Перейти к публикации

Допоможіть вирішити проблему з Blueberry Auto Feminized

Рекомендованные сообщения

Всім привіт!
Мій перший гров, вирішив взяти саме цей сорт для індора бо відносно слабкопахнучий, доволі швидко росте, і як я читав - невибагливий.
Зараз рослинкам вже 31 і 29 днів (так, виглядають вони слабовато для свого віку, я начитався репортів де в 30 днів вже кущі що збирати пора, але мені хоч би трохи виростити).
При тому що рослина, якій 31 день виглядала краще, на ній більше суцвіть і взагалі я на неї основну ставку і робив, бо друга растіха яка молодше в один момент ніби зупинилась в розвитку (мені здалось шо то був перелив, хоча лив небагато).
З приводу того, шо юзаю для вирощування:

• Лампа в мене ось така - https://prom.ua/ua/p1752391793-led-fitosvitilnik-quantum.html
  • Гроубокс 60х60х140
  • Поливаю водичкою з осмосу, заміряв ппм - 60
  • Недавно ще додав вентилятор для обдуву (обдуваю буквально годинки по 2 в день, в рандомний час)
  • Само собою, витяжний вентилятор+фільтр

Грунт:
Субстрат універсальний + Кокос + вермикуліт та пермикуліт (по пропорціях все ок, тут на форумів кілька днів читав).

По удобрах, на 15 день від каски першої растіхи зверху насипав біогумусу обом в горшки, трішки розмішав з грунтом і полив то все водою.
Оскільки вже мабуть понад тиждень як почали формуватись суцвіття на першій растішці, позавчора я вирішив додати біогумусу на цвітіння, і от зараз не знаю чи рішення було вірним (біогумусу додав обом, просто тій шо росте неактивно дав десь вдвічі менше).
Все росло +- ок, друга растіха трохи відставала як я і писав, і зараз вона відстає ніби не на 2 дні, а на добрий тиждень по розвитку. Не така висока, хоча листя більше і кучніше, суцвіття тільки починають рости, в той час як перша вже буйно росте.
Тому було прийнято прямо сьогодні вранці бахнути 0.1-0.3г корневину на 100г води і полити, думаю шо в неї можливо з коренем не дуже ситуація, якщо вона так мало п'є.

Так от сьогодні коли це робив, помітив не дуже хорошу картину, при чому на обох рослинах, фото зараз надаю.
Перші 6 фоток, це та растішка котра росте активніше, така фігня з'явилась тільки сьогодні, вчора займався LST і розтягував її, такого точно не було б. Листки почали жовтіти десь дні 2-3 тому, на 6 фотографії підкреслив шо вони набагто жовтіші за інші.
І крім того з'явились якісь дивні плями, почитав шо це може бути нестача магнію та кальцію, але важко точно визначити, тому сюди і пишу(

По молодшій растішці фотки починаючи з 7.
Там ситуація не така, листя не жовтіє, але появились чорні плямки на листках чи темно зелені, а також жовтуваті вкраплення.
Допоможіть розібратись шо з ними не так, гайз!
Бо вже дуже багато ресурсу та часу вклав в це все, неохота все втратити :(

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

21.jpg

22.jpg

23.jpg

Изменено пользователем StarterPack

Поделиться сообщением

Начнем с главного, Бро ты в курсе что твои крохотулички уже зацвели в полный рост ?:yes:

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас

Чат Джа

Чат Джа

• Выберите файлы...
      или переместите ваши файлы сюда
      Разрешённые типы файлов: jpg, jpeg, jpe, png, gif, webp, mp3, wav, mp4 · Максимальный размер файла 3MB
      Вы можете загрузить только 1 файл
    • Создать...