Louvre 569 Опубликовано: 25 августа, 2024 2 часа назад, СэрМюллех сказал: забиває міха ппм кашель страшний,я думаю і пролєчка не поможе сука термояд. Скрытый текст Ти там міха побережи. Потихеньку, не спіши) бо сортів на цій планеті стільки, що хоч би 7% до кінця життя підняти встигнути б 2 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 472 Опубликовано: 29 августа, 2024 (изменено) Привіт раста сьогодні зрізав останні 4 джелаткі і останню вдову.Я думаю дівчата поспіли дуже нарядні блискучі кристали то Изменено 30 августа, 2024 пользователем СэрМюллех 8 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 569 Опубликовано: 30 августа, 2024 С харвестом! Тепер буде веселіше зиму пережити) 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 472 Опубликовано: 30 августа, 2024 2 часа назад, Louvre сказал: С харвестом! Тепер буде веселіше зиму пережити) Дак ще від Постола ростуть авти які пізно посадив,і Фотікі чи раннікі.Так що якщо осінь буде теплою ,то все визріє,Хочу дуже попробувавати Spase Manky-bodhi Shewchenko 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 569 Опубликовано: 31 августа, 2024 17 часов назад, СэрМюллех сказал: Так що якщо осінь буде теплою ,то все визріє Якщо синоптики не брешуть, то у вересень погода буде – блєск!) Про жовтень, поки що мовчать... Та, думаю, все добре буде, визріє 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 472 Опубликовано: 1 сентября, 2024 (изменено) Всім привіт любітєлі маріхуанни сьогодні дорізав татарку нижні,і полив і удоббрив фотік,і раннікі.Було попробувано Hard day ,огонь навалює добре ,на рвав на пробу Ехstrim -дуже смолянисті квіти.1 ,2 фоткі хардпотім Северне сіяніє. Квітне вовсю що радує ,А то мімозар теж квітне . Изменено 1 сентября, 2024 пользователем СэрМюллех 12 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 569 Опубликовано: 1 сентября, 2024 Краса Неймовірна! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 569 Опубликовано: 1 сентября, 2024 В 01.05.2024 в 10:04, СэрМюллех сказал: Ось буду застосовувати поки такі удобри прикупив ростконцентрат і янтарну кислоту Бро, це всі добрива, які в тебе були? Чи ще шось додавав? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 472 Опубликовано: 1 сентября, 2024 (изменено) Ще червоний рост концетрат на цвєт і плантатор по листу через дня два прйду опирскаю .Дуже сильно напали червячки плодожорки ,але це друга історія про червяка розкажу пізніше. Изменено 1 сентября, 2024 пользователем СэрМюллех 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 801 Опубликовано: 3 сентября, 2024 Красивые растихи бро 2 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 472 Опубликовано: 3 сентября, 2024 (изменено) Всім привіт все автікі від Кактуса і Кріса всі зрізав під корінь,залишились 6 автів від Постола думаю через дня три чотири підуть під ніж ,вчора пробували Екстрім дуже сподобалась сильна масть ,жалкую що тількі три горіха було,від постола лишидось попробувать Нік дізедь ,Води практично не залишилось сьогодні останній раз обільно полив,і оприскав плантатором скажу їм подобається На фото ствол Північне сяйво оце дівку ще в ранньому віці якась живность під самий низ хрумнула лишилось дві веточкі самі нижні ,я думав хана і не поливав її ,а потім приходжу і бачу дак пішли розвиваться і заоаз здоровенний кущара.А це авто Екстріми їх дуже сильно червячкі напали дай на фотіки теж. Изменено 3 сентября, 2024 пользователем СэрМюллех 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 472 Опубликовано: 4 сентября, 2024 (изменено) Всім hi сьогодні пішли під ніж два авто дизеля від постола бо город скосив.Поки косив на весь город фонило бо рослина знає що прийшов по її душу ,ось такий маємо вигляд Изменено 4 сентября, 2024 пользователем СэрМюллех 8 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 569 Опубликовано: 4 сентября, 2024 5 часов назад, СэрМюллех сказал: бо рослина знає що прийшов по її душу Бро, з остаточним Харвом!!! Скоро ти ту душу будеш видихати) я вже примітив деякі сорти для себе, що ти підняв) але якщо не вриє тебе до піздєцу, то напиши свої враження прокожний сорт в одному пості) Ну, дуже цікаво!) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 472 Опубликовано: 5 сентября, 2024 10 часов назад, Louvre сказал: Бро, з остаточним Харвом!!! Скоро ти ту душу будеш видихати) я вже примітив деякі сорти для себе, що ти підняв) але якщо не вриє тебе до піздєцу, то напиши свої враження прокожний сорт в одному пості) Ну, дуже цікаво!) Який остаточний? ще три екстріма і три Хард дей ростуть.А бо 7 чи 9 планую зрізати і тоді по автоцветам все. Фотосесію по раннікам ,фотікам після 15 зроблю 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 569 Опубликовано: 5 сентября, 2024 (изменено) 12 часов назад, СэрМюллех сказал: Який остаточний? ще три екстріма і три Хард дей ростуть.А бо 7 чи 9 планую зрізати і тоді по автоцветам все. Фотосесію по раннікам ,фотікам після 15 зроблю Та то я шось учора зайвого хильнув і трохи загубився) неуважно слідкував та й пам'ять вже не та, як в 25... Ну, раз так тоді ще цікавіше) Хай щастить! Изменено 5 сентября, 2024 пользователем Louvre помилка в слові 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 472 Опубликовано: 7 сентября, 2024 (изменено) Всім привіт тепер по автам можна закривать аут треба все до ума доводить по переду кропітка робота.В ауті лишились фотікі і раннікі.На першій форто три Хард дей.А решта це Екстріми теж три шт.Листя посохло. Дощів вже не має два місяці ,спека неймовірна ,картоплю копав дак брили здоровенні, тону хоч картопля вродила. Изменено 7 сентября, 2024 пользователем СэрМюллех 10 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 472 Опубликовано: 9 сентября, 2024 (изменено) Рєбятюлікі всім привіт хочу показати Spase manky bodhi.seeds Від бро Shewchenko я дуже радий дуже радий ,що попробую цей стрейн в ауті це регуляри фотікі ,скажу чесно з 19 рослин які всі росли 4 дівчини з ціх чотирьох 2 які мабуть відцвітуть ,а дві ще на прєдцвєті ,а остальні мужикі.получидось два фена один розовуваті квіти ,а другий просто зелений, кущі не величкі,але смолянисті як би тількі визріли ,молюся Джа дай посспіти.Полив уддобряшками шишулі всі здорові без плісняви ,але від жари і без дощів листя сохне.Ще води лишилось на раз полити,думаю числа 15-16 полью і все хай до приморозків стоять.Перша і друга фото це зелений фєн,а третя і четверта розовий.Пахнуть неймовірно дуже солодкий зїв биБро Sheva як ти казав мені якщо хоч одна визріє то буде чума я надіюсь теж Изменено 10 сентября, 2024 пользователем СэрМюллех 12 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanya7777 6 540 Опубликовано: 12 сентября, 2024 В 03.09.2024 в 19:11, СэрМюллех сказал: лучше веревкой стяни ветки. у меня бывало раскалывался ствол от тяжести, особено после дождя 2 Аут 2017 Аут 2018 Аут2019 Аут2020 Аут2021 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 472 Опубликовано: 15 сентября, 2024 (изменено) Всім привіт дощів не має два місяці,сьогодні пішов підвязав розкаоаку як sanya7777 попросив,щоб вітер не зламав бо сьогодні вітрюган дуже сильний мені теплицю розірвав.Знайшов воду не подалік,але я не розраховував що знайду, не багато але що маємо то маємо під кожну рослину по 20 літрів і оприскав плантатором,фотосесія буде після 20го ,як прийду полю останній раз і дам монофосфата,і до талого до морозів хай стоять.І буде перед харвестні світлини. Изменено 15 сентября, 2024 пользователем СэрМюллех 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 472 Опубликовано: 21 сентября, 2024 Всім привіт що ми маємо Мімозар ,біг юа, Північне сяйво .і залишки авто екстріма.Полив монофосфотом.по 20 л під кожну.Ночі дуже холодні +5 Хоч би ще днів 20 ,ну до останнього буду тримати тобіж до перших морозів,саме довше відстає по цвіту це бі- юа а так налмваються добре дуже товсті квіти ,пахучі і липкі на фото видно смолу.Це перед останні фото ,ще харв виложу і все,всім дякую хто заходив читав мій репорт,мо хтось щось собі цікавого з мого опиту виділить ,а так всім добра і миру 14 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 801 Опубликовано: 21 сентября, 2024 Последняя жирная 2 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
валерджан 16 651 Опубликовано: 21 сентября, 2024 Треба на наступний рік, якщо доживу, взяти таких фастів!) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 699 Опубликовано: 22 сентября, 2024 Красота , гарні ялинкі бро 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 3 591 Опубликовано: 26 сентября, 2024 Круті монструози в тебе ростуть, заздрю :) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
СэрМюллех 1 472 Опубликовано: 28 сентября, 2024 (изменено) Spase manky Shevchenko ,полив 10 л +монофосфать.Фонить дуже сильно хто розбирається знайде 100% метрів за 50 чутно особливо якщо вітер то біда.я думаю через днів 10 можна різати ,але буду до останнього тримати ,хоча б не знайшов ні хто бо тропа натоптана. Изменено 28 сентября, 2024 пользователем СэрМюллех 9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас