальному часі краще виглядає, на вигляд як снігом запорошило, ням ням 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 2 марта, 2024 02.03.24 55 від каски і 18 цвітіння Явно дознув куща, бо кінчики погоріли. В цілому наче нормально, на листя вже забив чисто даю кожен день компот по 3л а міцність підганяю так щоб в дренажі було+- 1000ppm ну і пш контролю. 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 349 Опубликовано: 2 марта, 2024 заєбумба 2 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 2 марта, 2024 1 хвилину тому, BlueberryMuffin сказав: заєбумба Дякую бро) сатіва капризна, перед цим піднімав індичку було пофіг їй, а тут реверанси с самого початку, ну нічого, до харву доїду думаю і так, в планах тримати її прямо до побєдного і не спішить з харвом Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 349 Опубликовано: 2 марта, 2024 Только что, Dunulbul сказал: Дякую бро) сатіва капризна, перед цим піднімав індичку було пофіг їй, а тут реверанси с самого початку, ну нічого, до харву доїду думаю і так, в планах тримати її прямо до побєдного і не спішить з харвом зараз гровлю індюху перед цим гровив сатівку, тож я тебе розумію бро 2 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 867 Опубликовано: 2 марта, 2024 Сатива она меньше кушает бро... скинь до 750ппм 2 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 2 марта, 2024 16 хвилин тому, MrHaze сказав: Сатива она меньше кушает бро... скинь до 750ппм Ок, скину попробую завтра спасибо бро 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
slimmy 398 Опубликовано: 2 марта, 2024 59 минут назад, Dunulbul сказал: 02.03.24 55 від каски і 18 цвітіння Явно дознув куща, бо кінчики погоріли. В цілому наче нормально, на листя вже забив чисто даю кожен день компот по 3л а міцність підганяю так щоб в дренажі було+- 1000ppm ну і пш контролю. Чому рішил наискосок сфоткать, майже очі поламав))) 1 https://jahforum.net/topic/84196-vsyo-prosto-po-byudzhetu-byudzhetu-takoy-sebe-bomzh-grov-fotik-pervyy-raz/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 2 марта, 2024 5 хвилин тому, slimmy сказав: Чому рішил наискосок сфоткать, майже очі поламав))) Шоб вся ширина влізла 1 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 5 марта, 2024 05.03.24 Всім привіт друзі 21 день цвітіння. Полив кожен день. 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 11 марта, 2024 11.03.24 27 день цвітіння Та шо, попалив куща нормально так своїми 1000ппм, жре вона менше ніж індіка, так як низи листя порізав то не зміг завчасно побачити коли вони жовтіють через передоз, побачив вже коли верхні листя жовтіти почали, ппм то я знизив але стрес у неї явно є, ну а що поробиш, буду всеодно тримати її, що наросте то і буде, в слідуючий гров буду вже знати 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 19 марта, 2024 19.03.24 Всім привіт друзі 35 днів цвітіння Зараз даю удобри раз в 4 дні, раста їсть мало після передозування удобрами. Вже пробував нижню гілочку. Сушив 4 дні, шишка реально дуже пахне цедрою 🍋. Шш дуже тугенькі, начебто все добре. А пре години 3, я вже задоволений 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 578 Опубликовано: 19 марта, 2024 37 минут назад, Dunulbul сказал: Сушив 4 дні, шишка реально дуже пахне цедрою 🍋. Вітаю! Аромат супутній назві сорту) Та це після сушки, а як сам кущ? Сильний штин від неї взагалі чи ні? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения