Blackjbravo 2 Опубликовано: 6 апреля вітаю товариство. Мій перший гров. Вхідні дані : автіки, закінчується завтра 6 тиждень, грунт terra growmix, світло Lummi black 720 w (використовую 400w) 18/6, витяжний та обдувні вентилятори включені 24/7, зараз температура 24-25 та вологість 40-45 ( завжди тримав темп і волог згідно з стадією росту), горшки з тканини. Проблема наступна : на 3 тижні я замітив що листя опустились і перестали рости, нижні листя великі отримали жовті плями посередині, переривши безліч статей залишилось два варіанти перелив або передоз. Я вирішив зробити наступне - дочекався поки висохне грунт і промив достатньою кількістю води з нормальним pH. Після 5 днів вроді все нормалізувалось. Але зараз появилась така проблема як на фото. деякі листя мають дуже жовті кінчики а деякі опустились. поможіть розібратись де помилка і що з ними дякую Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 181 Опубликовано: 7 апреля Чим кормиш? Які параметри входу/виходу,бро? Схоже,шо залив малу трохи Лий за схемою вода-компот-засуха-вода-компот-засуха. До дренажу (десь 20-30%) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Blackjbravo 2 Опубликовано: 7 апреля 1 година тому, Neverminder сказав: Чим кормиш? Які параметри входу/виходу,бро? Схоже,шо залив малу трохи Лий за схемою вода-компот-засуха-вода-компот-засуха. До дренажу (десь 20-30%) Кормлю Plagron terra. параметри входу/виходу - якщо ти про ph ppm то 6.0 і 400/ 6.5 і 1600ppm на виході відповідно. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 181 Опубликовано: 7 апреля 37 хвилин тому, Blackjbravo сказав: Кормлю Plagron terra. параметри входу/виходу - якщо ти про ph ppm то 6.0 і 400/ 6.5 і 1600ppm на виході відповідно. Засол,бро. Промивай кранухою до ррм виходу 800-900 і буде тобі щасття. Або поливай за схемою лише водою до потрібного входу. Корми по схемі,шо написав тобі вище компот після засухи не давай-лий воду,бо попалиш коріння Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Blackjbravo 2 Опубликовано: 7 апреля 54 хвилини тому, Neverminder сказав: Засол,бро. Промивай кранухою до ррм виходу 800-900 і буде тобі щасття. Або поливай за схемою лише водою до потрібного входу. Корми по схемі,шо написав тобі вище компот після засухи не давай-лий воду,бо попалиш коріння я робив експеремент брав грунт з мішка і на виході показувало 1600ppm. в інструкції до грунта пише що там добрив на перші 3 тижня є. я не думаю що мені почутись отримати результат 800-900. нарахунок схеми - що означає засуха і що означає "до дренажу (десь 20-30%) ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kotoamatsukami 520 Опубликовано: 7 апреля 3 hours ago, Blackjbravo said: 6.5 і 1600ppm на виході відповідно. а скільки днів ти 1600 тримаєш? За який час ти дойшов до такої кількості? Бро, памятай що не варто більше ніж 400 ppm мати різниці між входом і виходом. В ідеалі 200. А в тебе 1200. Як колега вище каже, промий. І давай менший корм. І все буде гуд Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 181 Опубликовано: 7 апреля 5 годин тому, Blackjbravo сказав: я робив експеремент брав грунт з мішка і на виході показувало 1600ppm. в інструкції до грунта пише що там добрив на перші 3 тижня є. я не думаю що мені почутись отримати результат 800-900. нарахунок схеми - що означає засуха і що означає "до дренажу (десь 20-30%) ? Земля сама по собі заряджена,бро. Тому перші місяць-півтора на землі поливають лише водою, бо їжї рослині вистачає. По твоїм питанням: "засуха" - день,коли ти взагалі не поливаєш дівчинку Дренаж 20-30%: наприклад: ллєш 1 літр (1000мл) - виливається 200 мл(20%) або 300 мл (30%). Далі - по аналогії. Параметри виходу то картина того,що в тебе відбувається в горщику. Дивись розділ "прибори по 0,5" в таблиці І ще ось тобі для ознайомлення: Краткое пособие как вырастить автоцветы.pdf 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 181 Опубликовано: 7 апреля На каракулі не дивись. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Blackjbravo 2 Опубликовано: 7 апреля 4 години тому, kotoamatsukami сказав: а скільки днів ти 1600 тримаєш? За який час ти дойшов до такої кількості? Бро, памятай що не варто більше ніж 400 ppm мати різниці між входом і виходом. В ідеалі 200. А в тебе 1200. Як колега вище каже, промий. І давай менший корм. І все буде гуд Так мені важко сказати скільки днів я так тримаю, просто шось не знайшов яка норма має бути на виході Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Blackjbravo 2 Опубликовано: 7 апреля 2 години тому, Neverminder сказав: Земля сама по собі заряджена,бро. Тому перші місяць-півтора на землі поливають лише водою, бо їжї рослині вистачає. По твоїм питанням: "засуха" - день,коли ти взагалі не поливаєш дівчинку Дренаж 20-30%: наприклад: ллєш 1 літр (1000мл) - виливається 200 мл(20%) або 300 мл (30%). Далі - по аналогії. Параметри виходу то картина того,що в тебе відбувається в горщику. Дивись розділ "прибори по 0,5" в таблиці І ще ось тобі для ознайомлення: Краткое пособие как вырастить автоцветы.pdf 1016 \u041a\u0431 · 1 download Тобто ти радиш таке: наприклад завтра я промиваю до того моменту поки на виході в мене не буде 800-900? Вірно? Якщо так то кореням не буде жопа від такої кількості води яка через них пройде? ще як часто поливати та якою кількістю? 20-30% дренаж до кінця? дякую козаки) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 181 Опубликовано: 7 апреля 32 хвилини тому, Blackjbravo сказав: автра я промиваю до того моменту поки на виході в мене не буде 800-900 32 хвилини тому, Blackjbravo сказав: Вірно 32 хвилини тому, Blackjbravo сказав: кореням не буде жопа 9 годин тому, Blackjbravo сказав: Лий за схемою вода-компот-засуха-вода-компот-засуха. До дренажу (десь 20-30%) 2 години тому, Neverminder сказав: Дренаж 20-30%: наприклад: ллєш 1 літр (1000мл) - виливається 200 мл(20%) або 300 мл (30%). Далі - по аналогії. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 181 Опубликовано: 7 апреля 34 хвилини тому, Blackjbravo сказав: дякую козаки) лайків понаставляй) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Blackjbravo 2 Опубликовано: 7 апреля 3 години тому, Neverminder сказав: лайків понаставляй) Понаставляв🤙🏼. Промив до 900. Як тепер поливати? Тобто коли? Має трохи підсохнути? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
boyarskiy 7 434 Опубликовано: 8 апреля В 07.04.2024 в 14:51, Neverminder сказал: На каракулі не дивись. Тоже железо сразу увидел. Ну а я б в такой ситуации сделал так) Поливал бы онли водой до тех пор, пока дренаж не показал бы 700-800 И паралельно б давал ништяки по листу. ( лайт дозы) Что б убрать локальные дефы. Тот же хелат железа. Как только тургор возобновится и дренаж будет 800 - м=давал бы снова удобры в корень. почуть чуть Runtz & Gorilla Glue | Barney's Farm | Coco | Led ( текущий гроу ) Green Poison в 1 л. горшках / Кокос / АN Сухой вес - 255 гр. DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led Сухой вес - 416 гр. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Blackjbravo 2 Опубликовано: 8 апреля Промив до 900. Як тепер поливати? Тобто коли? Має трохи підсохнути? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 181 Опубликовано: 8 апреля 21 година тому, Blackjbravo сказав: Має трохи підсохнути день,далі вода-удобри... і погнав... Контролюй параметри виходу і буде відро шишла 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
boyarskiy 7 434 Опубликовано: 8 апреля 43 минуты назад, Blackjbravo сказал: Промив до 900. Як тепер поливати? Тобто коли? Має трохи підсохнути? обязательно. Только что, Neverminder сказал: день,далі вода-удобри... і погнав... у него ж земля.. надо подольше 2 Runtz & Gorilla Glue | Barney's Farm | Coco | Led ( текущий гроу ) Green Poison в 1 л. горшках / Кокос / АN Сухой вес - 255 гр. DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led Сухой вес - 416 гр. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 181 Опубликовано: 8 апреля 1 хвилину тому, boyarskiy сказав: обязательно. у него ж земля.. надо подольше ти правий: я на об'єм не подивився. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
boyarskiy 7 434 Опубликовано: 8 апреля Только что, Neverminder сказал: ми ж об'єм не знаємо... якшо літрів 5-7 має вистачити дня Шото у тебя с глазометром сегодня)) отдохни)) все интересное пропускаешь ) 2 1 Runtz & Gorilla Glue | Barney's Farm | Coco | Led ( текущий гроу ) Green Poison в 1 л. горшках / Кокос / АN Сухой вес - 255 гр. DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led Сухой вес - 416 гр. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
boyarskiy 7 434 Опубликовано: 8 апреля думаю тут просится 2-3-4 дня смотря че там по влаге будет в боксе ну и пить раста щас скорее всего не будет сильно. 2 Runtz & Gorilla Glue | Barney's Farm | Coco | Led ( текущий гроу ) Green Poison в 1 л. горшках / Кокос / АN Сухой вес - 255 гр. DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led Сухой вес - 416 гр. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 181 Опубликовано: 8 апреля 46 хвилин тому, Blackjbravo сказав: Промив до 900. Як тепер поливати? Тобто коли? Має трохи підсохнути? Суши,поки бег легким не стане. Візмі в руки бег,запам'ятай вагу або зваж. І кожен день підіймай - наблюдай зміни. Як стане легким - починай лити за схемою з "води" 1 хвилину тому, boyarskiy сказав: Шото у тебя с глазометром сегодня)) отдохни)) все интересное пропускаешь ) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
boyarskiy 7 434 Опубликовано: 8 апреля ну и я топлю за хелат железа. Надо дать 1 раз по листу я так однажді растиху вітащил) если кто помнит, на двц цикл и она щедро насіпала 200+ грамм) вот такой юзал за три копейки 2 Runtz & Gorilla Glue | Barney's Farm | Coco | Led ( текущий гроу ) Green Poison в 1 л. горшках / Кокос / АN Сухой вес - 255 гр. DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led Сухой вес - 416 гр. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Blackjbravo 2 Опубликовано: 8 апреля прийняв, буду лікувати Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 181 Опубликовано: 8 апреля 37 хвилин тому, boyarskiy сказав: ну и я топлю за хелат железа. Надо дать 1 раз по листу я так однажді растиху вітащил) если кто помнит, на двц цикл и она щедро насіпала 200+ грамм) вот такой юзал за три копейки Я по листу даю Б-52, Сульфат калію та Мікру. 3 різних флакони) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас