Перейти к публикации
  • 0

Питання по сортам для ауту

Вопрос

Всім привіт, шановне панство, назріло питання по сортам для ауту, можливо хтось вирощував ці сорти, цікавлять відгуки по силі накуру, буду дуже вдячний, зерен багато, місця мало, доводиться обирати. Всім дякую :drujba:

IMG_20240325_131401.jpg

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0
9 годин тому, Бакс сказав:

Всім привіт, шановне панство, назріло питання по сортам для ауту, можливо хтось вирощував ці сорти, цікавлять відгуки по силі накуру, буду дуже вдячний, зерен багато, місця мало, доводиться обирати. Всім дякую :drujba:

IMG_20240325_131401.jpg

Я б спробував Killer Kush або Lord Kush, особисто моя думка якщо подобається індіка

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

Любі автоцвіти, а з фотоперіодів Kush.

Haze i Amnesia не визріють в ауті

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

@Бакс салют бро! Лорда піднімав минулого року. Не early, просто фото. По накуру вийшла м'ягка плавна індюшка з можливістю погуляти. В цілому норм трава, єдине що хотілося би чуть більше сили, але це на фоні інших мощних сортів і від того ж виробника в тому числі(golosa, sugar candy).  Дуже гіллястий, врожайний, зацвів в 10-их числах серпня, тримав 60дн. Фотка є в альбомі. Все одно виростає у кожного своє, не попробуєш - не узнаєш.

Амнезія може довго зацвітати. І в вересні навіть. А може і повезе. Лотерея, але сорт зачотний. Скайвокер Хейз має бути гуд

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
16 часов назад, Warming сказал:

@Бакс

Амнезія може довго зацвітати. І в вересні навіть. А може і повезе. Лотерея, але сорт зачотний. Скайвокер Хейз має бути гуд

Дякую, друже, з приводу амнезії підрастроївся, спеціально ерлі брав:bayan:

Поделиться сообщением

• 0
3 часа назад, Бакс сказал:

Дякую, друже, з приводу амнезії підрастроївся, спеціально ерлі брав:bayan:

Це я бро суджу по тих фото хейзах, які мені доводилось піднімати. І я трохи південніше, наскільки розумію. Але ця амнезія в кресті з автіком, що гіпотетично може зменшити строки на +/ 2тижні. Хз тільки в чОму - в строках зацвітання чи дозрівання. По їдеї в зацвітанні бо шо автік, шо фотік всі цвітуть по 60дн так чи інакше. Зацвіте на початку серпня якщо - в першій декаді жовтня харв. Але автік від датчів схожої генетики, думаю він також має бути зачотним, маєш підстраховку. У самого матеріалу валом, а місця мало, ламаю голову шо як куда )

Поделиться сообщением

• 0

Скайуокер взагалі дуже цікавий стрейн. З не кислим потенціалом який можна розігнати будь здоров. Я не знаю, як буде від дойч пешшн, в них стрейни цікаві, красиві, навіть убойні, але от великого врожаю від них отримати складно. Здебільшого все таке собі середнє. Думаю, що скайуокер до плісняви має хорошу стійкість за рахунок наявності великого вмісту терпенів пінен (хвойний аромат) я особисто помітив, що стрейни з цим терпеном більше стійкі до цієї напасті.

• Like +1 1

1747724098__1.gif.c92846b2f84aa19722026237ba305299.gif  click to-> 1451163337_punchautopngtxt.png.c6ac8feb97b43b26d186d8a96fe3cd46.png click to-> galery.png.496deca43d89f66db2f440504f907d7b.png

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...