Dunulbul 1 073 Опубликовано: 20 марта, 2024 8 годин тому, Louvre сказав: Вітаю! Аромат супутній назві сорту) Та це після сушки, а як сам кущ? Сильний штин від неї взагалі чи ні? Штин дуже сильний, вугільний фільтр ледве справляється та видає не чисте повітря а якийсь кислуватий аромат. Якщо відкрити бокс то в ніс б'є як кувалдою 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 578 Опубликовано: 20 марта, 2024 5 часов назад, Dunulbul сказал: Штин дуже сильний. Якщо відкрити бокс то в ніс б'є як кувалдою Дякую) Приблизно так собі і думав. Але, як кажуть тут на форумі: якщо слабо штиняє то не дуже вставляє. Тож можна трохи ще терпени потерпіти, аби тільки врожай був вражаючий! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 22 марта, 2024 75 днів від каски, сьогодні перевів на ріпен. Думаю днів 10 ріпену, потім вода ще днів 5 і харв 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 25 марта, 2024 В 20.03.2024 в 12:19, Louvre сказав: Дякую) Приблизно так собі і думав. Але, як кажуть тут на форумі: якщо слабо штиняє то не дуже вставляє. Тож можна трохи ще терпени потерпіти, аби тільки врожай був вражаючий! Ні, на рахунок запаху не існує такої закономірності, мій минулий гров індіка була майже без запаху але валила дуже сильно) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 578 Опубликовано: 25 марта, 2024 6 минут назад, Dunulbul сказал: Ні, на рахунок запаху не існує такої закономірності, мій минулий гров індіка була майже без запаху але валила дуже сильно) Ну, то може так жартують. У будь-якому випадку бажаю врожаю на 420г та ще один зверху!) А що за індіка була в минулому грові, яка повна назва? Бо саме зараз думаю підняти auto nothern lights. При виборі враховував саме низький запах на цвітінні. Та останнім часом натрапив на відгуки, що не такий вже й слабкий запах у автоквітучого NL, тож трохи засмутився( В минулому році вирощував фотоперіод нозен лайтс, так він взагалі майже не тхнув. Чи у автоквітучих усе навпаки і якщо пишуть про слабкий запах то це не факт, що буде саме так? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
andriyko 461 Опубликовано: 25 марта, 2024 1 година тому, Dunulbul сказав: Ні, на рахунок запаху не існує такої закономірності, мій минулий гров індіка була майже без запаху але валила дуже сильно) Я читав колись що існує закономірність між кількістю ТГК і кількістю терпенів, чим більше одного тим менше іншого. Терпени якраз за багатий насичений запах відповідають, типу там нотки лимону, м'яти, полуниці і тд. Але з іншого боку одне помітив, якщо пахне прям ніби гівном, знаєш, прям шмаль конкретна така, то це лють по ефекту 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 25 марта, 2024 29 хвилин тому, andriyko сказав: Я читав колись що існує закономірність між кількістю ТГК і кількістю терпенів, чим більше одного тим менше іншого. Терпени якраз за багатий насичений запах відповідають, типу там нотки лимону, м'яти, полуниці і тд. Але з іншого боку одне помітив, якщо пахне прям ніби гівном, знаєш, прям шмаль конкретна така, то це лють по ефекту Не знаю, зараз auto Lemon kix 🍋має дуже сильно насичений смак і валить добряче, так якщо по твоїй логікі то щось одне повинно бути, а тут і запах і вале ..а минулий гров запаху майже не було але валила теж, ніякої закономірності як на мене 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
andriyko 461 Опубликовано: 25 марта, 2024 51 хвилину тому, Dunulbul сказав: по твоїй логікі Це те що я читав) якщо потрібно знайду посилання на статтю, там інгліш 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 26 марта, 2024 18 годин тому, Louvre сказав: що за індіка була в минулому грові https://jahforum.net/topic/83624-moy-pervyy-opyt-grova-v-bokse/ 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 578 Опубликовано: 26 марта, 2024 54 минуты назад, Dunulbul сказал: https://jahforum.net/topic/83624-moy-pervyy-opyt-grova-v-bokse/ Дякую! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 26 марта, 2024 26.03 79 днів, 4 дні ріпену 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 26 марта, 2024 2 хвилини тому, VladIsLove сказав: То ли это мне не такой какой-то lemon kix давали бонусом с weedseeds, потому что у меня на таких сроках он уже был разноцветным (тёмно-коричнево-фиолетовый), сами цветы. В любом случае очень зачётно выглядит, бро)) много белых стигм, походу ещё стоять можно ему дней 20 наверное) Ну еще 10 дней рипена и промывка так что+- так и будет, но эффектом я уже доволен на 110% 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 349 Опубликовано: 26 марта, 2024 1 час назад, Dunulbul сказал: 26.03 79 днів, 4 дні ріпену норм педалі 1 1 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 31 марта, 2024 Привіт хлопці, так як російські підари в останні тижні планомірно знищують енергетику, я вирішив захарвить трохи раніше ніж планував, бо її ще треба сушити а отже треба щоб працювала витяжка і вентилятор, якщо через тиждень або раніше світло пропаде я піймаю плісняву. Також вже знімав пробу і ефект мене вразив, думаю після пролічки буде взагалі топ. Тому сьогодні захарвив на 84 дні, після сушки та зважування ще відпишусь VID_20240331_223143.mp4 11 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 865 Опубликовано: 1 апреля, 2024 Поздравляю с харвом браза 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 1 апреля, 2024 7 хвилин тому, MrHaze сказав: Поздравляю с харвом браза Дякую друже 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 3 апреля, 2024 Всім привіт брази Мій гров підійшов логічного кінця. Кущик висох, пройшов трім шишок і фасування по банкам. В результаті вийшло 195грам сухого матеріалу, цукрове листя я не рахую, його я обрізав. Розфасовано в 4 банки по 1730мл і відправлено на пролічку в темне місце, одна банка пішла в холодильник, хочу спробувати також пролічку холодом) в кожну банку кинув пакетик Integra Boost 62%. Після пролічки зроблю тріп репорт. Окремо дякую всім хто читав та допомагав мені. Результат не ахті, але з урахуванням того що вона в мене пізнала багато стресу я думаю нормально, в любому випадку 190 якісного шишла тепер маю, мені вистачить надовго. До зустрічі в тріп репорті) 10 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 3 апреля, 2024 Дивлюся на фото банки якісь маленькі здаються 😂 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 865 Опубликовано: 3 апреля, 2024 Отличный результат братка 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 3 апреля, 2024 Тільки що, MrHaze сказав: Отличный результат братка Та такое, можно было лучше. Но из расчета грамм на ватт то отлично) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 578 Опубликовано: 3 апреля, 2024 4 минуты назад, Dunulbul сказал: Дивлюся на фото банки якісь маленькі здаються 😂 Вітаю з харвом! Мені б такої маленької на півроку вистачило) 1 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 3 апреля, 2024 Тільки що, Louvre сказав: Вітаю з харвом! Мені б такої маленької на півроку вистачило) Друзі допоможуть швидко з баночками попрощатися 😂 2 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 349 Опубликовано: 3 апреля, 2024 9 минут назад, Dunulbul сказал: Друзі допоможуть швидко з баночками попрощатися 😂 да , чаєчка тут , чаєчка там 3 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 073 Опубликовано: 3 апреля, 2024 6 хвилин тому, BlueberryMuffin сказав: да , чаєчка тут , чаєчка там Та це точно 😂 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 349 Опубликовано: 3 апреля, 2024 1 минуту назад, Dunulbul сказал: Та це точно 😂 мені знайомий цей біль не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения