Перейти к публикации

Бюджетний гроу😁😁😁авто синдерелла Джек,авто крем карамель сильвер,авто супер сканер сильвер,і одна ліва.😁😁

Рекомендованные сообщения

25 хвилин тому, andriyko сказав:

Ага, цей бачив. Думав інший якись

Треба почекати , я бачив писало пару людей що пробують теж таке провернути, але не факт що результат буде задовільний 

Поделиться сообщением

1 година тому, andriyko сказав:

Ага, цей бачив. Думав інший якись

Я надихнувся цим репортом 

Саме через нього полюбляю пару сортів ,в пару глечиків

• Like +1 2

Поделиться сообщением

40 хвилин тому, Яр13 сказав:

Треба почекати , я бачив писало пару людей що пробують теж таке провернути, але не факт що результат буде задовільний 

Почекаю 2 дня,щоб підсохли,й спробую як кажеш

• Like +1 1

Поделиться сообщением

4 години тому, Яр13 сказав:

Бро , в тебе дуже мало місця під такі горшки + це більший розхід добрив , при тому на форумі є репорт де в 1л горщиках на кокосі виросли охуєні ракети , тільки для цього потрібні листові підкормкі + часті поливи . На слідуючий гров візьми добрив з квіткового на 50-100грн і результат буде кращий . 

В мене є ще саморобний бокс з гардеробної за 300 грн з епіцентру,там я вже купив й тю штуку ,там на відео є як фольга що відбиває світло,опшив,тільки це великий шкаф.

Поделиться сообщением

5 хвилин тому, Kenny666 сказав:

Я надихнувся цим репортом 

Саме через нього полюбляю пару сортів ,в пару глечиків

Глянув останню сторінку репорту , норм наросло 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

2 хвилини тому, Яр13 сказав:

Глянув останню сторінку репорту , норм наросло 

Подивися уважніше,він з неї букву Г зробив,буквально зламав,зафіксував ,й обмотав ізольентою,й що наросло в нього

Поделиться сообщением

2 хвилини тому, Kenny666 сказав:

В мене є ще саморобний бокс з гардеробної за 300 грн з епіцентру,там я вже купив й тю штуку ,там на відео є як фольга що відбиває світло,опшив,тільки це великий шкаф.

А які розміри того великого боксу ? І все одно ще подумай чи потрібні тобі такі великі горшкі , як на мене 5л оптимально 

Поделиться сообщением

1 хвилину тому, Яр13 сказав:

А які розміри того великого боксу ? І все одно ще подумай чи потрібні тобі такі великі горшкі , як на мене 5л оптимально 

Метр двадцять довжину метр п'ятдесят висота,але туди ще ват 100 треба добавити точно буде

Поделиться сообщением

15 хвилин тому, Kenny666 сказав:

Подивися уважніше,він з неї букву Г зробив,буквально зламав,зафіксував ,й обмотав ізольентою,й що наросло в нього

Бачив , але це не моє , мені подобається розтягувати підгинати , так ти сам формуєш крону . Прошлого року ростив зерно з бошки - мій перший досвід , казали що не варто цим займатись буде порожняк , але я його розтягував і він вимахав ого-го , і навіть не зважаючи що я її захарвив на 5-6 неділь раніше , п'ятка вийшла дуже не погана , з цікавим ефектом . На останній сторінці там є фото кущика перед харвом

Поделиться сообщением

5 хвилин тому, Kenny666 сказав:

Метр двадцять довжину метр п'ятдесят висота,але туди ще ват 100 треба добавити точно буде

О норм , є де розігнатися . Облаштовуй і запускай , але я б порадив взяти фотікі на слідуючий гров , все те саме але якщо щось пішло не так то завжди є час щоб розрулити косякі)

Поделиться сообщением

59 хвилин тому, Яр13 сказав:

О норм , є де розігнатися . Облаштовуй і запускай , але я б порадив взяти фотікі на слідуючий гров , все те саме але якщо щось пішло не так то завжди є час щоб розрулити косякі)

В тебе там ящик цілий😁😁

Поделиться сообщением

29 хвилин тому, Kenny666 сказав:

В тебе там ящик цілий😁😁

Не зрозумів тебе бро , якщо ти про мій бокс то в мене 120*60*180см , якщо про перший мій кущ то там було десь+/- 1.5м × 1.5м площі розтягнуто  😁 і можна було спокійно взяти 400-500гр  сухого але не сталось як гадалось 🤣

Поделиться сообщением

2 години тому, Яр13 сказав:

Не зрозумів тебе бро , якщо ти про мій бокс то в мене 120*60*180см , якщо про перший мій кущ то там було десь+/- 1.5м × 1.5м площі розтягнуто  😁 і можна було спокійно взяти 400-500гр  сухого але не сталось як гадалось 🤣

Ящик ших з того репорта що ти казав

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Синдерелла мощнейший сорт с высоким уровнем ТГК. Если,конечно,это оригинальная генетика.

Желаю успешного готова,бро 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

7 годин тому, Rastafaf сказав:

Синдерелла мощнейший сорт с высоким уровнем ТГК. Если,конечно,это оригинальная генетика.

Желаю успешного готова,бробу

Буду тестити старий ,дякую гарно:weedsport2:

• Like +1 1

Поделиться сообщением

34 день від каски,4 день цвіту виходить якщо я все правильно зрозумів.Яр 13 бро хотів подякувати,всеж я задумався й ризикнув,ти був правий гнути їх ще можна було,тепер світла получають дуже гарно,світить на всі майбутні оріхи.Можливо трохи кривовато ,але що є те є.

IMG_20240521_150350_740.jpg

IMG_20240521_150356_161.jpg

IMG_20240521_150401_015.jpg

• Like +1 7

Поделиться сообщением

23 травня,36 день від каски ,6 день цвітіння 🥲все чотко,після загибу почали жирніти.появилися перші трихоми на листочках.І запах 

IMG_20240523_151920_870.jpg

IMG_20240523_151928_354.jpg

• Like +1 5

Поделиться сообщением

25 травня,день 38 від каски, сьогодні попили бадяги після голодовки в 4 дні.дівчата пахнуть,накрилася одна лампа ,то буде під 57 ват, 😢

IMG_20240525_085509_114.jpg

IMG_20240525_085500_689.jpg

• Like +1 4

Поделиться сообщением

джа

Поделиться сообщением

В 25.05.2024 в 08:58, Kenny666 сказав:

25 травня,день 38 від каски, сьогодні попили бадяги після голодовки в 4 дні.дівчата пахнуть,накрилася одна лампа ,то буде під 57 ват, 😢

IMG_20240525_085509_114.jpg

IMG_20240525_085500_689.jpg

Бро зніми розсіювач з лампи , втрачаєш кпд 

Поделиться сообщением

29 травня,42 день від каски 🙂Випили тільки що 2 л на ізі недавло попарехмарив їх трохи,зарас ростуть по тихеньку.Додав ще одну лампу на 7 ват .

IMG_20240529_114850_964.jpg

IMG_20240529_114847_487.jpg

IMG_20240529_114842_021.jpg

IMG_20240529_114821_958.jpg

Поделиться сообщением

Коли пшикаєш по листку, можеш додавати маленьку краплю рідкого мила, змочування листів поліпшиться. І ти весь цикл по листу даєш, плісняви не боїшся?

Поделиться сообщением

2 години тому, ZamSiFar сказав:

Коли пшикаєш по листку, можеш додавати маленьку краплю рідкого мила, змочування листів поліпшиться. І ти весь цикл по листу даєш, плісняви не боїшся?

Та поки що не наблюдаю 

Поделиться сообщением

31 травня,44 день від каски ,й 14 квіту,почувають себе непогано,по ідеї ще 40 днів й все буде чотко.цвіте навіть мутант,сьогодні бадяги дав попити,тепер води попють дні через 3,😁😁😁

IMG_20240531_172004_843.jpg

IMG_20240531_172013_624.jpg

IMG_20240531_172031_121.jpg

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 3 weeks later...

@Kenny666 куди пропав бро ? Напевно скурив вже все 😁

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...