Перейти к публикации
  • 0

Чи варто підрізати листя?

Вопрос

Привіт, брази!

Підкажіть, чи варто обрізати листя blueberry auto fem? Сьогодні 34-й день з моменту як вилізла. Попередня спроба на органіці була не дуже вдала, цю годую вже нормально флорою + Voodoo juice (штука бомбезна), і результат самі бачите. Але попередні растіхи почав рано обрізати шоб більше світла попадало, ледь не з 20 дня десь, і вони взагалі були не такі феєричні як ця.

Бо дуже непокоїть факт, шо є ще шиш внизу під листям, і туди практично не попадає світла. Крім цього, ще маю поїхати на 4 дні, і не буде можливості включати обдув(активний видув повітря стоїть, але растіха така густа, боюсь щоб не було цвілі).

Ваші думки?

PXL_20240419_095404354.jpg

PXL_20240419_095333763.jpg

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0

На цих фотках видно, що збоку деякі взагалі сидять без світла :rasta_sad:

Ну і в центрі є пару кол, які взагалі нерозвинені, бо маловаті і світла туди майже не заходить.

Ще додам, шо растіха ніби активний ріст припинила, коли ще ростуть звісно, але активна фаза здається завершилась, так вже не пре як ще тиждень-два тому.

PXL_20240419_101435603.jpg

PXL_20240419_101323516.jpg

Поделиться сообщением

• 0

Листя не підрізаю. В окремих випадках ближче до харва коли дуже густий кущ, наприклад, вілтку коли спека щоб не погнала пліснява.

В 19.04.2024 в 10:18, StarterPack сказал:

растіха ніби активний ріст припинила

Показать больше  

так, бо рослина тепер розвиватися дуже не буде, а ось квіточки почнуть наростати

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
  В 23.04.2024 в 00:18, ХаПаZz сказал:

Не треба нічого обрізати. Бо лише втратиш врожай.  І ще в рослини трохи дефіцит фосфору. 

що за  світло? грунт?

Expand   Показать больше  

Дякую, ну я так і старався щоб не чіпати ні листочка. Грунт - торф з перлітом. Думаєш дефіцит є? Бо годував по табличці GHE Flora Series. Ось якраз у вівторок у мене був останній полив (там аж 4мл Bloom додав в кампот), і я ще годував моно фосфат калієм двічі, якраз після останнього разу лопухи нижні почали активно жовтіти. Це може бути через мфк? Він ж ніби прискорює дозрівання, і листя активніше починає жовтіти
Але що мене зараз напрягає - це те шо дні 2 тому якийсь запах з'явився такого затхлого повітря. Яка може бути причина? Бо завтра ввечері їхати, буду мінімум в неділю ввечері, чи треба якось вазон підготувати чи ні?

Поделиться сообщением

• 0

По світлу питали - https://prom.ua/ua/p1752391793-led-fitosvitilnik-quantum.html.

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас

Чат Джа

Чат Джа

Пожалуйста, введите ваше отображаемое имя

• Создать...