X720 956 Опубликовано: 26 апреля, 2024 Jah Rastafari! Починаю по троху свій аут сезону 24. Всім величезна дяка за насіння! Що маю по насінню: El Curandero fem ; Cthulhu Cush fem від @OldKyivHills Pineapple express; Gorilla glue; Sweet cheese XL всі авто фем+ Auto Afghan Cush reg від бро @sim Крести регуляри від бро @Сын-Джа 9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 956 Опубликовано: 26 апреля, 2024 Нажаль цей сезон приніс свої сюрпризи вже на самому початку і з приходом паводку успішно потонули більшість заготовлених лунок. Але нічого, буду шукати нові місця. Також було прийнято рішення висадити фемки від @OldKyivHillsв горшки, щоб була можливість штучного переведення на цвітіння раніше. Боюсь що на моїй широті фоти не визріють. Але в той же час, для чистоти експерименту пару представниць буде все ж висаджено у відкритий ґрунт, щоб поспостерігати за даною генетикою. Підкиньте пораду, чи варто в заміс грунту додавати мох сфагнум? Він має трохи закисляти середу, правда? Треба вирівнювати ph? В заміс грунту буду додавати біогумус. Декілька фотопепірдних представниць вже успішно відправленні на проростання. Автоперідні ж, чекають потепління. Jah Rastafari! 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 659 Опубликовано: 26 апреля, 2024 Здравствуй бро) С началом тебя и ровного грова) А горшки какого объема у тебя? 2 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ TECHNO ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 956 Опубликовано: 26 апреля, 2024 6 минут назад, MrHaze сказал: Здравствуй бро) С началом тебя и ровного грова) А горшки какого объема у тебя? Дякую. Є тканині по 10 літрів, один на 20л, ну і відра 18л Не фонтан звісно, але мені і не треба здоровенні пальми) 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Warming 3 431 Опубликовано: 26 апреля, 2024 10 минут назад, X720 сказал: Підкиньте пораду, чи варто в заміс грунту додавати мох сфагнум? Він має трохи закисляти середу, правда? Треба вирівнювати ph? Стосовно рівня Рн головне, щоб основний грунт не був болотом чи якоюсь глиною або сміттєзвалищем. Якщо мох розпушить твій грунт, то можна і додати. Найкраще - зловити момент коли земля підсохла і перебити її на дрібну фракцію з додаванням компонентів які підходять в конкретному випадку. А ганятися за правильним Рн в ауті марна справа 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Maximus36 424 Опубликовано: 26 апреля, 2024 22 минуты назад, X720 сказал: ох сфагнум Привет бро. Добавляй, ничего он не кислит, я не заметил. Есть замесы где его рекомендуют, он как Антисептик работает, и почву разрыхляет. 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 676 Опубликовано: 26 апреля, 2024 Гарного грову бро!!! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Бандера 1 285 Опубликовано: 26 апреля, 2024 Зі стартом, бажаю тобі гарного грова та моцних шишок 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 956 Опубликовано: 29 апреля, 2024 El Curandero 6 ДВК. Після великодня відправляться в горшки і аут. 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 659 Опубликовано: 29 апреля, 2024 А что такое Jamrock бро? ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ TECHNO ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 956 Опубликовано: 29 апреля, 2024 6 минут назад, MrHaze сказал: А что такое Jamrock бро? Welcome to Jamrock то назва треку Деміана Марлі, одного з синів Боба 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Бакс 3 297 Опубликовано: 30 апреля, 2024 Маю ту ж широту і сорти схожі, буду слідкувати, успіху 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 956 Опубликовано: 3 мая, 2024 Маю перші трабли. Одній дівчинці шось погано Інші ж мають абсолютно ідентичні умови, таких проблем не мають 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 659 Опубликовано: 3 мая, 2024 1 минуту назад, X720 сказал: Маю перші трабли. Одній дівчинці шось погано Это генетика бро...ничего не поделаешь 4 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ TECHNO ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 956 Опубликовано: 3 мая, 2024 (изменено) Вище Cthulhu cush Це El Curandero, радує Изменено 3 мая, 2024 пользователем X720 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Warming 3 431 Опубликовано: 3 мая, 2024 3 часа назад, X720 сказал: Маю перші трабли. Одній дівчинці шось погано Якщо це автік - точно можна нову сємку мочити. Якщо фотік - теж може тупити місяць, а місяць веги це ого. Краще замочити нову, а цю експериментально втулити десь де-небудь. Але 90% що в кінцевому результаті кущ буде звичайним як всі 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 956 Опубликовано: 3 мая, 2024 13 минут назад, Warming сказал: Якщо це автік - точно можна нову сємку мочити. Якщо фотік - теж може тупити місяць, а місяць веги це ого. Краще замочити нову, а цю експериментально втулити десь де-небудь. Але 90% що в кінцевому результаті кущ буде звичайним як всі Фотік, бро. Висаджу значить пізніше в лунку і буду спостерігати 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 956 Опубликовано: 8 мая, 2024 Плани по висадці в аут трохи відкладаються - прийшло значне похолодання. Вночі +1-2°С буде пару днів. 29.04 відправив на одну полянку партію крестів від бро @Сын-Джа просто закинув до лунок пророщенні горіхи. З 6 горіхів взійшло 4, хоча в серветці проросли всі. Фото від 04.05 Парочка регулярів афган авто: Тут їм десь близько 3 тижнів, походу все таки рано висадив їх. Будуть карлоси, якщо взагалі будуть. Обидві поляни вчора на ніч були накрити пляшками, для захисту від холодних ночей El Curandero показує добрий прогрес 14 ДВК А от Cthulhu cush щось не хоче підростати, щось дівчатам не подобається 9 ДВК 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 676 Опубликовано: 8 мая, 2024 3 години тому, X720 сказав: Плани по висадці в аут трохи відкладаються - прийшло значне похолодання. Вночі +1-2°С буде пару днів. 29.04 відправив на одну полянку партію крестів від бро @Сын-Джа просто закинув до лунок пророщенні горіхи. З 6 горіхів взійшло 4, хоча в серветці проросли всі. Фото від 04.05 Парочка регулярів афган авто: Тут їм десь близько 3 тижнів, походу все таки рано висадив їх. Будуть карлоси, якщо взагалі будуть. Обидві поляни вчора на ніч були накрити пляшками, для захисту від холодних ночей El Curandero показує добрий прогрес 14 ДВК А от Cthulhu cush щось не хоче підростати, щось дівчатам не подобається 9 ДВК Різні стрейни по різному нарощують корниву систему, все буде нормально, потім вистрилять.. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 676 Опубликовано: 8 мая, 2024 Яка у тебе земля бро? Покупна? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 676 Опубликовано: 8 мая, 2024 На вигляд дуже збита, коли будешь пересаджувати розрехли землю, добав перліту, і буде все нормально.. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 956 Опубликовано: 8 мая, 2024 2 часа назад, OldKyivHills сказал: Яка у тебе земля бро? Покупна? Ні, не покупна. Я сам замішував. Вермикомпост, верхній слой чернозему і піщаний грунт. Перліту там поки не має, не було під рукою. Минулий гров робив такий самий заміс, політ нормальний наче був 14 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 676 Опубликовано: 8 мая, 2024 Значить здалося) Гарні кущики бро 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Warming 3 431 Опубликовано: 8 мая, 2024 5 часов назад, X720 сказал: Я сам замішував. Вермикомпост, верхній слой чернозему і піщаний грунт. Перліту там поки не має, не було під рукою. Гарний заміс, має і без перліту бути ок. Є простий спосіб визначити якість субстрату: добре пролити водою, взяти жменю і стиснути в руці, нормальна земля коли розламуєш цю грудку - розділяється і кришиться. Якщо липне, в'язне і тягнеться як пластилін, то забагато глини і потрібні розрихлювачі 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 956 Опубликовано: 13 мая, 2024 Дуже погані кліматичні умови прийшли до нас. Холодні ночі (1-3°с) та і вдень парк днів прогнозують близько 10°с Сподіваюсь переживемо. Накриваю баклахами і спостерігаю. Поки що наче живемо. Регуляри афган авто Крести регуляри фотіки 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения