Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

В 13.06.2024 в 19:23, Maui сказал:

Молодець, чесно, це ж теж результат, з твоїм малим толером, якщо на одного, 1 г це +- 150 суток гарного настрою, а якщо тільки ввечері то це на рік майже, але ти добра людина, тому будеш пригощати, тому закидуй ще одну ) гарного настрою і великих рослин, експериментуй, воно того варте )

Та я б залюбки ще одну почав, на черзі як раз ще одна класика була - фотік White Widow від Green House. Але через підарів не погровити :bayan:

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
10 часов назад, DumbassEast сказал:

Та я б залюбки ще одну почав, на черзі як раз ще одна класика була - фотік White Widow від Green House. Але через підарів не погровити :bayan:

Та да з цим відключенням світла, є тільки варіант якийсь дешевий автік на балконі, індику щоб встигла 😉

Поділитися повідомленням

• 3 weeks later...

Прийшов час зробити тріп репорт МОЇХ шишек :rasta_laugh:

Майже місяць маринувались шишки у банці. На пробу обирав не самі верха, поки що шкодую чіпати таку красоту)

Палю через бонг, без перкулятора, але додаю у воду лід.

Взяв рандомну маленьку шишечку, розмолотив у гріндері. Зробив маленький напас. Горло не дере взагалі, але все одно по легеням б'є, навіть після лікування. Я спеціально взяв маленький напас, щоб за пару разів потягнути та відчути смак. Смак приємний, навіть присмак солодкого залишається)

Але смак та як палиться то фігня. Від того що б'є по легеням, трошки покашляв і мене сука роз'єбало! Через хвилин 15 я міг піти "відпочивати", але зібравши всю свою волю, я витримав першу хвилю) На скільки довго тримає не скажу, бо я зазвичай хапаю вечором, години 3-4 тріпую та спати.

Реально, я задоволенний СВОЇМ врожаєм) З моїм маленьким толером реально бімба.

Також зі стеблів, а точніше з кори звив конопляний канатик, та пропитав віском. Вийшов такий собі фітіль, для того щоб прикурювати стаф. Температура горіння менше за запальничку, та спалюється не газ, менш шкідливишій конопляний канатик) На справді то не прям важливо, мені просто було цікаво щось "зкрафтити". Фоток не робив, але вийшло дуже так грубо)

Прошу закрити репорт @kostia.

Усім ровного грову та мирного неба! :flagdja:

• Like +1 6

Поділитися повідомленням

@DumbassEast не могу бро,я уже не админ ,пидары сломали как сайт так админов всех и убрали.

не барыжу ,по почте не отсылаю)))

Поділитися повідомленням

Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!

Зарегистрировать обліковий запис

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...