Перейти к публикации
  • 0

Пш метр який купити?

Вопрос

Добрий день, хочу  зробити собі подарунок купити пш метр нормальний, хочу літом на дачі у відра автіки засадить + зараз під світло треба, короче говоря може кто підскаже який пш метр взять ...бюджет 3000 грн

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0

@Warming я збераюсь на цій неділі  автіки саджать під днат 400 w +досвет есл 150 ват, могу бахнуть репорт и ти мені разповіси як годувати правильно))) ТДС метр у мене е....

Поделиться сообщением

• 0

@Kroonik лучший пш метр который я видел был у флорагровинг, за полтора года даже калибровка не сбилась, я и не знал что так бывает )))

Українська Конопляна Асоціація (УКА) приєднуємось... https://uacanas.com  :  https://t.me/uacanas

Поделиться сообщением

• 0
14 години тому, Kroonik сказав:

так, хочу потренуватися, я інвалід, час в мене є......

ти звернувся за порадою до колективного розуму. колективний розум тобі каже - не займайся дурнею - купи рідкий рн та насолоджуйся життям. приготував відро розчину - поміряв, зкорегував рн - підлив город.

хулі не ясно?:smile:(с) Л. Подеревлянський

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
1 час назад, jumbojet сказал:

хулі не ясно?:smile:(с) Л. Подеревлянський

Мій улюблений поєт )))) 

1 час назад, jumbojet сказал:

ти звернувся за порадою до колективного розуму. колективний розум тобі каже - не займайся дурнею - купи рідкий рн та насолоджуйся життям. приготував відро розчину - поміряв, зкорегував рн - підлив город.

Пойняв !!!!!!!!! 

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0
17 часов назад, Kroonik сказал:

не розумію як це можна....вода дощова  7+ пш, ппм 30 а треба робити 6.5, +як удобри добавляєш пш падає до 5 пш, треба цого піднімати,.....або я щось не так розумію???

Існує метод по якому чим менше використовуєш вимірювальні пристрої, тим більше усі компоненти відповідають нормі. В дикому ауті набираю воду з невеликого ставка, який в спеку перенасичений мікро та макроорганізмами, цвіллю, намулом, якимись різнокольоровими розводами та іншими невідомими домішками, додаю в ту воду удобри на око і жодного разу не виникало думки перевірити який же там рн. Так само і з відстояною кранухою або дощовою. Керуюся лиш одним правилом: на стадії пророщування використовую перевірений субстрат і чисту воду. Буває навіть купляю магазинну негазовану питну для цього або в кипячену крануху додаю перекис. Коли рослина показала ріст - перехожу на стандартний догляд.

16 часов назад, Kroonik сказал:

останні 2 роки я піднімав розсаду на Щедрій землі, а перед цим брав Флора Лімон+Роза... 2 роки все було гаразд... а потім якийсь рік я взяв землю і перестало рости. На другий рік взяв Щедру Землю і всі до однієї семки вилізли. Цього року узяв туж саму землю усі автіки що брав і садив пропали

Це якийсь ребус :rasta_biggrin:

16 часов назад, Kroonik сказал:

Цого року не знаю яку землю брать

Походу якщо минулого і позаминулого року була Щедра, то тепер черга Флори? Вгадав? :rasta_biggrin: Бро, ти сам давно повинен був визначити яка земля тобі більше підходить і яку брати. 7 років грову це більш ніж достатній термін для засвоєння основних принципів вирощування. Бери ту землю, на якій в тебе менше траблів, це ж очевидно

це даже не під лампою я іх піднімав під сонцем

Ну проблема і від сонця могла бути, в пластиковій банці з вологим субстратом буває така сауна утворюється, що паросток вмирає миттєво

Одні кажуть вікинь прибори, другі кажуть купи прибори

Для індору кажуть купи, для ауту кажуть не купляй. За ті гроші краще землі толкової пошукати і буде кайф, або сємок жирних. Я беру на пророщування землю з магазину, а в лунку замішую магазинну з аутною 50/50. Це стосується і відер також. Якщо є ТДС метр, на своїй воді розведи удобри до потрібного ппм і замішуй далі в тій пропорції на око. На землі ти пш не вирівняєш все одно, а росте воно і без контролю цього показника непогано

Ну і може спробуй інші сємки для чистоти експерименту ) Свіжачок якийсь... :peace:

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0
19 часов назад, Warming сказал:

Для індору кажуть купи, для ауту кажуть не купляй.

верные наблюдения поколений грова,:flagdja: на улице даже промывать не стоит. типа как кормят в домашних, один через два или как там еще, у меня пара сезонов на улице, первый сезон чередовал с водой. потом увидел мнение что это хрень. и на сл цикл без пш и пролива водой гровил, результат мне понравился, так же прочитал что пш менять на улице даже вредно для корней. там должен образоваться свой симбиоз, а кислота нарушает его...в прошлом сезоне попробовал и реально не было никаких траблов. из опыта понял, что на улице это все лишак, пш и чередование с водой.
но земелька конечно покупная, брал землю https://leto.ua/ua/product/substrat_domoflor_miks_4_250l
мешал с перлитом и вермиком, только с фракцией погадал, слишком мелкую взял, но все выросло всеравно, цена за 250 литров думаю отличная...

Поделиться сообщением

• 0

кто будет заказывать землю, берите Субстрат Домофлор Мікс 30, 250л, там фракция 0/30мм
 https://leto.ua/ua/product/substrat_domoflor_miks_30_250l
а то что меньше для рассады  норм. 
Субстрат Домофлор Мікс 4, 250л
https://leto.ua/ua/product/substrat_domoflor_miks_4_250l

Поделиться сообщением

• 0

Мне одному жидкий пш тест не зашел от слова абсолютно.  Ни туды с ним ни сюды.  Я просто желтые пш метры последней ревизии покупаю. Дешево и сердито.  Часто приходится мерять питьевую воду, по сему капать туда  красители не совсем камильфо.

1747724098__1.gif.c92846b2f84aa19722026237ba305299.gif  click to-> 1451163337_punchautopngtxt.png.c6ac8feb97b43b26d186d8a96fe3cd46.png click to-> galery.png.496deca43d89f66db2f440504f907d7b.png

Поделиться сообщением

• 0
4 часа назад, ХаПаZz сказал:

Мне одному жидкий пш тест не зашел от слова абсолютно.  Ни туды с ним ни сюды.  Я просто желтые пш метры последней ревизии покупаю. Дешево и сердито.  Часто приходится мерять питьевую воду, по сему капать туда  красители не совсем камильфо.

по этой теме я не сказал бы:smile:

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...