Kenny666 80 Опубликовано: 29 апреля 1 година тому, pro100grow сказав: поливаєш кранухою?Видно по кількості осаду на грунті і ще ніби сухувато там в тебе,раджу завжди тримати вологим верхній слой грунту за допомогою пульвіка але щоб не дуже,щоб не стікало в середні і нижні слої,тоді буде диво в тебе) Дякую,так може бути трохи сухувато ,хоч й лед лампи але сто ват нагрівають такий ящик градусів до 28-30 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 80 Опубликовано: 29 апреля 12 день .Попили до дна води після фотосесії,дня через 2 знову полию🌝🌝🌝🌝ростуть,вже кожен щось видно що змінюється. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Maui 233 Опубликовано: 29 апреля Мені здається какахи в цьому грові тільки плюс )повинна вирости бімба ) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 80 Опубликовано: 1 мая День 14,2 дні без полива,почувають себе добре,починається перший запах🥲🥲🌝синдерелла Джек почала куститись 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 80 Опубликовано: 2 мая День 15 виділяв 2 л води на всі 4,🌝🌝бутилка з під коли😁трохи на сонечку сьогодні були ,хто зна які 10 днів може вже й покажуть що вони малишки а не півні 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 80 Опубликовано: 4 мая День 17 ,наблюдаю за у мутантами 😁😁 синрелла и крем карамель дуже радують, стволи крепкі виросли😁😁чекаю,не поливані 2 день,завтра дам їм трохи попити🙂🌝🌝 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 80 Опубликовано: 4 мая В цих 2 мутантів не знаю який день,вони пізніше інших роздуплидтся на 6-7 днів🙂🙂я вірю в них 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 269 Опубликовано: 4 мая 4 години тому, Kenny666 сказав: В цих 2 мутантів не знаю який день,вони пізніше інших роздуплидтся на 6-7 днів🙂🙂я вірю в них Дуже схоже що ті дві мелкіх растіхі будуть чупіками , якщо не приймеш якісь дії Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 80 Опубликовано: 4 мая 5 годин тому, Яр13 сказав: Зате й 4,щоб хоч 2 оказалися залишками🙂🙂не так обідно за потрачений час.Я думаю що їх це само перейде🙏🙏 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 80 Опубликовано: 4 мая Побачим що з ними буде😁😁 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 80 Опубликовано: 6 мая 19 день,вчора попили водички.Буду поливати їх цією бадягою,що скажете знатоки?☺️☺️.синдерелла Джек завершила свою вегу ,й показала перші признаки того що вона буде Малишка в нас☺️☺️ураааа єбаа🌝мутанти ростуть,на них думаю буду тренуватися лист ,побачим Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 80 Опубликовано: 8 мая 8 травня,в нас 21 день, й гарантовані 2 дівчинки🌝😁😁😁як не дивно ,але й мутанти почали рости,стрімко почала рости й сіндрелла Джек,завтра полю тих що усики показали тією бадягою з епіцентру,по інструкції☺️🌝😁😁😁 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 80 Опубликовано: 8 мая Люди ікс Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrSilverBullet 72 Опубликовано: 11 мая (изменено) On 5/6/2024 at 12:59 PM, Kenny666 said: 19 день,вчора попили водички.Буду поливати їх цією бадягою,що скажете знатоки?☺️☺️.синдерелла Джек завершила свою вегу ,й показала перші признаки того що вона буде Малишка в нас☺️☺️ураааа єбаа🌝мутанти ростуть,на них думаю буду тренуватися лист ,побачим Бро, напевно ранувато ще таким растіхи годувати. В тебе ще вега.. їм ще необхідно більше азоту. А цю бадягу краще лити вже на квіт ще подумай про всяк випадок, звідки твоя рослина буде брати кальцій та магній в майбутньому P.S По растіхам видно що їм норм зараз, тому ще днів 10 можеш просто вирівняною по пш водичкою годувати. А там вже можна буде потрохи переводи на те добриво що ти скинув Изменено 11 мая пользователем MrSilverBullet Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 80 Опубликовано: 11 мая В нас 11 травня й 24 день від каски,в цих 2 все чудово,від ерорсів ,2 дівчинки,ці 2 в 1 глечику мутанти професор ксавєр і магнетто прогресують,вони звісно відсталі ,але я надіюся хочаб на 1 з них ще,що здоровіший це від ерорсів ,щоб за них не говорили,але в них все норм з зернятками.Сьогожні всі дружньо попють водички бадяги ,з Епіцента. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 80 Опубликовано: 11 мая Відповіште,коли починати рахувати день цвітіння? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 80 Опубликовано: 11 мая Я так зрозумів ,їх пік поста тільки от от початися повинен?? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 80 Опубликовано: 12 мая 12 травня 25 день,вночі попили води.2 л пішло на все,через дні 2 знову попють з бадягою вже ,всі ,бо бачу точно тим мутантам треба якийись енергетик .Одна із мутантів показує половий признак того що теж дівчинка Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 224 Опубликовано: 12 мая 1 година тому, Kenny666 сказав: 12 травня 25 день,вночі попили води.2 л пішло на все,через дні 2 знову попють з бадягою вже ,всі ,бо бачу точно тим мутантам треба якийись енергетик .Одна із мутантів показує половий признак того що теж дівчинка Бро, в тебе з малою зліва шось не те.Деф азоту починається. Лови,бо потім перекоси підуть 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 80 Опубликовано: 12 мая 24 хвилини тому, Neverminder сказав: Бро, в тебе з малою зліва шось не те.Деф азоту починається. Лови,бо потім перекоси підуть Дякую,можливо через те що 2 в 1 глекови,тягнуть ресурси землі.Попробую поливати на азот бадягою.Вона взагалі чисто з купленої шишки,навіть не знати що то чи авто чи регулярні чи фотик,ще й як мала вусики пустить то взагалі буде чотко Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 80 Опубликовано: 12 мая 40 хвилин тому, Neverminder сказав: Бро, в тебе з малою зліва шось не те.Деф азоту починається. Лови,бо потім перекоси підуть Що це в мене зарас?передцвіт? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Neverminder 3 224 Опубликовано: 12 мая 26 хвилин тому, Kenny666 сказав: Що це в мене зарас?передцвіт? ще вега,бро. За тиждень почне збирати одувани. На землі все довше трохи,але смачніше дим І це,після засухи компот не лий - попалиш коріння. Краще після поливу водою - на наступний день- дай компот, а там 2 дні засухи. Зараз треба азоту навалювати. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 80 Опубликовано: 12 мая 31 хвилину тому, Neverminder сказав: ще вега,бро. За тиждень почне збирати одувани. На землі все довше трохи,але смачніше дим І це,після засухи компот не лий - попалиш коріння. Краще після поливу водою - на наступний день- дай компот, а там 2 дні засухи. Зараз треба азоту навалювати. Подякував бро,тут вже призабув все .Пам'ятаю лише одне правило,не бігати до квітки,не зрізати листик бо хочеться напали ти,не перелити😁🤝 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 80 Опубликовано: 13 мая 13 травня .26 день від каски,ростуть обростають ,про 2 мутантів в барабани бити рано,одна всеж поки що не показала пол,менша показала вусики ,і не тільки ,це трансвестит☺️☺️☺️думаю залишу його,яйця буду просто витягати 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 80 Опубликовано: 14 мая 27 день,подив їх бадягою х епіку ,по інструкції 😁🤝🤷кришечка на 2 л,тепер буду раз на три дні поливати,вода через три бадяга ☺️☺️трансвестит не соромиться цвісти ,ще й яйка свої показав.☺️Детально сфотаю перед кастрацією🙂 Якщо у вас було таке що був у вас трап,і ви вирішили йоговсеж довести до кінця,питання?????!!! На смак ших це якось вплине? Тгкнаскільки мені відомо буде менше в такій рослині. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас