Louvre 1 118 Опубліковано: 25 серпня, 2024 2 часа назад, СэрМюллех сказал: забиває міха ппм кашель страшний,я думаю і пролєчка не поможе сука термояд. Скрытый текст Ти там міха побережи. Потихеньку, не спіши) бо сортів на цій планеті стільки, що хоч би 7% до кінця життя підняти встигнути б 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
СэрМюллех 1 932 Опубліковано: 29 серпня, 2024 (змінено) Привіт раста сьогодні зрізав останні 4 джелаткі і останню вдову.Я думаю дівчата поспіли дуже нарядні блискучі кристали то Змінено 30 серпня, 2024 користувачем СэрМюллех 8 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Louvre 1 118 Опубліковано: 30 серпня, 2024 С харвестом! Тепер буде веселіше зиму пережити) 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
СэрМюллех 1 932 Опубліковано: 30 серпня, 2024 2 часа назад, Louvre сказал: С харвестом! Тепер буде веселіше зиму пережити) Дак ще від Постола ростуть авти які пізно посадив,і Фотікі чи раннікі.Так що якщо осінь буде теплою ,то все визріє,Хочу дуже попробувавати Spase Manky-bodhi Shewchenko 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Louvre 1 118 Опубліковано: 31 серпня, 2024 17 часов назад, СэрМюллех сказал: Так що якщо осінь буде теплою ,то все визріє Якщо синоптики не брешуть, то у вересень погода буде – блєск!) Про жовтень, поки що мовчать... Та, думаю, все добре буде, визріє 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
СэрМюллех 1 932 Опубліковано: 1 вересня, 2024 (змінено) Всім привіт любітєлі маріхуанни сьогодні дорізав татарку нижні,і полив і удоббрив фотік,і раннікі.Було попробувано Hard day ,огонь навалює добре ,на рвав на пробу Ехstrim -дуже смолянисті квіти.1 ,2 фоткі хардпотім Северне сіяніє. Квітне вовсю що радує ,А то мімозар теж квітне . Змінено 1 вересня, 2024 користувачем СэрМюллех 12 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Louvre 1 118 Опубліковано: 1 вересня, 2024 Краса Неймовірна! 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Louvre 1 118 Опубліковано: 1 вересня, 2024 В 01.05.2024 в 10:04, СэрМюллех сказал: Ось буду застосовувати поки такі удобри прикупив ростконцентрат і янтарну кислоту Бро, це всі добрива, які в тебе були? Чи ще шось додавав? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
СэрМюллех 1 932 Опубліковано: 1 вересня, 2024 (змінено) Ще червоний рост концетрат на цвєт і плантатор по листу через дня два прйду опирскаю .Дуже сильно напали червячки плодожорки ,але це друга історія про червяка розкажу пізніше. Змінено 1 вересня, 2024 користувачем СэрМюллех 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MrHaze 18 175 Трофеи і Медали Опубліковано: 3 вересня, 2024 Красивые растихи бро 2 ORGANIC GROW CLUB Осветите тьму Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
СэрМюллех 1 932 Опубліковано: 3 вересня, 2024 (змінено) Всім привіт все автікі від Кактуса і Кріса всі зрізав під корінь,залишились 6 автів від Постола думаю через дня три чотири підуть під ніж ,вчора пробували Екстрім дуже сподобалась сильна масть ,жалкую що тількі три горіха було,від постола лишидось попробувать Нік дізедь ,Води практично не залишилось сьогодні останній раз обільно полив,і оприскав плантатором скажу їм подобається На фото ствол Північне сяйво оце дівку ще в ранньому віці якась живность під самий низ хрумнула лишилось дві веточкі самі нижні ,я думав хана і не поливав її ,а потім приходжу і бачу дак пішли розвиваться і заоаз здоровенний кущара.А це авто Екстріми їх дуже сильно червячкі напали дай на фотіки теж. Змінено 3 вересня, 2024 користувачем СэрМюллех 7 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
СэрМюллех 1 932 Опубліковано: 4 вересня, 2024 (змінено) Всім hi сьогодні пішли під ніж два авто дизеля від постола бо город скосив.Поки косив на весь город фонило бо рослина знає що прийшов по її душу ,ось такий маємо вигляд Змінено 4 вересня, 2024 користувачем СэрМюллех 8 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Louvre 1 118 Опубліковано: 4 вересня, 2024 5 часов назад, СэрМюллех сказал: бо рослина знає що прийшов по її душу Бро, з остаточним Харвом!!! Скоро ти ту душу будеш видихати) я вже примітив деякі сорти для себе, що ти підняв) але якщо не вриє тебе до піздєцу, то напиши свої враження прокожний сорт в одному пості) Ну, дуже цікаво!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
СэрМюллех 1 932 Опубліковано: 5 вересня, 2024 10 часов назад, Louvre сказал: Бро, з остаточним Харвом!!! Скоро ти ту душу будеш видихати) я вже примітив деякі сорти для себе, що ти підняв) але якщо не вриє тебе до піздєцу, то напиши свої враження прокожний сорт в одному пості) Ну, дуже цікаво!) Який остаточний? ще три екстріма і три Хард дей ростуть.А бо 7 чи 9 планую зрізати і тоді по автоцветам все. Фотосесію по раннікам ,фотікам після 15 зроблю 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Louvre 1 118 Опубліковано: 5 вересня, 2024 (змінено) 12 часов назад, СэрМюллех сказал: Який остаточний? ще три екстріма і три Хард дей ростуть.А бо 7 чи 9 планую зрізати і тоді по автоцветам все. Фотосесію по раннікам ,фотікам після 15 зроблю Та то я шось учора зайвого хильнув і трохи загубився) неуважно слідкував та й пам'ять вже не та, як в 25... Ну, раз так тоді ще цікавіше) Хай щастить! Змінено 5 вересня, 2024 користувачем Louvre помилка в слові 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
СэрМюллех 1 932 Опубліковано: 7 вересня, 2024 (змінено) Всім привіт тепер по автам можна закривать аут треба все до ума доводить по переду кропітка робота.В ауті лишились фотікі і раннікі.На першій форто три Хард дей.А решта це Екстріми теж три шт.Листя посохло. Дощів вже не має два місяці ,спека неймовірна ,картоплю копав дак брили здоровенні, тону хоч картопля вродила. Змінено 7 вересня, 2024 користувачем СэрМюллех 10 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
СэрМюллех 1 932 Опубліковано: 9 вересня, 2024 (змінено) Рєбятюлікі всім привіт хочу показати Spase manky bodhi.seeds Від бро Shewchenko я дуже радий дуже радий ,що попробую цей стрейн в ауті це регуляри фотікі ,скажу чесно з 19 рослин які всі росли 4 дівчини з ціх чотирьох 2 які мабуть відцвітуть ,а дві ще на прєдцвєті ,а остальні мужикі.получидось два фена один розовуваті квіти ,а другий просто зелений, кущі не величкі,але смолянисті як би тількі визріли ,молюся Джа дай посспіти.Полив уддобряшками шишулі всі здорові без плісняви ,але від жари і без дощів листя сохне.Ще води лишилось на раз полити,думаю числа 15-16 полью і все хай до приморозків стоять.Перша і друга фото це зелений фєн,а третя і четверта розовий.Пахнуть неймовірно дуже солодкий зїв биБро Sheva як ти казав мені якщо хоч одна визріє то буде чума я надіюсь теж Змінено 10 вересня, 2024 користувачем СэрМюллех 12 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sanya7777 6 617 Опубліковано: 12 вересня, 2024 В 03.09.2024 в 19:11, СэрМюллех сказал: лучше веревкой стяни ветки. у меня бывало раскалывался ствол от тяжести, особено после дождя 2 Аут 2017 Аут 2018 Аут2019 Аут2020 Аут2021 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
СэрМюллех 1 932 Опубліковано: 15 вересня, 2024 (змінено) Всім привіт дощів не має два місяці,сьогодні пішов підвязав розкаоаку як sanya7777 попросив,щоб вітер не зламав бо сьогодні вітрюган дуже сильний мені теплицю розірвав.Знайшов воду не подалік,але я не розраховував що знайду, не багато але що маємо то маємо під кожну рослину по 20 літрів і оприскав плантатором,фотосесія буде після 20го ,як прийду полю останній раз і дам монофосфата,і до талого до морозів хай стоять.І буде перед харвестні світлини. Змінено 15 вересня, 2024 користувачем СэрМюллех 5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
СэрМюллех 1 932 Опубліковано: 21 вересня, 2024 Всім привіт що ми маємо Мімозар ,біг юа, Північне сяйво .і залишки авто екстріма.Полив монофосфотом.по 20 л під кожну.Ночі дуже холодні +5 Хоч би ще днів 20 ,ну до останнього буду тримати тобіж до перших морозів,саме довше відстає по цвіту це бі- юа а так налмваються добре дуже товсті квіти ,пахучі і липкі на фото видно смолу.Це перед останні фото ,ще харв виложу і все,всім дякую хто заходив читав мій репорт,мо хтось щось собі цікавого з мого опиту виділить ,а так всім добра і миру 14 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MrHaze 18 175 Трофеи і Медали Опубліковано: 21 вересня, 2024 Последняя жирная 2 ORGANIC GROW CLUB Осветите тьму Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
валерджан 16 896 Опубліковано: 21 вересня, 2024 Треба на наступний рік, якщо доживу, взяти таких фастів!) 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Яр13 2 162 Опубліковано: 22 вересня, 2024 Красота , гарні ялинкі бро 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shajtan 7 987 Трофеи і Медали Опубліковано: 26 вересня, 2024 Круті монструози в тебе ростуть, заздрю :) Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
СэрМюллех 1 932 Опубліковано: 28 вересня, 2024 (змінено) Spase manky Shevchenko ,полив 10 л +монофосфать.Фонить дуже сильно хто розбирається знайде 100% метрів за 50 чутно особливо якщо вітер то біда.я думаю через днів 10 можна різати ,але буду до останнього тримати ,хоча б не знайшов ні хто бо тропа натоптана. Змінено 28 вересня, 2024 користувачем СэрМюллех 9 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз