Перейти к публикации

Рекомендованные сообщения

Мені аж самому інтересно стало зважив 1.133 , 1 кілограм 133 грама .Мало ? сорт називається Мімозар

Изменено пользователем СэрМюллех
  • Like +1 4

Поделиться сообщением

40 минут назад, СэрМюллех сказал:

Мені аж самому інтересно стало зважив 1.133 , 1 кілограм 133 грама .Мало ? сорт називається Мімозар

:weedsport2::flagdja:

Дякую, мабуть спробую, це від наших заводчиків?

Поделиться сообщением

• 3 weeks later...

Всім привіт по тихеньку робимо,проби через цигарку навперемішку з табачком.Поділю на перше друге трете.Байрактар, Біг грейпс обидва на 1 місце хоча байрик трошки помощніший ,але все одно 1. Сьогодні пробували Exstrim і Dizel від постола теж 1 м. Розчарування року це фотіки і ранніки так сказать.віддам 2 місце,але не говно але і не ваааау автікі по тріпу сильніші напорядок,На трете місце поки поставлю Біг юа ті що автіками оказались 3 м.Слідуча проба буде на  певно завтра  RBX2 ,Hard day. Але якщо порівнювати з моїм сортом тогорічним більше року пролєчка Chemdogingg avto поки  ге дотягують по тріпу ,але якщо ці сорта що я ростив в цьому році пройдуть пролєчку більше року ,а вони пройдуть,це буде ганжа вищого гатунку.На даний час що саме сильне то це тогорічна карамелло від Шевченка це топ якщо перекуриш аж хєрово стає дуже потужна штука жаль що горіхі  закінчились.,Проби продовжуються:cannabis:Ребяткі зрозумійте проби здійснюються через папіроску ,ви ж понімаїте що через булік буде огого,так що якщо через папіру пре гарно то через буль буде вбивать.

• Like +1 5

Поделиться сообщением

gelato avto почті три місяці лічимось чекаю морозів ,звідси і возьму пробу .

IMG_20241120_170700.jpg

IMG_20241120_170634.jpg

• Like +1 7

Поделиться сообщением

Привіт і так RBX2 і hard day шо не понятне,треба ще буде пізніше попробувать через булік ,через цигарку щось непонятно що та що та мастюха.Джелато і ww тут без питань  тут і до гадалки ге ходи бє чотко і качественно ,через рік страшно і курити  буде на 1 місце:perfect: А ось татарська ракета я й не знаю як оцінити ,є кущі на двоєчку, є щось не понятно а ось сьогоді попався кущик огого зачот,курили в трьх всі в ахує:perfect:я так зрозумів не стабільна генетика,я тепер  понімаю ,що коли ростиш наприклад кущі 10 і більше то треба окремо кожен пробувати,чесно удівила.Короче рєбяткі все лічиться  закатано в банки побачим який буде результат через рік.Зараз куриться тогорічна. Всім дякую за насіння рєбятулькі.А ще забувся про Спейс манкі бодхі сідс ,слаба не вспіла визріти індорний сорт але на пролєчкі теж весной попробую так в кущі і лежить.

• Like +1 7

Поделиться сообщением

Все  є результат через мокрий по Хард дей і RBX2 . Rbx2 сильніший це на сьогодняшний день,через рік все буде по іншому ,на власному досвіді це перевірив і знаю.Кому що інтересно задавайте питання всім відповім.

• Like +1 4

Поделиться сообщением

Оцінюю татарську ракету на 1м. заєбісь з 16 рослин пару так собі але і вони пролікуються і будуть офігєнні,в основном  остача всі охуєнні забористі ,качество:perfect:

• Like +1 3

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...