Перейти к публикации

Бюджетний гроу😁😁😁авто синдерелла Джек,авто крем карамель сильвер,авто супер сканер сильвер,і одна ліва.😁😁

Рекомендованные сообщения

В 20.05.2024 в 08:42, romario999 сказал:

нажаль в мене сьогодні закінчились лайкоси

краще вліпи її зараз до цего світла. вночі хай сплять. ти і так їм життя не даєш. мир. давно так не сміявся:respect::perfect:

Показать больше  

На синдреллі вже з'являються трихоми на листочках нових

Поделиться сообщением

В 20.05.2024 в 08:43, Kenny666 сказал:

Як краще зробити,вирубати червоний спектр вдень разом з медом на 50 ват а вночі ультрафіолет?Я їй можу любий колір присвоїти просто

IMG_20240520_114009_623.jpg

Показать больше  

Красный Спектр

Последний цвет спектра видимого света — красный. Его длина волны находится в диапазоне от 620 до 750 нм. Этот свет необходим на стадии цветения растений марихуаны. Добавление красного света вызывает бутонизацию и цветение. Многие производители каннабиса переходят на более сильный источник красного света, как только их растение достигает стадии цветения. Красный свет, смешанный с синим, дает лучший отклик растениям каннабиса.

але я не пробував. в тебе то есперіменти сплошні:rasta_laugh:

Поделиться сообщением

Я знаю старий,та навіть х експериментами в минулому знімав норм для себе.подякував,врубаю червоний спектр разом з ледухою й най хуярить.

IMG_20240516_091716_628.jpg

IMG_20230726_172700_784.jpg

Поделиться сообщением

12 на 12 теж пробував ,росте нормально:eyes:

Поделиться сообщением

В 20.05.2024 в 08:51, Kenny666 сказал:

12 на 12 теж пробував ,росте нормально:eyes:

Показать больше  

с початку краще більше світла. потім так, 12/12 теж можна

В 20.05.2024 в 08:38, Kenny666 сказал:

відра по 7 л 2 хочаб

Показать больше  

а то і 8-10. з них дренаж пару літрів

Поделиться сообщением

12 на 12 було ,коли через кацапів того року вирубали кожного дня світло.Щеб спробувати 24/7

Поделиться сообщением

В 20.05.2024 в 08:58, Kenny666 сказал:

12 на 12 було ,коли через кацапів того року вирубали кожного дня світло.Щеб спробувати 24/7

Показать больше  

тільки перші пару тижнів. потім і 20/4 норм. я 18/6 використовую. читав десь раніше, що великої різниці не буде 

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

В 19.05.2024 в 11:51, Яр13 сказал:

Бро , вони в тебе вже цвітуть, та мєлка то напевно вже так і залишиться чупіком . Я би спробував їх акуратно підгинати щоб бокові коли хоч трохи розвинулися 

Показать больше  

Старий пробував гнути сьогодні,короче,цей ломик,цю палицю ,боту вже не зігнути.Воно як смородина тверде вже.Хіба що букву Г зроблю,і золентою підмотаю

Поделиться сообщением

В 20.05.2024 в 09:02, Kenny666 сказал:

Старий пробував гнути сьогодні,короче,цей ломик,цю палицю ,боту вже не зігнути.Воно як смородина тверде вже.Хіба що букву Г зроблю,і золентою підмотаю

Показать больше  

Бро у моїх кущів стовбур товстіший а самі кущі нижчі , і я теж думав що не вийде загнути . Привяжи шнурок чи нитку до верхушки (тільки так щоб не передушити і потім міг розв'язати) тоді ЛЕГЕНЬКО гни її до низу і закріплюй в такому положенні , якщо туго йде - значить поступово кожен день пригинай її нижче , покі бокові коли не будуть вище за основну , це дасть їм поштовх до розвитку - так зване апікальне домінування 

• Like +1 2

Поделиться сообщением

В 20.05.2024 в 08:38, Kenny666 сказал:

хочу спробувати,й відра по 7 л

Показать больше  

Бро , в тебе дуже мало місця під такі горшки + це більший розхід добрив , при тому на форумі є репорт де в 1л горщиках на кокосі виросли охуєні ракети , тільки для цього потрібні листові підкормкі + часті поливи . На слідуючий гров візьми добрив з квіткового на 50-100грн і результат буде кращий . 

Поделиться сообщением

В 20.05.2024 в 09:31, Яр13 сказал:

на форумі є репорт де в 1л горщиках на кокосі виросли охуєні ракети

Показать больше  

Бро скинь реп будь ласка

Поделиться сообщением

В 20.05.2024 в 12:25, andriyko сказал:

Бро скинь реп будь ласка

Показать больше  

Тримай 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

В 20.05.2024 в 12:38, Яр13 сказал:

Тримай 

Показать больше  

Ага, цей бачив. Думав інший якись

Поделиться сообщением

В 20.05.2024 в 12:40, andriyko сказал:

Показать больше  

Треба почекати , я бачив писало пару людей що пробують теж таке провернути, але не факт що результат буде задовільний 

Поделиться сообщением

В 20.05.2024 в 12:40, andriyko сказал:

Показать больше  

Я надихнувся цим репортом 

Саме через нього полюбляю пару сортів ,в пару глечиків

• Like +1 2

Поделиться сообщением

В 20.05.2024 в 13:10, Яр13 сказал:

Треба почекати , я бачив писало пару людей що пробують теж таке провернути, але не факт що результат буде задовільний 

Показать больше  

Почекаю 2 дня,щоб підсохли,й спробую як кажеш

• Like +1 1

Поделиться сообщением

В 20.05.2024 в 09:31, Яр13 сказал:

Бро , в тебе дуже мало місця під такі горшки + це більший розхід добрив , при тому на форумі є репорт де в 1л горщиках на кокосі виросли охуєні ракети , тільки для цього потрібні листові підкормкі + часті поливи . На слідуючий гров візьми добрив з квіткового на 50-100грн і результат буде кращий . 

Показать больше  

В мене є ще саморобний бокс з гардеробної за 300 грн з епіцентру,там я вже купив й тю штуку ,там на відео є як фольга що відбиває світло,опшив,тільки це великий шкаф.

Поделиться сообщением

В 20.05.2024 в 13:49, Kenny666 сказал:

Я надихнувся цим репортом 

Саме через нього полюбляю пару сортів ,в пару глечиків

Показать больше  

Глянув останню сторінку репорту , норм наросло 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

В 20.05.2024 в 13:56, Яр13 сказал:

Глянув останню сторінку репорту , норм наросло 

Показать больше  

Подивися уважніше,він з неї букву Г зробив,буквально зламав,зафіксував ,й обмотав ізольентою,й що наросло в нього

Поделиться сообщением

В 20.05.2024 в 13:55, Kenny666 сказал:

В мене є ще саморобний бокс з гардеробної за 300 грн з епіцентру,там я вже купив й тю штуку ,там на відео є як фольга що відбиває світло,опшив,тільки це великий шкаф.

Показать больше  

А які розміри того великого боксу ? І все одно ще подумай чи потрібні тобі такі великі горшкі , як на мене 5л оптимально 

Поделиться сообщением

В 20.05.2024 в 14:00, Яр13 сказал:

А які розміри того великого боксу ? І все одно ще подумай чи потрібні тобі такі великі горшкі , як на мене 5л оптимально 

Показать больше  

Метр двадцять довжину метр п'ятдесят висота,але туди ще ват 100 треба добавити точно буде

Поделиться сообщением

В 20.05.2024 в 13:59, Kenny666 сказал:

Подивися уважніше,він з неї букву Г зробив,буквально зламав,зафіксував ,й обмотав ізольентою,й що наросло в нього

Показать больше  

Бачив , але це не моє , мені подобається розтягувати підгинати , так ти сам формуєш крону . Прошлого року ростив зерно з бошки - мій перший досвід , казали що не варто цим займатись буде порожняк , але я його розтягував і він вимахав ого-го , і навіть не зважаючи що я її захарвив на 5-6 неділь раніше , п'ятка вийшла дуже не погана , з цікавим ефектом . На останній сторінці там є фото кущика перед харвом

Поделиться сообщением

В 20.05.2024 в 14:02, Kenny666 сказал:

Метр двадцять довжину метр п'ятдесят висота,але туди ще ват 100 треба добавити точно буде

Показать больше  

О норм , є де розігнатися . Облаштовуй і запускай , але я б порадив взяти фотікі на слідуючий гров , все те саме але якщо щось пішло не так то завжди є час щоб розрулити косякі)

Поделиться сообщением

В 20.05.2024 в 14:13, Яр13 сказал:

О норм , є де розігнатися . Облаштовуй і запускай , але я б порадив взяти фотікі на слідуючий гров , все те саме але якщо щось пішло не так то завжди є час щоб розрулити косякі)

Показать больше  

В тебе там ящик цілий😁😁

Поделиться сообщением

В 20.05.2024 в 15:13, Kenny666 сказал:

В тебе там ящик цілий😁😁

Expand   Показать больше  

Не зрозумів тебе бро , якщо ти про мій бокс то в мене 120*60*180см , якщо про перший мій кущ то там було десь+/- 1.5м × 1.5м площі розтягнуто  😁 і можна було спокійно взяти 400-500гр  сухого але не сталось як гадалось 🤣

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...