Rastafaf 2 761 Опубліковано: 28 квітня, 2024 Приветствую форум! Хочу предложить вашему вниманию споровые отпечатки. В наличии такие штаммы: Тапальпа,Голден Тичер,Тай,Z-стрейн и Комбоджийцы. Цена одного принта 200 грн. Цена двух отпечатков 350 грн. К каждому заказу бонусы. Отправка только по Украине. Так же приветствуется желающие взять отпечаток под репорт. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HunterGrow 113 Опубліковано: 2 травня, 2024 Спасибо бро, получил Готовлюсь погружаться в микромикологию Добра тебе 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rastafaf 2 761 Опубліковано: 6 травня, 2024 апчихииии Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rastafaf 2 761 Опубліковано: 17 травня, 2024 Бразы,кому отпечатки под репорт? Без оплатно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kenny666 91 Опубліковано: 17 травня, 2024 Що це за отпечатки старий?З грибами мало знайомий 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rastafaf 2 761 Опубліковано: 1 червня, 2024 В 18.05.2024 в 02:57, Kenny666 сказал: Що це за отпечатки старий?З грибами мало знайомий Бро, приветствую Псилоцибе Кубенсис Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
16825 1 Опубліковано: 4 липня, 2024 Ау ,стуканите в ЛС.Хочу сделать заказ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
16825 1 Опубліковано: 15 липня, 2024 Благодарочка бро, всё гладко.Отдельный трям за подарок.Рекомендую 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Levak 7 Опубліковано: 10 грудня, 2024 Всем привет, извиняюсь что спамлю здесь. Подскажите пожалуйста, хочу создать тему по продаже отпечатков, но не получаеться. Именно этот раздел не возможно выбрать. В чем проблема? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Levak 7 Опубліковано: 10 грудня, 2024 Бро, давай сделаем обмен отпечатками? 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kll 0 Опубліковано: 25 січня, 2025 В 10.12.2024 в 12:36, Levak сказал: Бро, давай сделаем обмен отпечатками? Тоже ищу обмена отпечатками. У меня псилоцибин кубенсис. Какие есть у тебя Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
noober 1 Опубліковано: 10 травня, 2025 В 28.04.2024 в 17:22, Rastafaf сказал: Хочу предложить вашему вниманию споровые отпечатки. В наличии такие штаммы: ... написав в ПП 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
noober 1 Опубліковано: 22 травня, 2025 Отримав посилку з бонусами і сувенірами! Продавця рекомендую! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
noober 1 Опубліковано: 22 червня, 2025 7-Strain (зібен-стрейн), місяць від спори до харву! На днях буду тестувати) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз