Бакс 3 297 Опубликовано: 4 апреля Всім вітаннячка. Весна, тепло, горіхи маю, бажання маю, місце маю. Поїхали. Зауваження, пропозиції вітаються. Всім миру, сонця, і щоб путін здох 17 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Бакс 3 297 Опубликовано: 4 апреля Перша від барні в мішку, на сьогодні трохи більше двох тижнів. Зараз на підвіконні, світло бит.лед прожектор 30вт. піде запах, поїде в аут прямо в мішку прикопаю 11 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Бакс 3 297 Опубликовано: 4 апреля Авти від бро @Kaktuss ww і татарка пару днів від каски посаджені семками в грунт в аут під балсанки, буду дивитися по погоді, можливо агроволокном буду накривати 9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 381 Опубликовано: 4 апреля Желаю успешного грова старина) А что за орехи? Чем кормить буш? 1 МОИ СВОДКИ ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ TECHNO КОНКУРС ЛУЧШИЙ АНЕКДОТ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
elldorado 172 Опубликовано: 4 апреля Бро, зі стартом. Може краще без мішка??? Хз. 1 https://errors-seeds.com.ua/?from=jahforum Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Бакс 3 297 Опубликовано: 4 апреля 7 минут назад, MrHaze сказал: Желаю успешного грова старина) А что за орехи? Чем кормить буш? Дякую друже, навзаєм Горіхів багато, місця малувато, буду походу якісь сорти додавати. Кормити органіка + мінералка. До цвітіння на мінералці від флора гровінг поки в потах, потім в ауті на органіці, кропива, куряк, ітд. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Бакс 3 297 Опубликовано: 4 апреля 7 минут назад, elldorado сказал: Бро, зі стартом. Може краще без мішка??? Хз. Дякую, бро Був досвід посадки прямо в поті, врожай краще ніж просто в землю. Це мої особисті спостереження... 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gans30 7 078 Опубликовано: 4 апреля Зря бро... Автомати садити ще рано... Будуть карлоси... 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 533 Опубликовано: 4 апреля З бадьорим початком! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 533 Опубликовано: 4 апреля 2 часа назад, Бакс сказал: і щоб путін здох у страшних муках і поступово, як вусатий гандон сталін 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Бакс 3 297 Опубликовано: 4 апреля 2 часа назад, gans30 сказал: Зря бро... Автомати садити ще рано... Будуть карлоси... Знову ж таки був успішний досвід минулого року) Я вважаю, що краще спробувати ніж потім самого себе матюкати, тим більше є чим вразі чого підсіяти) 2 часа назад, Louvre сказал: З бадьорим початком! Дякую 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gambino 3 900 Опубликовано: 4 апреля 4 часа назад, Бакс сказал: Дякую, бро Був досвід посадки прямо в поті, врожай краще ніж просто в землю. Це мої особисті спостереження... Вдалого грову та смерті свинособакам !Так для авта пересадка дуже стресова ,так шо все правильно сажай прям в поті...Але й справді ще рановато для автів 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gans30 7 078 Опубликовано: 4 апреля 1 час назад, Бакс сказал: Знову ж таки був успішний досвід минулого року) Я вважаю, що краще спробувати ніж потім самого себе матюкати, тим більше є чим вразі чого підсіяти) Дякую Бро,я теж так думав... Але коли темпа вночі не досягає 12 то будуть карлоси! Перевіренно мною особисто за чотири роки.... 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 381 Опубликовано: 4 апреля 11 минут назад, gans30 сказал: Бро,я теж так думав... Але коли темпа вночі не досягає 12 то будуть карлоси! Перевіренно мною особисто за чотири роки.... Здравствуй бро Я знаю что карлики получаются если в стаканчиках передержать... ты случайно не так проебался 4 года подряд? 1 МОИ СВОДКИ ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ TECHNO КОНКУРС ЛУЧШИЙ АНЕКДОТ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gans30 7 078 Опубликовано: 4 апреля 3 минуты назад, MrHaze сказал: Здравствуй бро Я знаю что карлики получаются если в стаканчиках передержать... ты случайно не так проебался 4 года подряд? Бывало, что и передерживал..., бывало садил вовремя. На если садил в апреле то всегда карлики были... 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 381 Опубликовано: 4 апреля 30 минут назад, gans30 сказал: Бывало, что и передерживал..., бывало садил вовремя. На если садил в апреле то всегда карлики были... Просто я пару лет назад садил в начале апреля,и из 8 автиков карликами стали только 2... правда я на 46 живу... 1 МОИ СВОДКИ ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ TECHNO КОНКУРС ЛУЧШИЙ АНЕКДОТ ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Бакс 3 297 Опубликовано: 4 апреля 58 минут назад, gans30 сказал: Бро,я теж так думав... Але коли темпа вночі не досягає 12 то будуть карлоси! Перевіренно мною особисто за чотири роки.... Справа в тому, що вони самі зійшли в грунті, в минулому році пожалів що тільки пару автів рано посадив.в середині-кінці червня харвив 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Бакс 3 297 Опубликовано: 4 апреля 1 час назад, gambino сказал: Вдалого грову та смерті свинособакам !Так Дякую друже Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Бакс 3 297 Опубликовано: 6 апреля Всім вітання , сьогодні барні переїхала в бокс з під підарських снарядів, бо вдома вже штиніти почала після поливу, запах реально такий як хтось набздів каска була 17 березня 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
hron228 8 545 Опубликовано: 8 апреля В 06.04.2024 в 22:51, Бакс сказал: запах реально такий як хтось набздів Привіт Бро! Більш детально будь ласка бро?)) Бо я по різному бздюВід молока з огірком одне бздо, від м"яса з горілкою інше 1 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Бакс 3 297 Опубликовано: 8 апреля 2 часа назад, hron228 сказал: Привіт Бро! Більш детально будь ласка бро?)) Бо я по різному бздюВід молока з огірком одне бздо, від м"яса з горілкою інше Вітаю друже, оселедець з цибулею знаєш? Оце воно 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Бакс 3 297 Опубликовано: 8 апреля В 04.04.2024 в 13:09, elldorado сказал: Бро, зі стартом. Може краще без мішка??? Хз. Знайшов минулого року фотку, в поті 12-ти літровому зкопаний автік від Постала 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Бакс 3 297 Опубликовано: 9 апреля Всім привіт, сьогодні так, маємо дві вдови поменше, ракета побільше від бро @Kaktuss наразі погода 🔥🔥🔥 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Бакс 3 297 Опубликовано: 9 апреля Барні виніс на сонечко з боксу на пару годин 8 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Бакс 3 297 Опубликовано: 12 апреля Всім привіт, сьогодні так вденьсонечко пригріває, вночі+6 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения