Яр13 1 101 Опубликовано: 20 мая 25 хвилин тому, andriyko сказав: Ага, цей бачив. Думав інший якись Треба почекати , я бачив писало пару людей що пробують теж таке провернути, але не факт що результат буде задовільний Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 72 Опубликовано: 20 мая 1 година тому, andriyko сказав: Ага, цей бачив. Думав інший якись Я надихнувся цим репортом Саме через нього полюбляю пару сортів ,в пару глечиків 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 72 Опубликовано: 20 мая 40 хвилин тому, Яр13 сказав: Треба почекати , я бачив писало пару людей що пробують теж таке провернути, але не факт що результат буде задовільний Почекаю 2 дня,щоб підсохли,й спробую як кажеш 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 72 Опубликовано: 20 мая 4 години тому, Яр13 сказав: Бро , в тебе дуже мало місця під такі горшки + це більший розхід добрив , при тому на форумі є репорт де в 1л горщиках на кокосі виросли охуєні ракети , тільки для цього потрібні листові підкормкі + часті поливи . На слідуючий гров візьми добрив з квіткового на 50-100грн і результат буде кращий . В мене є ще саморобний бокс з гардеробної за 300 грн з епіцентру,там я вже купив й тю штуку ,там на відео є як фольга що відбиває світло,опшив,тільки це великий шкаф. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 101 Опубликовано: 20 мая 5 хвилин тому, Kenny666 сказав: Я надихнувся цим репортом Саме через нього полюбляю пару сортів ,в пару глечиків Глянув останню сторінку репорту , норм наросло 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 72 Опубликовано: 20 мая 2 хвилини тому, Яр13 сказав: Глянув останню сторінку репорту , норм наросло Подивися уважніше,він з неї букву Г зробив,буквально зламав,зафіксував ,й обмотав ізольентою,й що наросло в нього Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 101 Опубликовано: 20 мая 2 хвилини тому, Kenny666 сказав: В мене є ще саморобний бокс з гардеробної за 300 грн з епіцентру,там я вже купив й тю штуку ,там на відео є як фольга що відбиває світло,опшив,тільки це великий шкаф. А які розміри того великого боксу ? І все одно ще подумай чи потрібні тобі такі великі горшкі , як на мене 5л оптимально Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 72 Опубликовано: 20 мая 1 хвилину тому, Яр13 сказав: А які розміри того великого боксу ? І все одно ще подумай чи потрібні тобі такі великі горшкі , як на мене 5л оптимально Метр двадцять довжину метр п'ятдесят висота,але туди ще ват 100 треба добавити точно буде Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 101 Опубликовано: 20 мая 15 хвилин тому, Kenny666 сказав: Подивися уважніше,він з неї букву Г зробив,буквально зламав,зафіксував ,й обмотав ізольентою,й що наросло в нього Бачив , але це не моє , мені подобається розтягувати підгинати , так ти сам формуєш крону . Прошлого року ростив зерно з бошки - мій перший досвід , казали що не варто цим займатись буде порожняк , але я його розтягував і він вимахав ого-го , і навіть не зважаючи що я її захарвив на 5-6 неділь раніше , п'ятка вийшла дуже не погана , з цікавим ефектом . На останній сторінці там є фото кущика перед харвом Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 101 Опубликовано: 20 мая 5 хвилин тому, Kenny666 сказав: Метр двадцять довжину метр п'ятдесят висота,але туди ще ват 100 треба добавити точно буде О норм , є де розігнатися . Облаштовуй і запускай , але я б порадив взяти фотікі на слідуючий гров , все те саме але якщо щось пішло не так то завжди є час щоб розрулити косякі) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 72 Опубликовано: 20 мая 59 хвилин тому, Яр13 сказав: О норм , є де розігнатися . Облаштовуй і запускай , але я б порадив взяти фотікі на слідуючий гров , все те саме але якщо щось пішло не так то завжди є час щоб розрулити косякі) В тебе там ящик цілий😁😁 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 101 Опубликовано: 20 мая 29 хвилин тому, Kenny666 сказав: В тебе там ящик цілий😁😁 Не зрозумів тебе бро , якщо ти про мій бокс то в мене 120*60*180см , якщо про перший мій кущ то там було десь+/- 1.5м × 1.5м площі розтягнуто 😁 і можна було спокійно взяти 400-500гр сухого але не сталось як гадалось 🤣 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 72 Опубликовано: 20 мая 2 години тому, Яр13 сказав: Не зрозумів тебе бро , якщо ти про мій бокс то в мене 120*60*180см , якщо про перший мій кущ то там було десь+/- 1.5м × 1.5м площі розтягнуто 😁 і можна було спокійно взяти 400-500гр сухого але не сталось як гадалось 🤣 Ящик ших з того репорта що ти казав 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Rastafaf 2 455 Опубликовано: 21 мая Синдерелла мощнейший сорт с высоким уровнем ТГК. Если,конечно,это оригинальная генетика. Желаю успешного готова,бро 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 72 Опубликовано: 21 мая 7 годин тому, Rastafaf сказав: Синдерелла мощнейший сорт с высоким уровнем ТГК. Если,конечно,это оригинальная генетика. Желаю успешного готова,бробу Буду тестити старий ,дякую гарно 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 72 Опубликовано: 21 мая 34 день від каски,4 день цвіту виходить якщо я все правильно зрозумів.Яр 13 бро хотів подякувати,всеж я задумався й ризикнув,ти був правий гнути їх ще можна було,тепер світла получають дуже гарно,світить на всі майбутні оріхи.Можливо трохи кривовато ,але що є те є. 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 72 Опубликовано: 23 мая 23 травня,36 день від каски ,6 день цвітіння 🥲все чотко,після загибу почали жирніти.появилися перші трихоми на листочках.І запах 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 72 Опубликовано: 25 мая 25 травня,день 38 від каски, сьогодні попили бадяги після голодовки в 4 дні.дівчата пахнуть,накрилася одна лампа ,то буде під 57 ват, 😢 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
jkldfksqk 258 Опубликовано: 27 мая джа Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 101 Опубликовано: 27 мая В 25.05.2024 в 08:58, Kenny666 сказав: 25 травня,день 38 від каски, сьогодні попили бадяги після голодовки в 4 дні.дівчата пахнуть,накрилася одна лампа ,то буде під 57 ват, 😢 Бро зніми розсіювач з лампи , втрачаєш кпд Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 72 Опубликовано: 29 мая 29 травня,42 день від каски 🙂Випили тільки що 2 л на ізі недавло попарехмарив їх трохи,зарас ростуть по тихеньку.Додав ще одну лампу на 7 ват . Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ZamSiFar 5 Опубликовано: 29 мая Коли пшикаєш по листку, можеш додавати маленьку краплю рідкого мила, змочування листів поліпшиться. І ти весь цикл по листу даєш, плісняви не боїшся? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 72 Опубликовано: 29 мая 2 години тому, ZamSiFar сказав: Коли пшикаєш по листку, можеш додавати маленьку краплю рідкого мила, змочування листів поліпшиться. І ти весь цикл по листу даєш, плісняви не боїшся? Та поки що не наблюдаю Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kenny666 72 Опубликовано: 31 мая 31 травня,44 день від каски ,й 14 квіту,почувають себе непогано,по ідеї ще 40 днів й все буде чотко.цвіте навіть мутант,сьогодні бадяги дав попити,тепер води попють дні через 3,😁😁😁 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 101 Опубликовано: 17 июня @Kenny666 куди пропав бро ? Напевно скурив вже все 😁 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас