Перейти к публикации

Другий гров - кокос , квантум борд , авти Gelato/ Mint jelly від бро Kaktus

Рекомендованные сообщения

10 минут назад, BlueberryMuffin сказал:

не зустрічав такої технології 

можливо ось твій передоз ?

😁 А я навпаки думав що це стандартна практика мікра по листу , я в когось в репорті бачив і минулому грові давав по листу мікру+б52 , як мав можливість то бувало кожних 2 години так кормив растішок . А передоз я думаю від великого ппм компоту і ще не зрозуміло який буфер кокосу , минулий гров я їхав по таблиці виробника але рівно на 50% від рекомендованого і все гарно виросло , напевно і цей раз треба було так зробити 

• Like +1 2

Поделиться сообщением

2 часа назад, Яр13 сказал:

минулий гров я їхав по таблиці виробника але рівно на 50% від рекомендованого і все гарно виросло , напевно і цей раз треба було так зробити 

Так зазвичай і радять вносити половину від рекомендованої дози під корінь. А от по листу мікра+б-52 по 2-3 рази на добу це хіба не забагато? Бро, ти їх разом по листу наливаєш чи окремо? Бо я це через день по черзі наношу. В один вечір мікру, наступного вечора б-52. Але в мене грунт, на кокосі може зовсім інші нюанси)

• Like +1 1

Поделиться сообщением

6 минут назад, Louvre сказал:

Так зазвичай і радять вносити половину від рекомендованої дози під корінь. А от по листу мікра+б-52 по 2-3 рази на добу це хіба не забагато? Бро, ти їх разом по листу наливаєш чи окремо? Бо я це через день по черзі наношу. В один вечір мікру, наступного вечора б-52. Але в мене грунт, на кокосі може зовсім інші нюанси)

Разом бро і минулий гров теж так робив , може і не правильно або навіть не раціонально , але я вже помітив що тут кожен гровить по різному і саме цікаво що у всіх наростає 😁 . Ведеш репорт ?

• Like +1 2

Поделиться сообщением

18 часов назад, Яр13 сказал:

Разом бро і минулий гров теж так робив , може і не правильно або навіть не раціонально , але я вже помітив що тут кожен гровить по різному і саме цікаво що у всіх наростає 😁 

Понятно. Так і є. Тут кожен гровить по різному, тому і наростає по різному)

18 часов назад, Яр13 сказал:

Ведеш репорт ?

Ніт. Замало досвіду. Почекаю)

• Like +1 1

Поделиться сообщением

16 часов назад, VladIsLove сказал:

все даю окремо, тому що ніколи не знаю що на хімічному плані там буде якщо змішати, це по-перше.

Привіт бро, якщо є потреба дати допистимо магній чи калій чи фосфор або залізо то я звичайно даю таке моно . Я ж лише даю в парі мікра+ стім , наприклад в канабіоген дельта9 є зразу мікроелементи , виходить майже що та сама мікра+стім . Притому я вже так робив минулого грову бро , а ще залишкі оцієї мікри+б52(кожен день свіжий розчин) щоб не виливати я пшикав на огірки зранку/вечері і вони дуже гарно росли , я таких великих листів ще не бачив 

А по-друге, раста не може засвоїти все, на засвоєння тієї ж мікри по листу треба сили та час, через це не буде таким ефективним давати разом із мікрою ще селітру чи щось взагалі.

Логіка була така, кокос виявися майже порожнім і щоб вона не голодала я кормив її легенькою мікрою+б52 , а ще подумав що поки коренева розвинеться - листові підкормкі дадуть рослинам буст

Таким чином, імхо, ти робиш дії, які не мають сенсу. Коли в тебе є час 2-3 рази на добу давати по листу?) Не під час світла ти ж даєш? 

В растіх день вночі  , але буває даю по листу  і в день . Я знаю що на форумі не вітається така практика , але я робив це багато разів і нічого не підгоріло ні разу) 

У будь якому разі - це занадто, як на мене, просто немає сенсу) 1го разу за день достатньо, рослина не може засвоїти все на світі за один вечір, їй потрібен час) Ти гірше точно не зробиш - але я гадаю, що було би краще якщо би ти окремо давав раз на день або те, або се)

Не можу оспорити твої слова бро , але сам бачив на форумі рекомендації від гуру давати вночі мікру по листу  кожних 2 години але не на постійній основі , я навіть пробував так минулого грову - і чесно кажучи не помітив особливого росту хоча і якихось проблем теж не було , прийшов до висновку що 2-3 рази на добу в самий раз 

17 часов назад, VladIsLove сказал:

У будь якому разі - це занадто, як на мене, просто немає сенсу) 1го разу за день достатньо, рослина не може засвоїти все на світі за один вечір, їй потрібен час) Ти гірше точно не зробиш - але я гадаю, що було би краще якщо би ти окремо давав раз на день або те, або се)

Кущ офігений для 29днів , в тебе немає часу але є досвід  бро + хороша генетика . Якщо все буде норм  , на слідуючий гров зроблю як ви радите , буду давати все окремо і під корінь і по листу , а цього разу буде отаке) 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

День 12/13

Режим 18/6

Температура 24-28°, вологість 45-55%

Світло 100w , відстань до лампи +/- 45см

Полив: вода крануха 350ппм , зробив трохи слабший кампот+калмаг+дельта9(50% від рекомендованого)  вийшло 700ппм пш6 , дренаж 800-900ппм пш 6 . Високий дренаж це я так розумію накінець розтворилися добрива якими був заряджений кокос? Цікаво чому так вийшло ?

По листу все так само мікра+б52 , 2-3 рази на добу крім днів поливу , думаю полив це і так хороший стимул для росту . Якщо зрівняти фото за 4дні , то прогрес 100% є , видно нові точки росту , але чи нормально вони розвинуті на свої дні я хз , ніби +/- як фотікі в минулий раз 

IMG_20240829_102528738_HDR.jpg

IMG_20240829_102419206_HDR.jpg

IMG_20240829_102509800_HDR.jpg

IMG_20240829_102457763_HDR.jpg

Изменено пользователем Яр13
  • Like +1 5

Поделиться сообщением

11 минут назад, VladIsLove сказал:

б52 не виїдеш, під корінь треба норм компот першочергово, а по листу то як буст для того, щоб рослина так би мовити "випригувала" з горщика)

Так , сьогодні був полив

12 минут назад, VladIsLove сказал:

А самі огірки росли?

Я цього року посадив самозапильні , типу для балконокімнатного вирощування, норм все виросло , огірки середні - нічого особливого , але все швидко і не треба паритись чи є бджоли чи ні 

18 минут назад, VladIsLove сказал:

я менше займався гровом, а про такі речі як годувати по листу взагалі не думав. Форум відкрив очі, а особливо бро ХаПаZz, побачивши, яких монстрів йому вдається підіймати, захотілося теж навчитися так гровити) В мене досі є його поради

бро ХаПаZz і мені допомагав порадами , є чого повчитись в нього - беззаперечно

26 минут назад, VladIsLove сказал:

Дякую бро, а генетика шикарна, моя мрія в гровінгу таке ростити без підв'язок і т.п, ялинкою в ауті, або в індорі щоб місце було і світло) воно би вже зростом 150 було би) а окремо під корінь це ти про калмаг типу? Я даю все одразу з компотом, колись питав на форумі тут про це) але в мене ж все від одного виробника, від інших можливо і окремо треба, хз, але у terra aquatica якщо все від неї, то точно так можна)

Та то мрія кожного бро)

В мене калмаг теж від terra , добрива зараз джангл джус а раніше Коко кіт були , так що калмаг можна разом . Аби не калмаг екстра там здається всю серію треба мати 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

День 15/16

Режим 18/6

Температура 24-28°, вологість 40-50%

Світло 100w , відстань до лампи +/- 40см , піднімаю на 1-2см кожен день

Сьогодні полив , добрива+калмаг+б52 650ппм пш6 , дренаж Mint jelly 950ппм пш6 , Gelato 800прм пш6  . Гелато прекрасно себе почуває , Мінт Джелі трохи опущені листя , але якихось проблем не бачу 

IMG_20240901_212847133_HDR.jpg

IMG_20240901_212833041_HDR.jpg

IMG_20240901_212732282_HDR.jpg

IMG_20240901_212747390_HDR.jpg

• Like +1 6

Поделиться сообщением

Вітаю хлопці , вчора зробив полив а сьогодні на Гелато бачу таке , це передоз магнієм ? Вилізло на середньому і верхньому поверсі .

Думаю все такі треба промити кокос  , по листу вже дав мегафол . Єдине не знаю чи можна промивати таких малих дєвах ?

що скажете брази 

IMG_20240902_090225082_HDR.jpg

IMG_20240902_090220882_HDR.jpg

• Like +1 1

Поделиться сообщением

В 23.08.2024 в 20:40, boyarskiy сказал:

тегай если что

Привіт бро , ситуація що після поливів раста ловить передози . Поливи 

Крануха 350ппм пш6 дренаж 450-500 пш6.2

Добрива 800ппм пш6 дренаж 580-630 пш6.5 передоз

Добрива 700ппм пш6 дренаж 800-900 пш6 без передоза

Добрива вчора 650 ппм пш6 дренаж 800-950 пш6 передоз

Фото вище це зранку , а ось зараз воно виглядає як цинк

Моя думка що справа в кокосі , добрива спочатку не розчинились , можливо через воду крануху , а тепер бляха розчинились , засол чи ще щось таке . Думаю мити кокос гідроклінером і лити добрива , питання чи не пошкоджу я промивкою їм коріння ?

Поделиться сообщением

бро, ну єто темное больше как раз на результаті дозняка похоже. Тоесть горит лист.

Мой кокос полностью и заправляй слабім компотом. Не юзай стимі базі немного и калмага. Ну скажем 300 ппм будет хорошо для первого раза. И если есть - дай по листу мегафолом. Штука помогает при стрессах и передозах в том числе. Бістрее очухается.

Ну причину мне сказать сложно) просто раста может біла не готова столько хавать, как соседка. А ті фигачил одинаковій компот. В один момент она тупонула а ті все равно лил компот. Думаю так

Скрытый текст

Зы. ты так отпечатки светишь шо ну его нахуй)

• Like +1 1

Runtz & Gorilla Glue | Barney's Farm | Coco | Led ( текущий гроу )

Green Poison в 1 л. горшках / Кокос / АN  Сухой вес - 255 гр. :perfect:

:flower:  DWC | Blue Auto Mazar® от Dutch Passion | Led   Сухой вес - 416 гр. :peace:

Поделиться сообщением

34 минуты назад, boyarskiy сказал:

Мой кокос полностью и заправляй слабім компотом. Не юзай стимі базі немного и калмага. Ну скажем 300 ппм будет хорошо для первого раза. И если есть - дай по листу мегафолом. Штука помогает при стрессах и передозах в том числе. Бістрее очухается

Вчора не дочекався нікого , і пішов мити , промив до 300 +/-ппм , все зробив точно як ти радиш . Зарядив кампот+калмаг 570ппм пш6 без стімів (крануха 350ппм) , мегафол по листу дав 

1 час назад, boyarskiy сказал:

Показать содержимое

Не думаю що у наших є такі технології, але тебе зрозумів 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

8 часов назад, boyarskiy сказал:

Ну причину мне сказать сложно) просто раста может біла не готова столько хавать, как соседка. А ті фигачил одинаковій компот. В один момент она тупонула а ті все равно лил компот. Думаю так

Хз бро , як дав перший кампот 800ппм - згідний що зловила легенький передоз - я її мегафолом обробив і вона на слідуючий день погнала , а далі я кожен день бачив ріст , росла бодренько , добу перед поливом і вдень поливу по листу нічого не давав - вирішив все таки менше давати стімів , листячко торчало на світло все виглядало нормально взагалі . Зараз вона сильно пожовтіла , через пару годин залью фото . Можливо я не пояснив до кінця за кокос . Заряджений кокос пролежав  4-5місяців . Я юзав цей кокос на перший гров і перший пролив водою тоді мав дренаж 900+ппм а тут всього 500 ппм . Продавець написав що може бути що кокос за цей час підсох і добрива не розчинилися , можливо через надто жорстку воду , в перший гров я бовтав крануху+осмос а зараз під корінь тільки крануха , ну а по листу зрозуміло що осмос 

Поделиться сообщением

Отакі справи , останні дві фото менш постраждала Мінт джелі . Зараз це схоже на проблеми з пш , хто що скаже

IMG_20240903_193412397_HDR.jpg

IMG_20240903_193426796_HDR.jpg

IMG_20240903_193432254_HDR.jpg

IMG_20240903_193443624_HDR.jpg

IMG_20240903_193457039_HDR.jpg

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Яр13 ти їх дуже залюблюєш,із свого опита знаю бо в цьому році  теж залюбив і чуть не потіряв рослини ,поливай теплою водою да і все вони маленькі,хай ростуть а ти їм добрива на такій стадії росту,хоча дивись сам тиж не перший раз гровиш 

• Like +1 2

Поделиться сообщением

4 минуты назад, СэрМюллех сказал:

Яр13 ти їх дуже залюблюєш,із свого опита знаю бо в цьому році  теж залюбив і чуть не потіряв рослини ,поливай теплою водою да і все вони маленькі,хай ростуть а ти їм добрива на такій стадії росту,хоча дивись сам тиж не перший раз гровиш 

Все пішло не за планом , треба було зразу після першого "не правильного" дренажу все промити і не надіятись що якось воно буде . Бро , що зараз можна ще для неї зробити ? Може обрізати їй уражене листя ? 

Поделиться сообщением

Не треба вони на себе поийняли удар хай будуть засохнуть відірвеш,я просто не індорщик ,в ауті сама природа допомагає,але передози  не прощає.У вас все подругому ,переливи не доливи и всяка хрень.

• Like +1 2

Поделиться сообщением

37 минут назад, СэрМюллех сказал:

Не треба вони на себе поийняли удар хай будуть засохнуть відірвеш,я просто не індорщик ,в ауті сама природа допомагає,але передози  не прощає.У вас все подругому ,переливи не доливи и всяка хрень.

Зрозумів бро , бачив твої ялинкі - все круто , гарні кущі . Бачив у тебе гелато росте , ти курив , яка вона по накуру ?

Поделиться сообщением

Оо повір якщо в тебе ті зерна що в мене то ти будеш вражений ,накур плотний качєствєний держить крепко і уверено будеш вражений :perfect:

• Like +1 1

Поделиться сообщением

2 минуты назад, СэрМюллех сказал:

Оо повір якщо в тебе ті зерна що в мене то ти будеш вражений ,накур плотний качєствєний держить крепко і уверено будеш вражений :perfect:

Це те що я хотів почути бро . В ауті цього року напевно мало плісняви бо сухо , але спитаю конкретно за гелато , як вона до плісняви ? 

Поделиться сообщением

Бро, минулого разу ти ростив фотіки, а в цей раз автіки. Вони більш примхливі, як ті принцеси на горошині. Не бУхай їм жратви занадто і все буде добре) Хай трохи відпочинуть від шведського столу за примусом) Та, як казав пан @boyarskiy трохи мегафолу по листу і відійдуть... авжеж)))

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Вітаю друзі, день 19/20

Режим 18/6

Температура 24-26° вологість 40-45%

Світло 100w  

Полив 600ппм пш6 без стімів , дренаж Мінт Джелі 460 пш6 , Гелато 500ппм пш6.5 +/- , ці дні по листу нічого не давав . Ніби трохи оклемалися , вчора почав робити лст 

IMG_20240905_202401133_HDR.jpg

IMG_20240905_202349879_HDR.jpg

IMG_20240905_202604200_HDR.jpg

IMG_20240905_202619282_HDR.jpg

• Like +1 5

Поделиться сообщением

Вітаю , день 23/24

Режим 18/6

Температура 24-26° вологість 35-45%

Світло 100w  

Полив: добрива+канабіоген дельта9(50%від рекомендації) 680ппм пш6 , дренаж Мінт Джелі 550ппм пш 6.2 , дренаж Гелато 580 пш6.5 , за ці дні по листу раз мікра+б52 і один раз просто мікра . Потихеньку розтягую дівчат далі , а ще з'явився запах , ніби більш нічого цікавого не було 

IMG_20240909_114131458_HDR.jpg

IMG_20240909_114138860_HDR.jpg

IMG_20240909_113946011_HDR.jpg

• Like +1 6

Поделиться сообщением

В 04.09.2024 в 20:28, Яр13 сказал:

Це те що я хотів почути бро . В ауті цього року напевно мало плісняви бо сухо , але спитаю конкретно за гелато , як вона до плісняви ? 

Виражено не було ,а із за плотності шиш було в середині шишок попадалися але не критично,все залежить від плотності,а так літо сухе гормально,а втому році пліснява наробила какі дуже.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Всім привіт , день25/26

Режим 18/6

Температура 23-25° , вологість 45-55%

Світло 100w

Хочу сказати що в цьому циклі я зацікавлений максимально швидко його закінчити , так як при відключенні електрикі кущі банально замерзнуть чи зловлять плісняву , а йде вже 4тиждень і передцвіту не видно , думаю після завтра обробити гібереліновою кислотою яка крім росту має ще викликати ранній цвіт , а через пару днів дати їй мфк , щоб простимулювати  їх зацвісти , переводити на 12/12 не хочу це на крайній випадок

IMG_20240910_230209169_HDR.jpg

IMG_20240910_230134930_HDR.jpg

• Like +1 4

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...