X720 1 259 Опубликовано: 6 сентября, 2024 4 минуты назад, Сын-Джа сказал: @X720 Може трішки більше дати. Кусти бімба Сьогодні годував вже, спробую наступного разу дати дозу вже прям для квіту. 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 1 259 Опубликовано: 7 сентября, 2024 Курандеро 20л бег Ктулху 10л бег Ктулху в полі, та що пережила потоп 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 1 582 Опубликовано: 7 сентября, 2024 5 часов назад, X720 сказал: Курандеро 20л бег Ктулху 10л бег Ктулху в полі, та що пережила потоп Та що пережила потоп не погано ще виглядає бро! 2 Якщо цінуєш якісну генетику! https://jahforum.net/topic/84365-nasinnya-vid-old-kyiv-hills-seeds🇺🇦/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 1 118 Опубликовано: 7 сентября, 2024 (изменено) 17 часов назад, X720 сказал: Крести. Все чекаю Гарні крести. Ще зацвітуть. Можливо, стимул їм придати якимось бустером, щоб швидше на цвітіння перейшли. Изменено 7 сентября, 2024 пользователем Louvre 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 1 259 Опубликовано: 7 сентября, 2024 1 час назад, OldKyivHills сказал: Та що пережила потоп не погано ще виглядає бро! Та, виглядає гарно, враховуючи що півтора місяці тому вона тільки кореневу заново почала нарощувати. А взагалі їй найбільше дісталось, це доречі саме вона з мутаціями на старті була. Живуча виходить) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 1 582 Опубликовано: 7 сентября, 2024 Ти писав бро що підрізав El curandero на покур) як вона? Зрозуміло що рано робити виводи) але цікаво) Якщо цінуєш якісну генетику! https://jahforum.net/topic/84365-nasinnya-vid-old-kyiv-hills-seeds🇺🇦/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 1 259 Опубликовано: 7 сентября, 2024 8 минут назад, OldKyivHills сказал: Ти писав бро що підрізав El curandero на покур) як вона? Зрозуміло що рано робити виводи) але цікаво) Недозрівша і не пролічена, накурює добре, одного разу навіть параною якось спіймав, чого не було вже років 5. Може через те що недозріла. Конкретно вже скажу як все дозріє і пролікується 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 1 582 Опубликовано: 7 сентября, 2024 Ктулху бро можешь сильніше вносити удобри на цвітіння, вона прожорліва.. 1 Якщо цінуєш якісну генетику! https://jahforum.net/topic/84365-nasinnya-vid-old-kyiv-hills-seeds🇺🇦/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 1 259 Опубликовано: 11 сентября, 2024 Крести все ще не заквітли, але вже видно по ним що ось-ось 9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 1 259 Опубликовано: 11 сентября, 2024 Загальний план. 10 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 1 582 Опубликовано: 11 сентября, 2024 2 минуты назад, X720 сказал: Загальний план. Прям як ялинки на задньому плані 4 Якщо цінуєш якісну генетику! https://jahforum.net/topic/84365-nasinnya-vid-old-kyiv-hills-seeds🇺🇦/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ТерраФормер 1 409 Опубликовано: 11 сентября, 2024 2 часа назад, X720 сказал: Загальний план. Файний план.... загальний 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
hron228 8 546 Опубликовано: 11 сентября, 2024 16 часов назад, X720 сказал: Крести все ще не заквітли, але вже видно по ним що ось-ось Вже пізно, як що ти не в Африці) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 1 259 Опубликовано: 12 сентября, 2024 5 часов назад, hron228 сказал: Вже пізно, як що ти не в Африці) Ну, нічого вже не зробиш з цим Що буде - то буде. Може якусь імпровізовану тепличку зроблю 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 1 259 Опубликовано: 12 сентября, 2024 (изменено) Хочу обробити від плісняви кущи, під рукою є от такий препарат. Користувався може хто? Изменено 12 сентября, 2024 пользователем X720 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 1 259 Опубликовано: 13 сентября, 2024 Дві ктулху Курандеро 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ТерраФормер 1 409 Опубликовано: 13 сентября, 2024 2 часа назад, X720 сказал: ктулху Запах у моего сладкофруктовый 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 1 259 Опубликовано: 13 сентября, 2024 1 час назад, Сын-Джа сказал: Запах у моего сладкофруктовый Да, что-то вроде этого. Мне нравиться. Кресты кстати уже наконец-то погнали на цвет. Ночью наконец-то прорвало и прошел дождь, первый за месяца полтора. Ветер сильный был, думал пздц сломает девок, а нет, сегодня посещал - все отлично. По погоде хз. Месяц я думаю точно есть, а там уже как пойдет, на крайняк и то что нарастёт вполне сгодиться 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 1 259 Опубликовано: 14 сентября, 2024 Крести Одну я походу ідентифікував, бо принюхався і прям відчув нотки шоколаду. Певно буду тепер називати її Chocolate cherry dizel Залишилось ще дві ідентифікувати, там поки не вловив запаху)) 8 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 1 118 Опубликовано: 14 сентября, 2024 Нормальні такі стовбури і крони зашибісь! 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ТерраФормер 1 409 Опубликовано: 14 сентября, 2024 2 часа назад, X720 сказал: Крести Одну я походу ідентифікував, бо принюхався і прям відчув нотки шоколаду. Певно буду тепер називати її Chocolate cherry dizel Залишилось ще дві ідентифікувати, там поки не вловив запаху)) Бро, якщо повезе, то може будуть с фенотипом: чорниці, винограду або вишні, солодкий запах, а на смак після банки, враження начебто скуштував плоди перерахованого....але ще дуже важливо промивку зробити... 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 1 259 Опубликовано: 15 сентября, 2024 На ктулху напали тварі( 5 штук знайшов і задавив, пару квіток потерпілих зрізав( 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 1 582 Опубликовано: 15 сентября, 2024 8 минут назад, X720 сказал: На ктулху напали тварі( 5 штук знайшов і задавив, пару квіток потерпілих зрізав( Чимось обробляв бро? Якщо цінуєш якісну генетику! https://jahforum.net/topic/84365-nasinnya-vid-old-kyiv-hills-seeds🇺🇦/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 1 259 Опубликовано: 15 сентября, 2024 6 минут назад, OldKyivHills сказал: Чимось обробляв бро? Ще місяці 2 тому як тільки з'явилися обробляв корагеном - зникли ось до цього моменту. Зараз уже не варік напевно буду механічно їбашити їх 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ТерраФормер 1 409 Опубликовано: 15 сентября, 2024 Шкода, пару сезонів тому, на ранік напали, приїхав на ділянку через тиждень,а їх там сотні, почав збирати їх , і бачу бошка сипиця з куста, похитав куст, а з нього бошка просто посипались, зрозув що вже немає сенсу його реанімувати і заварив манаги Манага була міцною... дуже 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас