Перейти к публикации

Squirt Auto Fem - Humboldt Seed| Indoor | 100x100x200 | 250W LED | Advanced Nutrients | Coco

Рекомендованные сообщения

32 ДВК.
Photoroom_20240417_172727.thumb.jpeg.1ce99abdb0e8eec034b55ac8abb10a58.jpeg

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Все ж таки отримує опіки растіха якщо оприскувати без виключення світла.
30-35 см до світла і там жарить по Ватт метру 272W (2,89 мкмоль/Дж).

Варто зауважити що таких явних місці ну 2-3% від загальної растіхи, а з другої сторони (де зад під час обприскування ) взагалі таких дефектів не залишається.

Вроді невелика втрата щоб не бавитись з виключенням світла (особливо якщо фотік) і обприскувати в день. Чи ні?:hm:

IMG_0202.thumb.jpeg.fc3adc2d25b78f9c61e6ef8ab5e4860c.jpeg

Показать содержимое

Поделиться сообщением

ну помимо самой воды под лампой, ожоги могут быть от концентрации того чем брызгаешь.

Ну и да. зачем же при свете??  

На любой упаковке удобрений для внекорневой подкормки сказано - Обрабатывать в сухую безветренную погоду. ВЕЧЕРОМ.
Тоесть когда нет источника света.

Обрабатывай за минуту до выключения света или за 30-60 минут до включения. Как и должно быть.

• Like +1 1

:flagdja:

Мои репорты - клац  👀

Поделиться сообщением

Растіха далеко. Я не буваю біля неї перед виключенням світла, і так налаштувати не вдасться. Тому попшикав і побіг) Добре що так виходить)

Можна в теорії таймер на включення поставити. Але як тоді з фотіком? Щоб підсохнути треба 20-30 хв (заміряв час при різній інтенсивності обприскування), фотік таке не оцінить:rasta_sad:

І хіба так жалко ті 2-3%? Хіба растіха це відчуває сильно і стресує? Чи таки більше користі хоча б таких обприскуваннь?

Поделиться сообщением

В 17.04.2024 в 15:26, kotoamatsukami сказал:

Растіха далеко. Я не буваю біля неї перед виключенням світла, і так налаштувати не вдасться. Тому попшикав і побіг) Добре що так виходить)

Можна в теорії таймер на включення поставити. Але як тоді з фотіком? Щоб підсохнути треба 20-30 хв (заміряв час при різній інтенсивності обприскування), фотік таке не оцінить:rasta_sad:

І хіба так жалко ті 2-3%? Хіба растіха це відчуває сильно і стресує? Чи таки більше користі хоча б таких обприскуваннь?

Показать больше  

тогда исключай оприскивания. Шо тут думать) 

Если тебе паяльником кожу прижигать) ты вроде тоже не помрешь, и заживать будет...
Но будет ли тебе от этого польза? )  

Мои репорты - клац  👀

Поделиться сообщением

В 17.04.2024 в 15:51, boyarskiy сказал:

тогда исключай оприскивания. Шо тут думать) 

Показать больше  

Так радикально:bayan:

В 17.04.2024 в 15:51, boyarskiy сказал:

Если тебе паяльником кожу прижигать) ты вроде тоже не помрешь, и заживать будет...
Но будет ли тебе от этого польза? )  

Показать больше  

От хто зна що саме так порівнюється…
Сама раста здорова і гарно виглядає і от цвісти починає, вроді їй ок

Подумаю за таймер…

Поделиться сообщением

Ждем тему - Погорели все листья)) шо делать? )

Вобщем если все равно будешь делать по своему, то или димируй свет на минимум, или выключай таймером, но что б при этом  был другой источник света. ( пасмурная погода)

не надо дрочить расту темнотой. Толку от твоих оприскиваний будет ноль) Имхо
В целом.. я тебя понимаю.. ты хочешь как лучше, но .. сам думаю знаешь продолжение ) 

• Like +1 2

Мои репорты - клац  👀

Поделиться сообщением

В 17.04.2024 в 16:06, boyarskiy сказал:

то или димируй свет на минимум,

Показать больше  

Це цікаво, вчіпити серво з таймером щоб протягом 40хв з 10% до 100% вертав. Треба буде тестити)

В 17.04.2024 в 16:06, boyarskiy сказал:

Ждем тему - Погорели все листья)) шо делать? )

Показать больше  

Звісно катувати її не хочу, але ьез прикормки по листу жалко лишати. Не доведу до такого щоб погоріла вся. Та і скільки ще тих обробок. Скоро вже цвітіння піде і тоді обробляти вже не буду по шишках.

Поделиться сообщением

В 17.04.2024 в 17:45, kotoamatsukami сказал:

Та і скільки ще тих обробок. Скоро вже цвітіння піде і тоді обробляти вже не буду по шишках.

Показать больше  

а раз так, то и ебаться не за чем)) согласись) 

В 17.04.2024 в 17:45, kotoamatsukami сказал:

Це цікаво, вчіпити серво з таймером щоб протягом 40хв з 10% до 100% вертав. Треба буде тестити)

Показать больше  

я не совсем это имел ввиду) хотя это как вариант. Но сложно
Проще вайфай диммер прикрутить. Если шаришь в электронике.

• Like +1 1

Мои репорты - клац  👀

Поделиться сообщением

Не знаю, я теперішній цикл і вдень і в ніч обприскував і все окей було, взагалі жоден лист не підгорів, світла теж 250 ват, правда побутові ледки. Може компот ядрьоний ллєш

• Like +1 1

Поделиться сообщением

В 17.04.2024 в 18:54, andriyko сказал:

Може компот ядрьоний ллєш

Показать больше  

З компотом наче ок, в кінці тижня скину таблицю як вона їсть і будуть фото) Не горить вона капітально:rasta_peace: напевно:rasta_laugh:

Поделиться сообщением

В 17.04.2024 в 18:09, boyarskiy сказал:

а раз так, то и ебаться не за чем)) согласись) 

Показать больше  

Для майбутніх раст)

В 17.04.2024 в 18:09, boyarskiy сказал:

Проще вайфай диммер прикрутить. Если шаришь в электронике.

Показать больше  

Тут дімер йде з самого драйвера. Рідний на потенціометрі. Та і корпус ковиряти не хочеться.

Загалом я давно думав про систему "Sun rise / sun down" щоб імітувати захід і всхід сонця. Також є UV канал і він також з дімером і було б круто зробити плавний up/down. Тому ідея з серво має мульти призначення.

Я не знайшов інфи де прям провіряли чи це дійсно дає ефект. З тим sun rise/down.

Плюс ще з Far Red треба розібратись. Комбінувати з sun rise/down.

Лампа на виріст так сказати) Поки набираюсь досвіду на простому сетапі.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

35 ДВК.

IMG_0240.thumb.jpeg.b916078a6f8ef3006b07d65b1a18c4ed.jpegIMG_0241.thumb.jpeg.b34656eb34568730ebc7a25045050a19.jpegIMG_0242.thumb.jpeg.00c7b520ee4859c07caba746394aaa0f.jpeg

IMG_0246.thumb.jpeg.d9415e3f417a82061d17b1dbe318d1c8.jpeg

Тиждень пролетів скоро. Цього тижня таки більше листів погоріло. Попробую без обприскування цей тиждень і подивлюсь на результат по листах. По дренажу наче все ок, сьогодні різниця входу/виходу +82 pmm, що наче ок. Думаю таки просто горіли бо обливав обільно + вентилятор дув і жарила лампа. Один день дав Bloom бо подумав що вже пора, але дякуючи підсказці повернувся на Grow. Поки ще немає стігм толком то ще посидить на Grow.

Також була спроба LST, хотів трохи розтягнути бо стеблі були один на одному, 5 стеблів пішли норм, не гнув сильно, а 6тий при основі відвалився :no: Я його підмотав, думаю заживе, на тому LST закінчив.

Сама растіха виросла сильно, думав менша буде. Цікаво коли зупиниться в рості. Чекаю цвітіння.

• Like +1 6

Поделиться сообщением

В 20.04.2024 в 17:14, kotoamatsukami сказал:

Цікаво коли зупиниться в рості

Показать больше  

бро) еще Столько же может дать) 

• Джа Пре +1 1

Мои репорты - клац  👀

Поделиться сообщением

ДВК 38.

IMG_0250.thumb.jpeg.efaf49c13009e06a0431c1dd3cdba10a.jpegIMG_0251.thumb.jpeg.ae54d89a5d23e5dbcf16cad2c72cce46.jpeg

Думаю можна нарешті зафіксувати перший день цвіту. Досить пізно як для автівка але вже як є.
Від сьогодні буде компот:
- Connoisseur Bloom 2.5 ml/l
- Bud Ignitor 2 ml/l (спершу не планував, але бачив багато хвалять)
- Bud Candy 2 ml/l

Суто Bloom дав 760 ppm 6.0pH а все разом 875 ppm I 5.7pH. Порядок змішування правильний наче, але pH впав ще, не коригую.

• Like +1 4

Поделиться сообщением

В 23.04.2024 в 15:20, kotoamatsukami сказал:

pH впав ще, не коригую.

Показать больше  

Ph впав, Ph встав... Хай Бог Коригує) Хай Росте Раста, Хай Росте)

• Like +1 2
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

В 23.04.2024 в 23:36, Louvre сказал:

Ph впав, Ph встав... Хай Бог Коригує)

Показать больше  

Та от власне не зрозуміло хто має то коригувати. Я використовую pH perfect лінійку, писав я в підтримку Advanced Nutrients і вони сказали що Bud Ignitor та Bud Candy розроблені для роботи з pH перфект і казали не корегувати самому pH. Але думав ближче до 6.0-6.2 той pH буде "перфект". Можливо якась специфіка взаємодії саме з Bud Ignitor.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

ДВК 43.
IMG_0264.thumb.jpeg.765291f64ca621338e61295a0d225acd.jpegIMG_0267.thumb.jpeg.4cf6694ee86b520ece1fbbb1c0487f9d.jpeg

Цікавий тиждень. Важко мені зараз сказати чи все ок чи ні.
Цей тиждень я не кормив по листу і вже точно зрозумів що передоз саме в компоті. Другий гроу, я думаю основний урок цього гроу це - не важливо що растіха їсть і ppm diff в межах до 300 це всеодно не застрахує від передозу. Раніше я думаю що передоз коли засол і т.д.
Далі і поговоримо про передоз.
Давайте оглянемо більше фото (під спойлером)

Показать содержимое

А тепер власне мої думки чому так сталось.
Ось компот який растіха їла (по листу чим кормив читайте попередні пости)
IMG_0286.thumb.jpeg.265b0d7ac707ada68dfb6cc9c1ddc86d.jpeg

Зараз я схиляюсь до того що дозування 2.5+ бази це було лишнім. Хоча по ppm все ок.
Але особливо я хочу звернути увагу на CalMag. І якби ж то був CalMag звичайний в свому сенс «Кальцій + Магній» але я тут на формі купив за копійки CalMag Extra від Advanced Nutrients.
Через відсутність досвіду я навіть толком не дивився що там в складі і думав «просто даю як на банці лише». Але тут теж можете запитати а чому я не давав кожен день. Тому що там опис якийсь *банутий в якому пише раз на тиждень хоча паралельно Coco daily.
Як я його давав бачите по табл, а тепер глянемо склад.
Я взяв ще декілька КалМагів з ринку і порівняв
IMG_0283.thumb.jpeg.7349b45f1298595d0c9c7fa69545bf8f.jpeg
4 додаткового Азоту? О_О Нафіга там той азот? О_О
Разом з базою (3мл) то виходить і калмагом (1мл) виходить 19 Азоту. От думаю і це викликало передоз. А були дні і коли я давав 2мл калмагу.

Що я далі буду робити з КалМагом? Мені поки найбільше подобається Plagron CalMag Pro. Просто Кальцій і магній і ВСЕ. І ціна норм. Був ще варіант робити DIY, при моїх обʼємах не поки зручніше покупний, далі буду думати.
Зупиніть мене будь ласка якщо це погане рішення:peace:

Зробив табличку на якій можна побачити всі скдові. Jungle Juice I pH perfect для порівняння.
IMG_0284.thumb.jpeg.fc75966f7859e4f2b43dda4f71b4ab3f.jpeg
Вічне питання «купи Jungle Juice і не *би собі голову» яке я собі задаю все ще відкрито.
JJ дешевше в 3.75 раз. Звідки інфа?
Зробив табличку з ПРИБЛИЗНИМ розподілом добрив по тому як зараз хаває моя растіха (6-7л горшок)
По JJ брав дозування з репорта на 490г з одного відомого гроу з нашого форуму, думаю всі розуміють про який я.
А для Connoiseur записав своє бачення дозування.
Решта по таблиці.
Все це я сам не використовую, але завів в табл щоб розуміти «скільки коштує яка примочка»
Той же BudIgnitor який я думав що дорогий а по факту досить бюджетно в межах всього бюджету гроу а користі якби огого.
Ціни актуальні на сьогодні і брались з одного популярного сайту з наших земель
IMG_0285.thumb.jpeg.9ce90dae6318e6fb170335deca1dd00f.jpeg
Сіре це ціна суто за Base а зелене це за весь комплект на гроу. Є ціни при купівлі 1Л і 4Л. В одній позицій навіть 4Л оказалось дорожче а ніж по 1Л о_О.

Вся інформація виключно в ознайомчих цілях і нікого НЕ призиваю купляти ті чи інші добрива.
Робив собі таблиці ну і власне чом би не поділитись з вами.
Нехай ця інформація буде корисна ще комусь)

Що далі?
Поки в планах купити норм калмаг і далі кормити з базою до 2мл. Далі побачимо за тиждень.

В мене на разі є питання:
Можна ті похєряні листи обірвати чи нехай так буде?
Низа пора вже чистит? Позбирати? Багато внизу точок цвіту але там світла немає і вони в глибині. Забирати їх?

• Like +1 2

Поделиться сообщением

На этом этапе можно смело делать швази бро:yes:

• Like +1 2

Поделиться сообщением

В 28.04.2024 в 15:48, MrHaze сказал:

швази

Показать больше  

Дуже дякую за пораду. Записав, почитаю. Поки ще не знайомий з цим словом. Відпишусь тут після того як почитаю і приступлю до якихось дій.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

В 28.04.2024 в 15:48, MrHaze сказал:

На этом этапе можно смело делать швази бро:yes:

Показать больше  

и хавчика в половину меньше после єтого) бо остатки тоже сгорят)
А вообще для себя откріл Мегафол) годная штука за три копейки) Помогает раздуплять после жесткий издевательств над растихой

• Like +1 4

Мои репорты - клац  👀

Поделиться сообщением

В 28.04.2024 в 16:58, boyarskiy сказал:

и хавчика в половину меньше после єтого) бо остатки тоже сгорят)

Показать больше  

Половину хавки скільки днів після швазі?

Десь читаю швазі кажуть робити поступово протягом 2 тижнів а десь за день.

Поділіться пліз досвідом. Таки за день? Чи краще розтягнути? А якщо розстягнути на 2 тижнів то весь цей час лити пів порції? 

І чи я правильно розумію що пів порції це про базу а не стимулятори? Чи всього пів порції?

Поделиться сообщением

В 28.04.2024 в 16:58, boyarskiy сказал:

Мегафол

Показать больше  

А яке дозування і скільки днів?

Це до компоту чи соло?

Поделиться сообщением

В 28.04.2024 в 17:35, kotoamatsukami сказал:

Половину хавки скільки днів після швазі?

Показать больше  

по аппетиту смотри. Будет наростать листва - будет аппетит.

Десь читаю швазі кажуть робити поступово протягом 2 тижнів а десь за день

Показать больше  

я обдирал за день. Нахера растягивать стресс.  Влажности навали после єтого до 65 % хотяб.  на денек

І чи я правильно розумію що пів порції це про базу а не стимулятори? Чи всього пів порції?

Показать больше  

у тебя там такой набор.. шо сложно сложить в уме. Просто лей в половину меньше всего что лил раньше. Следи за аппетитом. Вот и все

В 28.04.2024 в 17:37, kotoamatsukami сказал:

А яке дозування і скільки днів?

Це до компоту чи соло?

Показать больше  

Єто по листу сразу после швази) Ну по тому листу. что останется)) :giggling: 
В ноль не обдирай само собой) 

Дозировка у него 25мг на 10л
На осмосе ппм такого замеса будет наверное около 800 ( если страшно - дай пол дозі и потом еще через пару дней
пш около 6,5
Тоесть бери и брізкай сразу после віключения света.

• Like +1 1

Мои репорты - клац  👀

Поделиться сообщением

В 28.04.2024 в 15:30, kotoamatsukami сказал:

ДВК 43.
IMG_0267.thumb.jpeg.4cf6694ee86b520ece1fbbb1c0487f9d.jpeg

Цей тиждень я не кормив по листу і вже точно зрозумів що передоз саме в компоті. 

Показать больше  

Бро, така сама фігня сталася, теж погоріло покрутило віялове листя... Співчуваю :( На цьому форумі часто траплялася інформація, що не треба лити добрива без міри і навіть по таблицям виробників. Зпочатку спробуйте половину рекомендованого дозування і подивіться наступного дня на стан рослини... Даремно не дослухався до порад олдових, а вони правду казали) Вже обрізав половину листя, тепер буду більш обачним. Сподіваюся і в тебе все буде добре, не дивлячись на передоз із добривами. :rasta_peace:

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас

Чат Джа

Чат Джа

• Выберите файлы...
      или переместите ваши файлы сюда
      Разрешённые типы файлов: jpg, jpeg, jpe, png, gif, webp, mp3, wav, mp4 · Максимальный размер файла 3MB
      Вы можете загрузить только 1 файл
    • Создать...
    Добро пожаловать Guest1750308643604 в комнату чата!