X720 968 Опубликовано: 18 сентября, 2024 В 15.09.2024 в 18:38, X720 сказал: На ктулху напали тварі( 5 штук знайшов і задавив, пару квіток потерпілих зрізав( Кушу не дають життя тупо тварі. Хз шо робити, трохи зрізав, дохуя прям побитих шишок цією заразою. За 3 дні вже штук 50 передавив. Короче біда 2 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 849 Опубликовано: 18 сентября, 2024 28 минут назад, X720 сказал: Кушу не дають життя тупо тварі. Хз шо робити, трохи зрізав, дохуя прям побитих шишок цією заразою. За 3 дні вже штук 50 передавив. Короче біда Скоріше всього на рослині є яйця цього паразиту...треба чимось обробити органічним, хоча може вже запізно. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 968 Опубликовано: 19 сентября, 2024 Крести 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Бандера 1 305 Опубликовано: 19 сентября, 2024 @X720 шо там у вас по погоде? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 968 Опубликовано: 19 сентября, 2024 1 час назад, Сын-Джа сказал: @X720 шо там у вас по погоде? Ще норм має бути. . 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 968 Опубликовано: 19 сентября, 2024 Курандеро Ктулху. Пахне пздц як смачно. Шось по типу лимону + виноград. Той що в горщику так не пахне 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 968 Опубликовано: 19 сентября, 2024 Афган куш (?) від бро @sim 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 849 Опубликовано: 19 сентября, 2024 6 минут назад, X720 сказал: Курандеро Ктулху. Пахне пздц як смачно. Шось по типу лимону + виноград. Той що в горщику так не пахне Тримай їх по максимуму бро, аж до холодів, буде ще колір крутий) головне слідкувати за пліснівою) все визріває 100% 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 968 Опубликовано: 19 сентября, 2024 3 минуты назад, OldKyivHills сказал: Тримай їх по максимуму бро, аж до холодів, буде ще колір крутий) головне слідкувати за пліснівою) все визріває 100% Та полюбому до морозів. Курандеро так взагалі можна на ніч ховати від морозів, так що полюбому встигне. Дощів зовсім поки що немає, але всеодно від плісняви оброблятиме. Дощів нема, але туман ранком добрячий, шо я думає теж не є гуд. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 849 Опубликовано: 19 сентября, 2024 (изменено) 37 минут назад, X720 сказал: Та полюбому до морозів. Курандеро так взагалі можна на ніч ховати від морозів, так що полюбому встигне. Дощів зовсім поки що немає, але всеодно від плісняви оброблятиме. Дощів нема, але туман ранком добрячий, шо я думає теж не є гуд. Останім часом всі почали казати що в наших широтах не визрівають фотоперіудні стрейни, і що тільки треба садити раніки, я з цим не згоден, чисті індики визрівають і визрівали завжди, можуть легко переносити лелгкі морози.. Ще замітив всі нові гібриди взагалі не стійки до плісняви, хворіють постійно..чисто моє спостереження. Изменено 19 сентября, 2024 пользователем OldKyivHills 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
PitonChik 1 490 Опубликовано: 19 сентября, 2024 1 час назад, OldKyivHills сказал: Останім часом всі почали казати що в наших широтах не визрівають фотоперіудні стрейни, і що тільки треба садити раніки, я з цим не згоден, чисті індики визрівають і визрівали завжди, можуть легко переносити лелгкі морози.. Ще замітив всі нові гібриди взагалі не стійки до плісняви, хворіють постійно..чисто моє спостереження. Всё норм, в Киевской области снимал в ноябре. 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 849 Опубликовано: 19 сентября, 2024 1 минуту назад, PitonChik сказал: Всё норм, в Киевской области снимал в ноябре. Як по якості бро? Можешь трохи описати) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
PitonChik 1 490 Опубликовано: 19 сентября, 2024 4 часа назад, OldKyivHills сказал: Як по якості бро? Можешь трохи описати) Ще цвіте ,думаю ще пару тищнів , я зроблю послідовний звіт. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
PitonChik 1 490 Опубликовано: 19 сентября, 2024 В крадце : Три дерева, дві рожеві , одна зелена і зацвіла пізніше, дерева за два метра росту устал гнути. 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
PitonChik 1 490 Опубликовано: 19 сентября, 2024 4 часа назад, OldKyivHills сказал: Як по якості бро? Можешь трохи описати) Я не зрілу не пробую 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 849 Опубликовано: 19 сентября, 2024 Только что, PitonChik сказал: Я не зрілу не пробую Зрозумів бро, я чомусь подумав що ти в тому році брав на тест, гарні рослини бро! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
PitonChik 1 490 Опубликовано: 19 сентября, 2024 4 минуты назад, OldKyivHills сказал: Зрозумів бро, я чомусь подумав що ти в тому році брав на тест, гарні рослини бро! Я тому році не брав , всі місця вже були зайняті, в цьому році забацаєм. Трохи запара з часом, з цими блядьскіми сусідами 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 849 Опубликовано: 19 сентября, 2024 3 минуты назад, PitonChik сказал: Я тому році не брав , всі місця вже були зайняті, в цьому році забацаєм. Трохи запара з часом, з цими блядьскіми сусідами Це з регів бро? Чи фемки? Бо там було багато різних) X720 вибач за флуд) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
PitonChik 1 490 Опубликовано: 19 сентября, 2024 4 минуты назад, OldKyivHills сказал: Це з регів бро? Чи фемки? Бо там було багато різних) X720 вибач за флуд) Цитата Це фемкі, регі нанаступний рік запулім. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 968 Опубликовано: 27 сентября, 2024 Крести 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 968 Опубликовано: 27 сентября, 2024 Ктулху куш 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 849 Опубликовано: 27 сентября, 2024 15 минут назад, X720 сказал: Ктулху куш 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 849 Опубликовано: 27 сентября, 2024 Хотів запитати бро, у тебе на El curandero теж розові стігми?) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 968 Опубликовано: 27 сентября, 2024 59 минут назад, OldKyivHills сказал: Хотів запитати бро, у тебе на El curandero теж розові стігми?) Так, рожеві, завтра вже сфоткаю, бо шось завтикав 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 968 Опубликовано: 27 сентября, 2024 4 часа назад, OldKyivHills сказал: Хотів запитати бро, у тебе на El curandero теж розові стігми?) Бро, ось курандеро 21 вересня. Фотки щось лайно, напевно добре накурений фоткав)))завтра всеодно нормально сфоткаю 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения