Перейти к публикации
  • 0

Чи підійде такий ізобутан для BHO?

Яр13

Вопрос

Вітаю брати , минулого року робив бхо з газом storm king , і так і не зміг позбутися присмаку газу в концентраті , тай в загальному при продувці одорант сильно смердить що мені не підходить . Найшов такий ізо бутан , він підійде для бхо ? https://prom.ua/ua/p1400415166-balonchik-izobutan-r600a.html?adjust_campaign=share&adjust_adgroup=android&adjust_creative=product&utm_campaign=share_button&utm_medium=referral_link&utm_source=b2c_app_android

Screenshot_20240819-131606.png

Изменено пользователем Яр13

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0
  В 19.08.2024 в 12:08, VladIsLove сказал:

Але є питання, який ти використовуєш бхо?

Показать больше  

Не зрозумів бро , якщо ти про сам екстрактор , то у мене такий - саморобка , в нього влазить +/- 50гр сухого . Я тільки раз ним користувався , продував минулої осені листя , зі 100 гр віялового листя , я отримав 2+ гр концентрату . По тих цінах що їх продають магазини - купувати не варто , хороший варіант найди якогось дядю колю токаря який за 1000- 1500 грн зробить тобі таку штуку яка в магазині 3000 , або як варіант самому заколхозити зі стікляної бутилочкі з під соку чи ще з чого , але я не зміг просверлити отвір і воду лив і все одно дві таких бутилочкі лопнули , я плюнув і найшов дядю колю) . 

IMG_20240819_152618427_HDR.jpg

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

Поделиться сообщением

• 0
  В 21.08.2024 в 13:28, oliverhunt6601 сказал:
Показать больше  

Звонив/питав , у них є тільки в балонах по 16л бро

Поделиться сообщением

• 0

в принципі на заході всі переходять на каніфоль. якщо маєш реально багато сировини, то може варто заморочитися пресом для каніфолі.....

Поделиться сообщением

• 0
  В 22.08.2024 в 15:08, jumbojet сказал:

в принципі на заході всі переходять на каніфоль. якщо маєш реально багато сировини, то може варто заморочитися пресом для каніфолі.....

Expand   Показать больше  

Та ні бро , після грову залишилося листя , щоб не викидати хочу отримати пару грам концентрату 

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас

Чат Джа

Чат Джа

Пожалуйста, введите ваше отображаемое имя

• Создать...