Перейти к публикации

Перший індор , кокос , fotofem Грааль1/Голоса від бро Kaktus

Рекомендованные сообщения

18 минут назад, Яр13 сказал:

Маю мало досвіду бро , я думав перевести на цвіт як будуть в два рази вищі , а до того гарно їх розтягнути 

В мене досвіду не більше твого, але багато "курив" цей форум... Після старту 12/12 вони стріляють вгору, шо ті корки від брюту)

Поделиться сообщением

1 година тому, Louvre сказав:

В мене досвіду не більше твого, але багато "курив" цей форум... Після старту 12/12 вони стріляють вгору, шо ті корки від брюту)

Того року , ростив фотік в ауті - після зацвітання він не сильно виріс , але він ще на везі добре розрісся , а тут геть малихі , я ж хочу обов'язково кіло шишла :weedbush: то думаю ще потримати їх тижня два 

Screenshot_20230921-122459.thumb.png.359966ed7d80d8be39512ef8add64bf5.png

• Like +1 4

Поделиться сообщением

6 хвилин тому, VladIsLove сказав:

кроме самых низов что поливу мешают

Є таке , мішають , завтра чикнем 

9 хвилин тому, VladIsLove сказав:

у тебя уже практически месяц

Днів 5 можна мінуснути на стрес , я думаю були би більшими , але я і взяв фотікі бо у них є час щоб роздуплитися 

12 хвилини тому, VladIsLove сказав:

кстати можешь дать 14 часов сначала на неделю

Як варіант, висота є можна гнати , розміри палаткі 120*60*180

15 хвилин тому, VladIsLove сказав:

хорошо идёшь бро

Дякую вам всім брази 

16 хвилин тому, VladIsLove сказав:

на земле ты бы точно не получил такие красивые растения на такой срок

А саме головне , я думав кокос це якась заморока буде , але блін я вже наловчився це робити , кокос норм тєма 

• Like +1 3

Поделиться сообщением

4 часа назад, Яр13 сказал:

я ж хочу обов'язково кіло шишла :weedbush: то думаю ще потримати їх тижня два 

Кіло шишла, то мрії божевільного поета) Будь реалістом , Бро. Сподівайся на менше - отримуй більше!

• Like +1 1

Поделиться сообщением

17 минут назад, VladIsLove сказал:

Бро, а як думаєш, 3.5 літрів шишок сухих це скільки вага? Чи інакше, як в банках може виглядати 1кг сухих приблизно? Ніколи не думав про це, а важити нічим, міряю банками)

Бро, я думаю, що 3,5 літрів це пздц! Це, як ягуар проти роллс ройса, котрий ніхуя не понімає - куди ми всі женемо повз себе, назустріч торбі!)

Поделиться сообщением

3 часа назад, VladIsLove сказал:

3.5 літрів шишок сухих це скільки вага?

+/- 150-170гр без трамбовки. Ну 200 макс

• Like +1 2

Поделиться сообщением

7 часов назад, VladIsLove сказал:

3.5 літрів шишок сухих це скільки вага? 

В трёхлитровой банке 150 сухих, если не трамбовать.

• Like +1 2

Поделиться сообщением

12 години тому, Louvre сказав:

Кіло шишла, то мрії божевільного поета) Будь реалістом , Бро. Сподівайся на менше - отримуй більше!

То був жарт друже , але хочеться як і всім вижати максимум з грову

• Like +1 1

Поделиться сообщением

12 години тому, VladIsLove сказав:

Бро, а як думаєш, 3.5 літрів шишок сухих це скільки вага? Чи інакше, як в банках може виглядати 1кг сухих приблизно? Ніколи не думав про це, а важити нічим, міряю банками)

З прошлого грову , все що вдалося зібрати десь +/- 250гр , влізло в пластикове 5л відерко 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

В 07.05.2024 в 17:05, Яр13 сказав:

Я не поспішаю з тим клінером

бро, я на кокосі пару-трійку разів за цикл промиваю з клінером навіть якщо все добре, зайвим не буде. краще всього це робити при зміні режиму живлення

• Like +1 2

Поделиться сообщением

24 хвилини тому, bioaccessory сказав:

бро, я на кокосі пару-трійку разів за цикл промиваю з клінером навіть якщо все добре, зайвим не буде. краще всього це робити при зміні режиму живлення

Режим живлення, це ти маєш на увазі добрива? Чи світло ?

З понеділка думаю перевести на 14/10 годин і додати їм світла , зараз світло 240w десь на 50% , якщо все добре буде то і кампот думаю вже давати як на середину вегетації по цій таблиці , заодно можна і промити клінером , що скажеш?

Screenshot_20240407-143729.png

Поделиться сообщением

6 годин тому, Яр13 сказав:

заодно можна і промити клінером , що скажеш?

бро, в нас не точна наука, но десь так я і роблю, і все ок:perfect:

а, в воді  з клінером пофіг який ПШ, можеш не рівняти, він буфер ніяк не зломає. але наступного дня обов'язково залити компот з правильним ПШ.

в тебе все добре йде, я радий що полку індорщиків прибуло :demon2:

• Like +1 1

Поделиться сообщением

20 годин тому, Warming сказав:

+/- 150-170гр без трамбовки. Ну 200 макс

минулого року зібрав з однієї Area 51 9(девять) літрів стрижених шишок - також не важив. перший раз вирощував фото і не розрахував. в результаті цикл тривав з початку квітня до кінця листопада. я тоді реально замучився - рослина вперто не хотіла дозрівати.... за деякими даними виявилось, що вона цвіте 3 місяці. трава виявилася дорослою - передознулося купа людей...

• Like +1 1
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

1 година тому, bioaccessory сказав:

пофіг який ПШ,

пофіг звісно - візьми води з рн9 закалатай з клінером та пролий пару раз. побачиш потім, як не впливає

• Like +1 1

Поделиться сообщением

54 хвилини тому, jumbojet сказав:

пофіг звісно - візьми води з рн9 закалатай з клінером та пролий пару раз. побачиш потім, як не впливає

я залишу за дужками навіщо взагалі поливати рослини лужною водою, мало яка в тебе сітуаціая бро 

але я остаюсь при своєї думці, клінер в якого ппм біля нуля не може зломати буфер ПШ

тут даже не потрібно розуміти хімію процессів, достатньо подивитись в інструекцію :madeitation:

upd в мене клинер не є кислотою, не зроблен на основі ферментів, і на нагружає мії горшок калмагом і зайвим :giggling:

Поделиться сообщением

2 години тому, bioaccessory сказав:

я залишу за дужками навіщо взагалі поливати рослини лужною водою, мало яка в тебе ситуаціая бро 

ми не можемо знати, яка в людини вода. наприклад вода з моєї арт. скважини має рн9.2. уявляєш, як воно поливати тому хто не знає про кислотність.... якщо не рівняти рн води зрушиться рн субстрату....

Поделиться сообщением

5 часов назад, jumbojet сказал:

минулого року зібрав з однієї Area 51 9(девять) літрів стрижених шишок

Непоганий результат. Особливо якщо добре стрижені

рослина вперто не хотіла дозрівати.... за деякими даними виявилось, що вона цвіте 3 місяці

Цікавий сорт. Але явно сумнівний для наших широт. Є купа перевірених варіантів, які за +/- 50-55дн дають пристойний результат

трава виявилася дорослою

Barneys, Delicious, Sweet, у наших є варіанти і ще багато всього - вибирай фотоперіод і буде реально дорослий якісний стаф. Автіки і індор це не то

:rasta_peace:

Поделиться сообщением

8 годин тому, Warming сказав:

Непоганий результат. Особливо якщо добре стрижені

Цікавий сорт. Але явно сумнівний для наших широт. Є купа перевірених варіантів, які за +/- 50-55дн дають пристойний результат

Barneys, Delicious, Sweet, у наших є варіанти і ще багато всього - вибирай фотоперіод і буде реально дорослий якісний стаф. Автіки і індор це не то

:rasta_peace:

добре стрижені - не шмалю хлорофіл.

це було насіння від бро GreenOMа і він попереджав, що це для ауту сумнівно. але я вирощую на ділянці, то ж в кінці вересня всі фотоперіоди переїхали в гроурум 4 кв.м з люстрою 600 вт+ побут ЛЕДу, осушувачем повітря, вентилятором та навіть генератором со2. дві достигло за 9 тижнів, а цю волочив реально 12 тижнів на цвіті.....репорт тут. до речі розжився СО2 метром)))

таки да фотоперіодні шишки не порівняти з авто.... хоча в індор за умови правильного догляду мають бути напевно добрі

Поделиться сообщением

14 години тому, jumbojet сказав:

якщо не рівняти рн води зрушиться рн субстрату...

ти не чуешь або не зрозумієш шо я тебе пишу, роби шо хочеш :giggling:

Поделиться сообщением

Вітаю друзі , фото день 29-30 .

Поки я підбирав температурний режим роботи дуйчика листя почало трохи закручувати лодочкою на обох растах , але я вже все настроїв делікатно . Температура день/ніч 24-25° / 22-23° вологість 45-50% , температура кокосу +/- 19-20°

Вчора провів стрижку , обрізав всі лопухи на Голосах , залишив тільки два нижніх, дуже не хотілося різати , але молодим гілкам потрібне світло , в загальному це сильна рослина , товстий стовбур і мясисте листя . Обробив по листу Megafol plus від велагро . Грааль - поки не зачіпав , так от в Грааль схоже когті , це схоже на перелив брази ?

IMG_20240511_224504389.jpg

IMG_20240511_224554711_HDR.jpg

IMG_20240511_224524492.jpg

1709137402_IMG_20240512_12570733102.jpg

IMG_20240512_125721896.jpg

IMG_20240512_125821866.jpg

• Like +1 5

Поделиться сообщением

Ти теж встиг купити "тазіків ")  із домовичка ?))

Поделиться сообщением

Хотів би і Грааль едентично підрізати, але зупиняє те що вона якась все одно квола , їсть менше , бег сохне довше , ніби і поверхі накидає однаково з Голосами , але молоді листи повільно розвиваються , тай великі листи навіть в день приспущені , є думка може дати їй хелат заліза по листу ? 

• Confused 1

Поделиться сообщением

2 години тому, lenyaelectric сказав:

Ти теж встиг купити "тазіків ")  із домовичка ?))

З аврори бро 

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

Всім привіт, день 33 

Режим від сьогодні 14/10 

Температура стабільна , день/ніч 24 -25°/21 -23° , вологість 45-50% 

Що було за ці дні , регулярні обробки мікра 1мл/1л+ бустери , була обробка хелатом заліза і мегафол плюс (антистрес)

У Грааль знову щось з фосфором , бро каже поки не критично , буде на контролі) , залив 1.5л , добрива+калмаг+бустери 815ппм пш 6 (вода мікс 240ппм) дренаж 510ппм .

Голоса почуває себе добре , після стрижки - нарощує зелену масу . Покормив 1.5л , добрива+калмаг+бустери 850ппм (вода мікс 250ппм) пш 6 , дренаж 0.5л 530ппм 

Сьогодні почав їх трохи гнути , фото після сну

До речі , на вашу думку , яка з них виглядає перспективніше?

IMG_20240515_210857866_HDR.thumb.jpg.62b0405e2d425f29056e32242ab26ed0.jpg

IMG_20240515_145921771_HDR.jpg

IMG_20240515_145928632_HDR.jpg

IMG_20240513_204217076_HDR.jpg

IMG_20240513_204305810_HDR.jpg

• Like +1 5

Поделиться сообщением

В минулому році брав добрива і бонусом положили таку мікоризу , є сенс її використати ? 

IMG_20240516_101017052_HDR.jpg

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...