Перейти к публикации

Бюджетний гроу😁😁😁авто синдерелла Джек,авто крем карамель сильвер,авто супер сканер сильвер,і одна ліва.😁😁

Рекомендованные сообщения

В 20.05.2024 в 08:42, romario999 сказал:

нажаль в мене сьогодні закінчились лайкоси

краще вліпи її зараз до цего світла. вночі хай сплять. ти і так їм життя не даєш. мир. давно так не сміявся:respect::perfect:

Показать больше  

На синдреллі вже з'являються трихоми на листочках нових

Поделиться сообщением

В 20.05.2024 в 08:43, Kenny666 сказал:

Як краще зробити,вирубати червоний спектр вдень разом з медом на 50 ват а вночі ультрафіолет?Я їй можу любий колір присвоїти просто

IMG_20240520_114009_623.jpg

Показать больше  

Красный Спектр

Последний цвет спектра видимого света — красный. Его длина волны находится в диапазоне от 620 до 750 нм. Этот свет необходим на стадии цветения растений марихуаны. Добавление красного света вызывает бутонизацию и цветение. Многие производители каннабиса переходят на более сильный источник красного света, как только их растение достигает стадии цветения. Красный свет, смешанный с синим, дает лучший отклик растениям каннабиса.

але я не пробував. в тебе то есперіменти сплошні:rasta_laugh:

Поделиться сообщением

Я знаю старий,та навіть х експериментами в минулому знімав норм для себе.подякував,врубаю червоний спектр разом з ледухою й най хуярить.

IMG_20240516_091716_628.jpg

IMG_20230726_172700_784.jpg

Поделиться сообщением

12 на 12 теж пробував ,росте нормально:eyes:

Поделиться сообщением

В 20.05.2024 в 08:51, Kenny666 сказал:

12 на 12 теж пробував ,росте нормально:eyes:

Показать больше  

с початку краще більше світла. потім так, 12/12 теж можна

В 20.05.2024 в 08:38, Kenny666 сказал:

відра по 7 л 2 хочаб

Показать больше  

а то і 8-10. з них дренаж пару літрів

Поделиться сообщением

12 на 12 було ,коли через кацапів того року вирубали кожного дня світло.Щеб спробувати 24/7

Поделиться сообщением

В 20.05.2024 в 08:58, Kenny666 сказал:

12 на 12 було ,коли через кацапів того року вирубали кожного дня світло.Щеб спробувати 24/7

Показать больше  

тільки перші пару тижнів. потім і 20/4 норм. я 18/6 використовую. читав десь раніше, що великої різниці не буде 

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

В 19.05.2024 в 11:51, Яр13 сказал:

Бро , вони в тебе вже цвітуть, та мєлка то напевно вже так і залишиться чупіком . Я би спробував їх акуратно підгинати щоб бокові коли хоч трохи розвинулися 

Показать больше  

Старий пробував гнути сьогодні,короче,цей ломик,цю палицю ,боту вже не зігнути.Воно як смородина тверде вже.Хіба що букву Г зроблю,і золентою підмотаю

Поделиться сообщением

В 20.05.2024 в 09:02, Kenny666 сказал:

Старий пробував гнути сьогодні,короче,цей ломик,цю палицю ,боту вже не зігнути.Воно як смородина тверде вже.Хіба що букву Г зроблю,і золентою підмотаю

Показать больше  

Бро у моїх кущів стовбур товстіший а самі кущі нижчі , і я теж думав що не вийде загнути . Привяжи шнурок чи нитку до верхушки (тільки так щоб не передушити і потім міг розв'язати) тоді ЛЕГЕНЬКО гни її до низу і закріплюй в такому положенні , якщо туго йде - значить поступово кожен день пригинай її нижче , покі бокові коли не будуть вище за основну , це дасть їм поштовх до розвитку - так зване апікальне домінування 

• Like +1 2

Поделиться сообщением

В 20.05.2024 в 08:38, Kenny666 сказал:

хочу спробувати,й відра по 7 л

Показать больше  

Бро , в тебе дуже мало місця під такі горшки + це більший розхід добрив , при тому на форумі є репорт де в 1л горщиках на кокосі виросли охуєні ракети , тільки для цього потрібні листові підкормкі + часті поливи . На слідуючий гров візьми добрив з квіткового на 50-100грн і результат буде кращий . 

Поделиться сообщением

В 20.05.2024 в 09:31, Яр13 сказал:

на форумі є репорт де в 1л горщиках на кокосі виросли охуєні ракети

Показать больше  

Бро скинь реп будь ласка

Поделиться сообщением

В 20.05.2024 в 12:25, andriyko сказал:

Бро скинь реп будь ласка

Показать больше  

Тримай 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

В 20.05.2024 в 12:38, Яр13 сказал:

Тримай 

Показать больше  

Ага, цей бачив. Думав інший якись

Поделиться сообщением

В 20.05.2024 в 12:40, andriyko сказал:

Показать больше  

Треба почекати , я бачив писало пару людей що пробують теж таке провернути, але не факт що результат буде задовільний 

Поделиться сообщением

В 20.05.2024 в 12:40, andriyko сказал:

Показать больше  

Я надихнувся цим репортом 

Саме через нього полюбляю пару сортів ,в пару глечиків

• Like +1 2

Поделиться сообщением

В 20.05.2024 в 13:10, Яр13 сказал:

Треба почекати , я бачив писало пару людей що пробують теж таке провернути, але не факт що результат буде задовільний 

Показать больше  

Почекаю 2 дня,щоб підсохли,й спробую як кажеш

• Like +1 1

Поделиться сообщением

В 20.05.2024 в 09:31, Яр13 сказал:

Бро , в тебе дуже мало місця під такі горшки + це більший розхід добрив , при тому на форумі є репорт де в 1л горщиках на кокосі виросли охуєні ракети , тільки для цього потрібні листові підкормкі + часті поливи . На слідуючий гров візьми добрив з квіткового на 50-100грн і результат буде кращий . 

Показать больше  

В мене є ще саморобний бокс з гардеробної за 300 грн з епіцентру,там я вже купив й тю штуку ,там на відео є як фольга що відбиває світло,опшив,тільки це великий шкаф.

Поделиться сообщением

В 20.05.2024 в 13:49, Kenny666 сказал:

Я надихнувся цим репортом 

Саме через нього полюбляю пару сортів ,в пару глечиків

Показать больше  

Глянув останню сторінку репорту , норм наросло 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

В 20.05.2024 в 13:56, Яр13 сказал:

Глянув останню сторінку репорту , норм наросло 

Показать больше  

Подивися уважніше,він з неї букву Г зробив,буквально зламав,зафіксував ,й обмотав ізольентою,й що наросло в нього

Поделиться сообщением

В 20.05.2024 в 13:55, Kenny666 сказал:

В мене є ще саморобний бокс з гардеробної за 300 грн з епіцентру,там я вже купив й тю штуку ,там на відео є як фольга що відбиває світло,опшив,тільки це великий шкаф.

Показать больше  

А які розміри того великого боксу ? І все одно ще подумай чи потрібні тобі такі великі горшкі , як на мене 5л оптимально 

Поделиться сообщением

В 20.05.2024 в 14:00, Яр13 сказал:

А які розміри того великого боксу ? І все одно ще подумай чи потрібні тобі такі великі горшкі , як на мене 5л оптимально 

Показать больше  

Метр двадцять довжину метр п'ятдесят висота,але туди ще ват 100 треба добавити точно буде

Поделиться сообщением

В 20.05.2024 в 13:59, Kenny666 сказал:

Подивися уважніше,він з неї букву Г зробив,буквально зламав,зафіксував ,й обмотав ізольентою,й що наросло в нього

Показать больше  

Бачив , але це не моє , мені подобається розтягувати підгинати , так ти сам формуєш крону . Прошлого року ростив зерно з бошки - мій перший досвід , казали що не варто цим займатись буде порожняк , але я його розтягував і він вимахав ого-го , і навіть не зважаючи що я її захарвив на 5-6 неділь раніше , п'ятка вийшла дуже не погана , з цікавим ефектом . На останній сторінці там є фото кущика перед харвом

Поделиться сообщением

В 20.05.2024 в 14:02, Kenny666 сказал:

Метр двадцять довжину метр п'ятдесят висота,але туди ще ват 100 треба добавити точно буде

Показать больше  

О норм , є де розігнатися . Облаштовуй і запускай , але я б порадив взяти фотікі на слідуючий гров , все те саме але якщо щось пішло не так то завжди є час щоб розрулити косякі)

Поделиться сообщением

В 20.05.2024 в 14:13, Яр13 сказал:

О норм , є де розігнатися . Облаштовуй і запускай , але я б порадив взяти фотікі на слідуючий гров , все те саме але якщо щось пішло не так то завжди є час щоб розрулити косякі)

Показать больше  

В тебе там ящик цілий😁😁

Поделиться сообщением

В 20.05.2024 в 15:13, Kenny666 сказал:

В тебе там ящик цілий😁😁

Показать больше  

Не зрозумів тебе бро , якщо ти про мій бокс то в мене 120*60*180см , якщо про перший мій кущ то там було десь+/- 1.5м × 1.5м площі розтягнуто  😁 і можна було спокійно взяти 400-500гр  сухого але не сталось як гадалось 🤣

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас

Чат Джа

Чат Джа

• Выберите файлы...
      или переместите ваши файлы сюда
      Разрешённые типы файлов: jpg, jpeg, jpe, png, gif, webp, mp3, wav, mp4 · Максимальный размер файла 3MB
      Вы можете загрузить только 1 файл
    • Создать...
    Добро пожаловать Guest1750629321849 в комнату чата!